Kaynımın emrivakisi! Bayram tatilim mahvolacak

Eşim onları kabul ettiği için artık geriye dönüşü yok.Ses çıkarırsam eşimle aram bozuluyor.dediğin gibi ikinci seçeneği uygulamak zorundayım

Ses çıkarmam bir işe yaramıyor biliyormusunuz?aralıkta memlekete annemin yanına gideceğim dedim eşime.eşim ise babam gelecek,ohalde sen annenlere git ben de yeğenimi çağırayım bizde kalsın sen yokken babamın yemeklerini yapsın diytor.Siz olsanız ,siz evde yokken kaynınızın kızının evinizde kalmasından rahatsız olmaz mısınız?Herşey bu eşimin yüzünden oluyor

kesinlikle eşinin yüzünden.. sen ailenin yanına gidince k.pederinde diğer çocuğuna gitsin..yemek için yeğenin gelmesine de gerek kalmaz..
ne iştir anlamadım,böyle sessiz kalırsan, ileride çok şeyleri de sineye çekmek zorunda kalabilirsin..sende ailenden birilerini davet et tatillerde..

bu kadar yüzsüz bir insana nasıl karşılık verilebilir ki! Kavga etmek, söz düellosuna girmek bana göre değildir ama aman büyük konuşmayayım, aman küçük hoş göreyim, aman cahil uğraşmayayım da demem. Evet herkese yeri geldiğinde sabır göstermek gerekir ama sınırları aşıyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa işte o zaman dur demek gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bu hayat hiç çekilmez bir hal alır.
sen yemeğini yaparsın onlar evini otel gibi kullanırlar, olan da senin tatiline olur.

kayınpeder diğer gelini sevmiyormuş..eşime diyorumki sonuçta diğeri de senin abin babanın adına neden sen karar veriyorsun,belki geliniyle arasını düzeltecek oradada kalmak ister diyorum.ama böyle konuştuğum için bana kızıyor babasını istemediğimi sanıyor

aslında senin tek çözümün eşin
eşin onlara hayır biz plan yaptık bozamayız gibi sözler söylese eminim ki eşinin ailesi bu kadar rahat hareket edemez ama anladığım kadarıyla senin eşinde asla bunu yapmaz
geriye tek bir yol kalıyo o da surat yapmak biraz kötü gelin olacaksın yaniaklinialirimsmile

bu insanlar tatilde illa birinin evine gitmek zorundami
neden evlerinde oturamiyorlar anlamis degilim
acaba rahatsiz edermiyim diye hic düsünmüyorlar , yüzsüzlük baska bise degil

Eşimle kötü olmamak için kabul etmek zorundayım mantığı pek de akılcıl değil.
Çünkü bu bir zincir siz evlendiğinizden beri eşinizi mutlu etmek adına karar almışsınız ya size..?
Niye kimse sizi düşünmüyor..
Balayını eşimin ailesinin köyünde geçireceğim yıllar sonra ilk kez tatile gideceğim uçak bileti alınmış..?
Bana ne ..? Bana soruldu mu fikir alındı mı..?
Çok çaresiz davranıyorsunuz bu durum çaresiz değil.. Eşinizle aranızı bozmamak adına naber bakalım'dan öteye gidemeyen bir kadınla 9 gün geçireceksin..
Herşey senin elinde.. Ezdirirsen kendini hayat boyu ezilirsin senden 9 yaş küçüjk kıza..
Eşin de eş olacak durun bakalım bayramlar çuvala mı girdi biz bu bayram yokuz..!! diyebilecek.

evli değilim ama valla billa empati yaptım.... ve kendimce bulduğum çözümler...

1) onlar gelmeden önce kendi anne babanı bir şekilde ikna edeceksin ve onlar gelecek. eltinler de geldiklerinde vede kalacak yer olmadığından hooooppp diğer akrabalara uçacaklar...

2) yine onlar gelmeden bir gün önce aksilik bu ya! bir yerlerini sakatlayıvereceksin. ama özellikle ayaklarından birini olursa daha makbul... böyle bir durumda ev temizliğiydi, mutfaktı bilmem neydi hakgetireceğinden ve sen istirahat etmek için sürekli ayağını havada tutmak zorunda olduğundan sevgili elticiğin evin bütün angaryalarını halledecek ve bana kalırsa 2. gün "diğer akrabalara da bir uğramak lazım" diyerekten gidecek....

aklımı seveyim beee

canım bencede bu kadar sessiz kalma
burada iş eşine düşüyor
eşinle konuş paylaş düşüncelerini birazda seni düşünsün canım
senin hakkın yokmu eşinle vakit geçirmeye veya kendi ailene gitmeye
hep sen mi anlayışlı olacaksın biraz da onlar anlayış göstersinler

neyse artık olan olmuş bu geldiklerindede sen insanlığını göster güzelce misafir et bir dahakine
eşine sıkıca tembih et o da kendince önlemini alsın

:)))))))))))))) ay çok şekersin yaa...

mantıklı düşündüğümde onları güzelce misafir etmekten başka çarem yok.Evliliğim için eeşim için artı sonuçta misafir onlar.Fakat yapmam gereken onlara mesafeli davranmak olmalı.Mesafe resmiyet herzaman için seviyeyi de koruyor,yaklaştırmıyor da insanları ...İsterdimki hoşlandığım insanlar olsunlar beraber bayram geçirelim ozaman tatili bile unuturdum,tatil de kaçmıyor ya sanki.Ne yazıkki ben o kişiyle anlaşamam

Sevilmekte her zaman iyi değil demek ki.kafamçokkarıştı.sevilmemek daha evlaaa..:lepi:
bu durumda sevilmeyen eltin daha şanslı..:1closedeyes:

olayın en enteresan tarafı ,daha bayrama 2 ay var..ne acele ,hemen gidiş dönüş biletlerini almışlar..
acaba doğrumu?CADIARZU

aynen böyle dedik.GİDİŞ DÖNÜŞ BİLEtini almışlar bile,başka abisi daha var orada kalamazmış,orada rahat edemezmiş

nasıl kalacak yer yok varmış işte yaptıkları çok ayıp siz iptal falan etmeyin gidin tatilinize dinlemeyin onu ama işte eş burda önemli devreye girmeli ağzının payını vermeli eşini korumalı o eltiye yada abisine demeli nasıl konuşuyorsun sen benim eşimle diye.onlar eşinden yüz buluyo koysa tavrını böyle olurmu.

aynen böyle dedik.GİDİŞ DÖNÜŞ BİLEtini almışlar bile,başka abisi daha var orada kalamazmış,orada rahat edemezmiş

madem rahat edemicek haddini bilsin o zaman.bence fazla taviz vermeyin.eşiniz de birinin size bu derece saygısız davranıp üzmesine izin veriyosa eşinize de taviz vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…