Kaynımın emrivakisi! Bayram tatilim mahvolacak

evet aşağılık kompleksi var besbelli
yanlış anlamayın ben de köylüyüm babam çiftçidir
ama bazıları öyle oluyor köyden şehire gittikleri zaman karşı tarafı beğenmeme modundadırlar hep
kendi ezikliklerini karşı tarafı ezerek örtbas etmeye çalışırlar

bence siz onu kıskanıyorsunuz ,yaşı küçük diye ,file çorap falan yani ne ima ediyorsunuz kocanıza kur mu yapıyo,eğer öyleyse böyle birini evinize nasıl sokuyorsunuz çok çelişkili ifadeler ,bana kızmayın lütfen sadece fikrimi söyledim şimdiden yazayım da sorun çıkmasın

Onların gelmesine yakın hasta numarası yapın . Tatil boyunca yataktan kalkmayın . İşi gücü ona yaptırın . Bunaltın kısacası . Keyfi yerinde olmazsa sizde uzun kalamaz yerimseniben

size kızmıyorum sonuçta yazarak sorun anlatmaya çalışıyoruz görmediğiniz için yanlış yorumlar da olabilir.Kıskanıyorsun demişsin neye dayanarak dedin?File çorap giydi dememin sebebi şu idi:file çorap direkt bacağa dikkat çeker uzun etek giydiği için kaldırıp göstermek istedi evet bunu eşimin yanında yapması hoşuma gitmedi bana anormal geldi üstelik kapalı.kur yaptı diyerek suçlayamam günahını almak da istemem tam olarak tanımıyorum gelince görücez.Kur yaptığını ispat etmem lazım evime almamak için öyle değil mi?şuda var nişanlı iken onlar da nişanlı idi ilk tanışmamızda dediki bana:senin nişanlını benim nişanlıma benzettiklerini söylüyorlardı,hani nerede benziyorlar senin nişanlın çok genç duruyormuş diyerek eşimin yüzüne baktı uzun müddet,bunu kendi eşine bir sitemmiş gibi söyledi.İnşallah ben yanlış anlıyorumdur dedim ya geldiklerinde daha yakından tanıcam .en son onu kendi düğünümde gördüm belki erken karar veriyorumdur

Tamamen sana katılıyorum ama böyle yazarak erken davranmak da istemedim.Çünkü geldiklerinde anlıcam ne olduğunu

yazını tekrar okuyunca farkettim.onun yaşı benden küçük olduğu için onu kıskandığımı yazmışsın şimdi anladım.Birkere benim öyle bir takıntım olsa idi bana abla demesini istemezdim..belki senin yaş takıntın var hereksi öyle sanıyorsun.sen de kızma da belki en seni yanlış anlıyorum

valla insan oğlu çiğ süt emmiş olmaz diye bişey yok ama inş öyle bi durum yoktur,bence kendhini strese sokma kocan için güzelce ağırla onları inş onu daha çok seversin o da sever ablası bilir ,belki yanlış anlıyorsundur sana daha samimi olmak için abla demiyordur bilemezsin

yaş takıntım yok cnm çünkü 27 yaşındayım ve bi bebeğim var normal bi yaşta yaptım herşeyi sorun yok yani

ayrıca o kızın bu davranışlarını bir tek ben sorun etmiyorum.herkes herkes onun hakkında aynı kanıya varıyor.en azından ben onun arkasından konuşmuyorum.bir eşimle birde sizle paylaştım yardım almak için..onu yanlış anlamayı umut ediyorum sadece..aslında benim kızgın olduğum olay tatile gidecektik ki hoşlanmadığım kişiler evime geliyor ve emrivaki yaparak.Ben hep eşimin isteklerini ön plana aldım balayına gidelim dedim,babam üzülür köye gidelim dedi ok dedim surat asmadım köyde.Yaz tatili oldu babam yaşlı belki ölür köyümü özledim dedi yine ok dedim.buarada babası benden sağlam..ama ben tatile gidelim diyorum,yine bir akrabası karşıma çıkıyor..Belki kaynım emrivaki yapmamış eşim yüz vermiştir,ben konuşmadım sonuçta..eşime kızgınım

aaa siz neden tatili erteliorsunuz ya onlar tatilini ertelesin hem hoslanmadıgım biri hemde evime gelecek 9 gün tatil yapacak ben tatilimi ertelicem eşiniz ne diyor bu duruma ?

15 tatilde kendi memleketime gidecektim..ablası telefon etti "teacher sakın bir yere plan yapma senin yanına gelicem" dedi..gelme diyemedim.3 çocuğuyla gelicek.Ben ailemle vakit geçiremiyorum..Kışlarıda babası bende kalıyor.diğer oğlunun yanına gitmiyor.neymiş diğer gelin surat asıyormuş..tamam kayınpederimi seviyorum allah razı olsun ondanda..niye hep ben yaa.ben kendi memleketime gidemicekmyim yada kocamla başbaşa biryere..size içimi döküyorum yapıcak bişeyim yok

aaa siz neden tatili erteliorsunuz ya onlar tatilini ertelesin hem hoslanmadıgım biri hemde evime gelecek 9 gün tatil yapacak ben tatilimi ertelicem eşiniz ne diyor bu duruma ?

Eşimden kaynaklanıyor zaten..neymiş efendim abisini reddemezmiş ayıp olurmuş abisi alınırmış,uzun zamandır abisiyle görüşmüyormuş...eşim demiyorki bana "teacher ben senle tatile gitmektense abimle vakit geçirmeyi tercih ediyorum diyemiyorda abisinin illaki geleceğini söylüyor.belki kaynım emrivaki yapmamıştır belki eşim ısrar etmiştir diyerek onlarında günahını almak istemiyorum

ohhh.ablayı reddetme, abiyi reddetme..emrivaki yapmak ta tuhaf kaçıyor..
Bence 2 gün ağırlayın, diğer günleri ister rahat etsinler ister etmesinler, diğer kardeşlerine gitsinler..sizde tatile gidin..
eşine de bunu kararlı bi şekilde anlat ,neden hep onların istekleri oluyor acaba?
eşin olmaz falan derse, 9 gün boyunca arıza çıkart..

ne yuzsuzler ya bilet bile alıyorlar sormadan canım sıkma canını o kadınıda umursama o seni gıcık edecegine sen onu et

İngilizce öğretmenimisin acaba?eğer öyleyse.. eltin sana tiçır naber dediğinde, sende şat ap diyebilirsin..

sanırım yüzün çok yumuşak
abi emrivaki yapıyor görümce kafasına göre hareket ediyor kimse müsaitmisin demiyor
demediği gibi planını iptal et de diyorakannehir
eşinde sende çok yumuşak huylusunuz ondan yüz buluyorlar canım başka bir neden göremedim ben:1no2:
en iyisi sende diğer gelinler gibi suratını as oturaklinialirimsmile
belki o zaman yanına gelmekten vazgeçerler yada en azından bir müsaitmisiniz diye sormayı öğrenirler

ahh be canım ilk zamanlarınız böyle misafir ağırlamakla geçti desene =(
Neyse sen de bundan sonra nasıl davranman gerektiğine karar versin.

Son örnekten de anlaşıldı ki eltin yaşına başına bakmadan seni ezmeye çalışıyor. Ben ne dersem kocam onu yapar izlenimi yaratmaya çalışmış.Aklıma ne geldi bak senin elti çalışmıyordur kesin. Sen de onun canını sIkabilirsin çok rahat aslında. Öğretmen olmanın getirilerinden falan bahset. Ne kadar belli etmese de buna içten içe sinir olacaktır :içelim: Hatta seni kıskanmasının altında da bence bu yatıyor.

kaul etmemek gibi bir seçeneğim kalmadı ki.Tatile gidicez dediğimiz halde iptal edin,kalacak yer yok diyor adam.Nasıl vericem ağzının payını onun seviyesine inmek istemiyorum ki

aynen böyle dedik.GİDİŞ DÖNÜŞ BİLEtini almışlar bile,başka abisi daha var orada kalamazmış,orada rahat edemezmiş

Kendi başlarına, kimseye sormadan, siz onları her durumda mecburi ağırlamak zorundaymışsınız gibi bu şekilde rahatlıkla plan yapan insanlar karşısında 2 seçeneğiniz var:

ya açıkca...... biz müsait değiliz bize sormadan plan yapmasadınızzzz ....şeklinde net bir şekilde kabul etmeyeceksiniz....(bu pek mümkün değil sanırım)

ya da sesinizi çıkarmadan ev sahibliğinizi yapacaksınız..

Bu kadar rahat insanlar karşısında bu işin ortasının olabileceğini sanmıyorum..
Yalnız şunu söyliyim, bu olay karşısında az da olsa ses çıkarmazsanız gerisi gelir..

eşim yumuşak yüzlü evet.Ben ise hernekadar buraya şikatler yazsamda insanlara hayır diyemiyorum.Ancak yazarım ben konuşamam.öğretmen olmakla hava atmak hiç bana göre değil yada böyle birşeyle hava atılmazki.eğer hava atmaya çalışırsam sence onu kaile almış olmazmıyım?onunla tartışmak yada nispet yapmak onu kaile almak olucak.en iyisi 9 gün boyunca ,sadece yemeklerini yapayım,konuşursak hep beraber konuşalım,onunla ikili konuşmayayımm.yapacak bişey yok karakterim bukadarına yetiyor.

Valla canım gerekirse diyeceksin..

Ne demek diyemedimm..????

Diyemezsen.. 15 tatil, yaz tatili derken hayatın böyle başkalarının planlarına uymakla geçer ..

tamam sen içini dök de, iyi yapmıyorsun böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…