- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Aferin..hic mi burayi okumuyorsun..coktan tepkini belli edip mesafeyi koymaliydin..duymamazliktan geliyorum muhattap olmuyorum pek
evet bunu yapayim :)
bilemedim kiAğzı laf yapan,iltifat etmeyi seven bir kaynın olabilirmi.Boyle erkekler var da .
abisiyle arası nasıl eşiniz hiç farketmedi mi bu durumu?ben 26 kaynim 27
abisiyle cok iyidir onlarin yaninda bisey yapmiyorabisiyle arası nasıl eşiniz hiç farketmedi mi bu durumu?
onların yanında yapmıyor mu?
bigün sert çıkın ama bayağı sert olsun
kosuyorum :)Run forrest run
hayir :)adı da behlül mü?
kötü niyetli olmadan sizi cok seviyor, cok begeniyor olabilir hatta hayranlık duyuyor olabilir ama siz araya bi mesafe koyun her daim... seytana uymak anlik mesele, kayniniz sizden karsilik görürse yanlış anlayip kafasi karışabilir... Aşkı memnular, yaprak dökümleri vb diziler sagolsun artik insanlara normal geliyor böyle aile arasi çarpık iliskilerKizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
Behlul sen misin?Kizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?