Kaynimin davranislari

Gizli hayranligin şimdi de açığa vurmuş hali olbilirmiki yada eşin sana çokmu berbat davranışları var ve sen hep şikayet ediyorsun vs kayninda acıyor ve seni koruyor kendince ?

Kesinlikle uzak dur...
Yalnız bulduğunda yavaşça köşeye sıkıştırdığı günlerde gelebilir bu gidişle maazallah

ben 26 kaynim 27
Eşimde küçükken yengesiyle evlencegini soylermiş 11 lira biriktiriyim seni alıcam dermiş
Ama esim 7-8 yaşlarindaymıstı

Okurken ilk aklıma ergen bi genç geldi
Ama kaynin kocaman adam bu şekilde davranması hiç masum gelmedi
Sen onun haddini bildir hadsiz şey

Enistem de boyleydi biraz bana.Ben kotu dusunmedim tabi.Simdi cok nadir gorusuyoruz zaten.

Tamam verince kabul edip herkesin ortasında sagolsun x kardesim bana hediye almış sizce nasıl deyiverin
Ay zekaya gel masallah benim basima boyle bir olay gelse hayatta dedigin formul aklima gelmezdi P pitpigim bence esine ustu kapali citlat ama killanmis gibi yapma, onu killandir

esim ailesinin yaninda iyidir aslinda
Hmm belki sen çok anlatıyorsan işte böyle böyle diye ? Önce acıma duygusu sonra gençliğin verdiği havasına tutulmuş olabilir soğuk durmakla fayda var öyleyse siz daha iyi hissedersiniz niyetini umarım yaniliriz

Hiç normal değil dikkat edin kaynınıza.Eşinize daha sıcak samimi davranın aile ortamında.Ve yengem diye hitap edin aranızdaki mesafeyi hatırlatın.örnek seslendiğinde size efendim yengem diyebilirsiniz.Birde mutlaka iltifatedip hediye aldığında tersleyin abin duymasın dşye laflar sıkıştırın.Sessiz kalmayın.

İlginç bi kayınmış, yaş yakın oluncanım sıkıntı bu iltifatlar. Asla yalnız kalmayın. Eşinizi killandirmayin sizden kaynaklandığını düşünebilir

Allah korusun kayninin hareketleri belkide çok kötü sonuçlar dogurabilecegi unutmayın

Başta yok ya degildir diye dusunurken ettigi iltifatlari okuyunca acikcasi ben sinir oldum. Sonucta bu insan kayniniz yani hayatinizin hep bir kosesinde olacak ama mumkun oldugunca yalniz kalmayin kendisiyle ve boyle yok bebek gibisin pantolon yakisiyor gibi seyler soylerse tersleyin lafi agzina tikayin. Kisacasi uzaklastirin kendinizden bana normal gelmedi

Sana hayranligi var bence...belki de duygusal degildir...iyi dusunmek istedim bir an...cunku isin ucunda abisi var neticede...
Bilmiyorum...niyet onemli...
Hayranliktan zarar gelmez guzel biseydir ama otekisi fena....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…