Kaynımın emrivakisi! Bayram tatilim mahvolacak

İnsanlar önce kendi menfaatlerini düşünüyorlar da ondan.Ben yerim içerim gezerim banane teacherın rahatsız olmasından diye düşünüyor.ama eşim onlara gidelim dediğinde ben"onun da benim de çocuğumuz var yük oluruz ya 2 gün duralım yada çocuklar büyüsün öyle görüşelim demiştim

valla siz bu kadar iyi niyetle bakarsanız olaya o tatil burnunuzdan gelecek o kadaın gezecek gezecek eve gelecek sana hizmet ettirecek bak görürsün bi işin ucundan da tutmayacak

tatilim urnumdan geldiği gibi onlar gittikten sonra ben eşime çıkışıcam ve yine tartışıcaz onlar yüzünden..bencede gezecek gezecek olan bana olacak karakteri bunu gösteriyor.İnşallah yanılıyorumdur.Keşke yanılsam da size şöyle yazsam .:arkadaşlar ben yanılmışım bu kız iyi niyetliymiş iyi ki gelmişler çok eğlendik.Keşke ama nerdeee

bak cnm burda iş eşinde bitiyor ama sende sanırım ezdiriosun kendini bak ben 1 yıllık evliyim görümcemle aynı sehrde oturuyorm evime sadece 1 defa geldi okullar kapanmadan yaz tatili olsun size tatile gelecez diyrdu bende saka yapıyor sandım aynı sehirde tatilmi olur baktım 1-2 devamlı söylüyor eşim dediki bizim ev tatil köyü değil abla siz antalyaya gidin tatile dedi ama senin eşin tatilini kesip onları kabul ediyor

ahh keşke inşallah öyle olur:1rolleyes:

Zaten eşimin yüzünden

Çok moralim bozuk şuan ya elimden bişey gelmiyorya ondan.Üstelik kurban bayramı ramazan da değil yani iş güç oluyor offf..Sizinle onlarla ilk karşılaşmamızı anlatayım.En büyük kaynımın evinde onlar vardı,benim nişanlım şehir dışında idi.Annemle beraber bizde kaynımmlara gittik.Baktım kapalı,zaten 19 yaşında idi,ciddi duruyordu,üstelik minyon tipli olduğundan da küçük gösteriyor,neredeyse benim öğrenciler gibi.Ben sevindim.kapalı hanım hanımcık olur ben de ondan büyük olduğum için iyi elti oluruz diye düşündüm ilk görüşte.Neyse tanıştık..Büyük eltimiz çay demlemişti biz mutfakta erkekler başka odada idi.O bardakları yerleştirdi ben de çayı döktüm.Sonra hani küçük ya kapalı hanımcık duruyor ya ,bir de odada onun nişanlısı var benimkisi yoktu,onun heyecanlı olduğunu da düşünerek şaka vari dedim ki " hadi küçük gelinimiz çaylar hazır oadaya götürebilirsin " dedim .Ne dese beğenirsiniz "Yoh ya niye ben götürüyormuşum" ben ve annem şok olduk sert söyledi.Ben de ciddileştim" içeride senin nişanlın var benimkisi yok,nişanlına çayı ben mi tutayım"dedim.o da " senin nişanlın geldiğinde bidakine sen tutacahsın "dedi.(buarada şive kullanıyor yoh ya diye ondan yazdım.kaa biri" herneyse ben de dedimki " tabiki ben tutucam kendi nişanlıma dedim.Ve içimden ben bu kızla arkadaş akraa değil elti olucaz belli dedim ve 19 yaşındaki birinin kendinden 9 yaş büyük birine bu şekilde konuşmasını kabalığına bağlayarak muhatap olmamaya karar verdim..düğün günü ondan su istememin sebebi ise ,ben kalabalıkta gelinliğimle orada oturmakzorunda idim kendim gidip alamazdım isteyecek tek kişi o idi,isterken de rica ederek istedim..

Ayyyyy bu insana değil 9 gün 2 gün bile dayanılmaz, bir çaresine bakın gelmesinler. Git sende bütün sülaleni davet et, rahat edemesinler gitsinler biran önce.
Bu arada sen okumuşsun öğretmensin, kaynının mesleğini bilmiyorum ama niye böyle bir kızla evlendi ki. Yani kayınvalide falan nasıl beğendi, kendilerine yakıştırdılar.
Yani aradaki fark bu kadar çokken tatil sana zehir olacak.
Bu arada seni kıskanıyordur o yüzden öyle yapıyordur.
Takma kafana misafir deme, o ne derse karşılık ver sen de ona zehir et tatili.
Ama eşinin ve kaynının yanında değil, yanlızken. Onların yanında da imalı şakayla karışık.
Eşin birşey derse şaka yaptım dersin.

Benim eşim avukat.Kaynım da hukuk okumuş fakat anlattıklarına göre kaynımın kendine güveni yokmuş sara hastasıymış.Nişanlı iken abileri demiş ki o kızın davranışlarına bakarak,bu kız sana yaramaz gel nişannı at.O da demiş ki :"Beni başka kızlar beğenmez belki evlenince düzelir" demiş.Nişanlı iken sürekli maddi şeyler istemiş bu kız,aldıklarını beğenmemiş.Kayınvalide vefat etmiş eşim küçükken.Allahtan sabır isticem başka neyapayım

anlaşılan eltin tatile gitmeni istememiş...

kaynını o ikna etmiştir gitmesinler biz orda kalalım diye...

belliki eltin sana gem-lmek için can atıyor...

bol bol teftiş yapar zırhlarını kuşan bence

hımm bu arada bence kaynınlar uçak biletini almadılar tabi bu benim tahminim

sizin gitmemeniz için bi uydurma olabilir...

İş eşiniz de bitiyor kesinlikle.. Fakat sanırım ayıp olmasın diye laf edemiyor..
Allah yardımcınız olsun

istermısın tam kurban bayramından bır gun once artık sende kabullenmıssın gelıcekler falan tatılı ıptal etmıssınız bunlar bı arıolar bız gelemıyoruz dıye ay ne sınır bı durum!!!!sen tatılı ıptal etmıssın gıdeyım desen ucak fıyatları otel fıyatları fırlamıs eyvahedigeldismile

aslında çokta yazılacak bişey kalmamış
ne söylesek kişileri iyi tandığınız için kendi bildiğiniz gibi davranacaksınız ki doğrusuda budur bana göre
evlendiğinizden beri bir çok şeye eşinizi kırmamak adına evet demişsiniz
gördüğüm kadarıyla en güzel günler balayı,tatiller vs.hep aileyle geçmiş
eşiniz sizi bu yönden nasıl tatmin ediyor peki
ne zamana kadar görmiceksiniz kendi anne ve babanızı böyle özel günlerde
sevdiğim bir söz vardır
...suistimal kapısı 1 kez aralandı mı ardına kadar açılır...
evet şimdi yapacak bişey olmayabilir elinizden geldiği kadar güzel geçirmeye çalışın zamanınızı
kendiniz için söylüyorum bunu
siz evinizin içindeki iç huzurunuzu bozmayın
ama onlar gider gitmez derhal eşinizle paylaşın
nalıncı keseri gibi hep kendine yontulan bir tavırdan hiç bir zaman hayır gelmez

Bence eşiniz kardeşini arayıp biz bayramda müsait degılız tatıl ayarladık desın .9 gün insana yıl gibi gelir

haklısın böyle kişiler bunu hakediyor da eşi yapamaz gibi geldi bana.eşiyle sorun yaşamasın diye böyle yazdım.keşke eşine kabul ettirebilsede böyle birşey yapsalar

haklısın böyle kişiler bunu hakediyor da eşi yapamaz gibi geldi bana.eşiyle sorun yaşamasın diye böyle yazdım.keşke eşine kabul ettirebilsede böyle birşey yapsalar

evet eşi yanında olsa bu dediğim süper olur.da olmaz işte :1no2:

Future arkadaşın önerisini uygulayabilirsiniz aslında . Gelmelerine yakın , eltinize telefon edip ; canım , dört gözle bekliyoruz gelmeni , ew acayip dağıldı , kaç gündür doğru dürüst yemek de yiyemedik , gel de ew bir temizlik görsün , midemizde bayram etsin de , inanıyorum ki aradığın günün akşamı işleri çıkar gelmekten wazgeçerler aklinialirimsmile

Unutmayın ; tavizler , zamanla hak sayılır !

En sinir oldugum tiplerdir bunlar.. Boyundan büyük laf edenler,karisindakini tiye alarak konusanlar..
Aslinda apacik yas sorunu var, kendini kücük görüyor, kompleksleri oldugu icin bu sekil davraniyor..
Esi kendisinden hayli büyük olunca, bu kücük hanfendide kendini büyük gösterme cabalarinda
üstelik bide ukala... Uzak durarak eniyisini yapiyorsun, ancak daha fazla göz yumma, hakkindan gel
yine seviyeyi koruyarak, seninle bu sekilde konusmamasi gerektigini bilmeli..

günaydın bu yazılanlardan sonra yeni kararlar aldınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…