Kaynimin davranislari

Senle ayni yastayım ve ayni yastada kaynım var daha bi sefer ağzından ole garip laubali bisiler duymadım ki merhaba nasılsın iyiyim sen nasılsın dışında muabbetimiz olmaz doğru dürüst.. Sen sessiz kaldıkça yüz bulmus bence hoşuna gittiğini falan sanıyor olabilir bian evvel önünü almalisin bu isin ya terslicen ya esine citlaticen ama sonuç seni zedelemeden çözmen gerek..

evet bunu yapayim :)

Aman dikkat.
Bayramlik hediye almis cocuk heycaniyla " sizce nasil" deme. Bu cumleyi kurma. Kimse ogluna toz kondurmaz, sen gelinsin dikkatli ol. Ben olsam esimi kiyiya ceker " x bana hediye almis neden anlamadim, daha oncede almisti" gibi seyler soyleyip bunun normal olmadigini idrar ettirmeye calisirdim.

Bazi insanlar rahat konusur onunu arkasini cok dusunmez. Sana deger veriyor orasi kesin de senin zannettigin gibi oldugunu dusunmuyorum yani umarim degildir.

E yalniz iken farkli aile icinde farkli diyorsan vardir bi sacmalik bu iste.
Ki evet, bazi insanlar herkes ile oyle civiklasir sacma konusur..artik en iyi sen bilirsin neyin ne oldugunu.
Yalniz hic yakistiramadim yani ben mesafeden yanayim. Ne munasebet kaynim olacak kisiye ne pantolonumdan sacimdan basimdan yani. Benim hosuma gitmediginden baya bir terslerdim boyle cumleler kuramaz bana hicbir kayin.

Ayrica sizinde hosunuza gitmiyorsa ve yanlis birsey seziyorsaniz salaga yatarak ah anne bak x sacimi begenmisvs ah askim kardesin hediye almis diye ortaya yaymaya baslayin yavastan.. Korksun birdaha boyle cumleler kurmaktan hediyeler almaktan vs. Ki korkarsa kendini geri cekerse demek niyeti farkliymis ..ordan anlarsiniz.

bence direk kayınla muhattap olma bozma kırma vs eşine sanki normalmiş gibi
hayatım x bana dediki kuaföre gitmene gerek yok zaten güzelsin vs vs bırak eşin dikkat kesilip halletsin

Bu kadar ileri derece saçma iltifatlar olmasa da ben de buna benzer bişey yaşadım. Eşimin bir akrabası. Ama o ergendi :) O yüzden ergenliğine verip çok önemsemedim. Sizinki koca adam. En iyi ihtimal hayranlık dicem ama mesafeyi iyi ayarlamak lazım. Şöyle 363537 km falan. .

kötü niyetli olmadan sizi cok seviyor, cok begeniyor olabilir hatta hayranlık duyuyor olabilir ama siz araya bi mesafe koyun her daim... seytana uymak anlik mesele, kayniniz sizden karsilik görürse yanlış anlayip kafasi karışabilir... Aşkı memnular, yaprak dökümleri vb diziler sagolsun artik insanlara normal geliyor böyle aile arasi çarpık iliskiler

Behlul sen misin?

Bir daha böyle şeyler söylemeyin deyin, duymamazlıktan gelmenin adı erkeklerin lugatine göre o da hoşlanıyor bu durumdan demektir.
Rahatsızsan direkt tepkini belli et bu kadar basit.

Bir daha böyle şeyler söylemeyin deyin, duymamazlıktan gelmenin adı erkeklerin lugatine göre o da hoşlanıyor bu durumdan demektir.
Rahatsızsan direkt tepkini belli et bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…