O zaman sende eşinin yaninda laf sok yaa askim biliyomusun kardesin diyoki abim senin kıymetini bilmiyor diye kalsin ortada salak... sinir oldum okurken degil muhattap olmak ayni odada bile durmamak lazim.esimin yanin da oyle degil ki
Ay sevgilim benimle bu kadar ilgilenmiyordu. Tövbe tövbe. Uzak durun, kendini ask-ı memnu dizisinde zannediyor herhalde.
Eşimde küçükken yengesiyle evlencegini soylermiş 11 lira biriktiriyim seni alıcam dermiş
Ama esim 7-8 yaşlarindaymıstı
Okurken ilk aklıma ergen bi genç geldi
Ama kaynin kocaman adam bu şekilde davranması hiç masum gelmedi
Sen onun haddini bildir hadsiz şey
Dizileri çok izliyor kaynın herhalde eşine söyle ,Kizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?