- Konu Sahibi ogretmen_083
-
Office cim valla ben olsam o amcanın yerinde ki olmam da diyelim ki oldum, yengem çocuğu ettiğim küfürler hakaretler sonucu ben sevmediği için kaçırıyor deyip ona göre davranırdım benim artık bir yeğenim var geçmişe sünger çekelim der yengeme zeytin dalı uzatırdım hele ki kardeşim iki arada kalıyorsa bu hal daha çabuk harekete geçirirdi beni...
Ben bu tür konularda kendi yaşanmışlıklarımdan ötürü çok hassasım, bazen hiç hesapta olmayan olayların ortasında kalıyorsunuz, öyle davranışlara maruz kalıyorsunuz ki istemediğiniz kararlar almak durumunda kalabiliyorsunuz, yaşadığınız kırgınlık size böyle şeyler yaptırabiliyor, bunu karşı tarafa ceza vermek adına ya da inat uğruna değil de böyle olması daha doğruymuş gibi geliyor... belki de gurur yapıyorsunuz...
Konu eksik mi anlatılmış yanlış mı anlatılmış bilemem ama ortada bir küfür meselesi var o doğru sanırım ayrıca yeğeni doğduğunda aylarca hiç aramamış görmemiş sırf yeğen bayramda amcasını görmüş olsun diye istenmiş bir durum gibi geldi bana, ama tabi aynı ortamda çocuğun köşe bucak kaçırılması da abartı olmuş (yani ben olsam aynı ortamda olduğu için bayram günü olduğu için sevmesine izin verirdim), ama aksi davranışta amca yine esmiş gürlemiş, madem amca yeğenini sevmek istiyor hasret çekiyor aylarca niye görmeye gitmemiş, doğumunda yanında olmamış, gitmiş olupta gösterilmeseydi konu sahibesi haksız olurdu, ama şu durumda anlayabiliyorum
Valla bende kaynımlarla görüşmüyorum... kızımız daha bebekken koptu bağlarımız...
Hiç demedi ama kızımı görmek isteseydi özledim seveyim deseydi göstermem demezdim...
Belki tepkili olurum ama eşim görüşüyorsa abisiyle... git götür görsün derdim..
Benim eşimde abisiyle konuşmadığı için böyle bişey isteyemiyorlar...
Anladığım kadarıyla birbirinize uzak ta oturuyorsunuzz...Ne var yanii görse merak etmiştir amcası sonuçta...
Ben kaynının yerinde olsam bende sana çok hırslanırdım şahsennn...
Kardeşime de ayrı hırslanırdımmm ...
Eşinde bi garip gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?