naber teahcer?
ya versene ağzının payınıııııı. kötü laf etmek zorunda değilsin, sert konuş biraz. hem ne işleri var senin evinde 9 günnnn??? kabul etmem ben olsam.
2 gün sizde kalsınlar.
geri kalan 7 gün için de tatile gidin.
kesin kavga çıkar 9 gün az değil belkide niyeti kavga etmek bu eltin kasabadan mı?köyden mi? Ama mecbur tahamül edeceksin evlilikle bekarlığın farkı bu!
sen de 9 günde onlara emdiği sütü burnundan getirt
nasıl mı asarsın suratını gülmezsin eltinin dediklerine hıı deyip gecersin
bir ricası olursa çok zoruna gitmiş gibi tavırlar yaparsın
ya derler ya misafir evinin baştacıdır için kan aglasa bile sen gül
sevdiğim insan olsa amenna ama benim huzurumu kaçırıyorsa ben de memnuniyetsizliğimi beden dilimle ifade ederim
KAvga çıkmaz çünkü onun seviyesine inmek istemiyorum.Köyden evlenmiş kaynım.Köylülükle ilgisi yok gibi geldi bana ne köylüler gördüm,baştacı yaparsın.Kompleksli gibi geliyor bana.Eşimin yeğeni bu kıza mesaj atacağına yanlışlıkla bana atmıştı,nişanlıydım ben ozaman.Aynen şöyleydi.Derya neden teacher a abla demiyorsun ,aranızda yaş farkı çok yazmıştı.Artık nasıl bir uslupla teacher diyorsa arkamdan?abla dememesi de mühüm değil siz de bir görseniz anlardınız.Konuşma tarzı kaba saba.Çekilin üleynn buraların sahibi geldi der gibi kabadayı bir tarzı var.:)
gözümde canlandırdım da tam boğazı sIkIlacak birisine benziyor =))
Şİmdi bu bir de sizi tatile göndermediği için iyice seviniyordur.
Yanında sakın tatile gidemediğiniz için üzüntülü olduğunuzu belli etmeyin.
Eşim izin alacak gideceğiz yine bir yerlere falan deyin ki sinir olsun aklinialirimsmile
kaul etmemek gibi bir seçeneğim kalmadı ki.Tatile gidicez dediğimiz halde iptal edin,kalacak yer yok diyor adam.Nasıl vericem ağzının payını onun seviyesine inmek istemiyorum ki
ee evinize gelen misafiri davranışlarınızla soğutmaya çalışmak onların seviyesine inmek olmuyor mu? ayrıca ikide bir o kızı anlatmanıza anlam veremiyorum, yok eteğini kaldırdı filan. yüzlerine de yumuşaksınız gibi geldi bana. bence tavrınızda var bir ikilem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?