bence sana düğün günü bi bardak su vermeyi kendine yediremeyen bi insan için tatilini ertelemeye değmez bence kaçın gidin biz gittik deyin mecbur abisine gidecekler ne terbiyesiz kızmış o öyle ya....illa da gelirlerse gidemezseniz bence hiç yüz verme tersle bence sen terslemediğin için tepene çıkıyor
valla siz bu kadar iyi niyetle bakarsanız olaya o tatil burnunuzdan gelecek o kadaın gezecek gezecek eve gelecek sana hizmet ettirecek bak görürsün bi işin ucundan da tutmayacak
tatilim urnumdan geldiği gibi onlar gittikten sonra ben eşime çıkışıcam ve yine tartışıcaz onlar yüzünden..bencede gezecek gezecek olan bana olacak karakteri bunu gösteriyor.İnşallah yanılıyorumdur.Keşke yanılsam da size şöyle yazsam .:arkadaşlar ben yanılmışım bu kız iyi niyetliymiş iyi ki gelmişler çok eğlendik.Keşke ama nerdeee
Zaten eşimin yüzündenbak cnm burda iş eşinde bitiyor ama sende sanırım ezdiriosun kendini bak ben 1 yıllık evliyim görümcemle aynı sehrde oturuyorm evime sadece 1 defa geldi okullar kapanmadan yaz tatili olsun size tatile gelecez diyrdu bende saka yapıyor sandım aynı sehirde tatilmi olur baktım 1-2 devamlı söylüyor eşim dediki bizim ev tatil köyü değil abla siz antalyaya gidin tatile dedi ama senin eşin tatilini kesip onları kabul ediyor
Ayyyyy bu insana değil 9 gün 2 gün bile dayanılmaz, bir çaresine bakın gelmesinler. Git sende bütün sülaleni davet et, rahat edemesinler gitsinler biran önce.
Bu arada sen okumuşsun öğretmensin, kaynının mesleğini bilmiyorum ama niye böyle bir kızla evlendi ki. Yani kayınvalide falan nasıl beğendi, kendilerine yakıştırdılar.
Yani aradaki fark bu kadar çokken tatil sana zehir olacak.
Bu arada seni kıskanıyordur o yüzden öyle yapıyordur.
Takma kafana misafir deme, o ne derse karşılık ver sen de ona zehir et tatili.
Ama eşinin ve kaynının yanında değil, yanlızken. Onların yanında da imalı şakayla karışık.
Eşin birşey derse şaka yaptım dersin.
Bir de şu dikkatimi çekti arkadaşlar.Kaynım ilk aradığında uçak biletini aldık kurbanı beraber keselim demiş.Eşim de beni düşünerek "abi biz tatileeyi planlıyorduk gitmeyi planlıyorduk ama kesin değil,olmazsa kurbanı beraber keser 2 gün sonra biz gideriz sizde diğer abimler de kalırsınız "demiş.Sonra eşim bana telefon etti.ben de" sitem vari konuştum 9gün çok uzun süre ,hiç taile gitmedik,artı eltimden hoşlanmıyorum biliyosun,2 gün kalırlarsa iyi olur biz tatile gidelim dedim.Eşim de tamam ben abime öyle dedim zaten dedi.Ertesi gün kaynım tekrar aramış "tatilinnizi iptal edin biz sizden başka kimsede rahat edemeyiz,burada kurban kesecek kimsemiz de yok geliyoruz tamammı" demiş.Eşim de hayır gelemezsiniz diyemez ya..Takıldığım nokta abisi önce bizim tatilimize gidişimize önemli değil diyor bir gün sonra ise ısrar ediyor iptal edin diyor
bence hala yapılacak şeyler var.alacaklar bavullarını doğru tatile onlarda gelecekler çalacak zilleri evde yoklar doğru evlerineyada diğer abiye eğer böyle kararlı sert durulmazsa ömrünüz boyunca tatiliniz olmayacak öyle görünüyor.bu gibi durumlarda sert olacaksın,karşındaki nasıl anlıyorsa öyle anlatacan başka yol yok.
haklısın böyle kişiler bunu hakediyor da eşi yapamaz gibi geldi bana.eşiyle sorun yaşamasın diye böyle yazdım.keşke eşine kabul ettirebilsede böyle birşey yapsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?