merhaba kızlar
bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum
kaynınızın evliliğini kurtarmak için kumar borcunu öder miydiniz?
Kimsenin kumar borcunu ödemek istemezdim. Lüks yani o oynamasaydı evliliği bu kadar önemliyse.merhaba kızlar
bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum
kaynınızın evliliğini kurtarmak için kumar borcunu öder miydiniz?
Bitek ben öderdim demişim sanırım durumum varsa da olsa bir saf benmiyim ya
yazık tek kalmışsın pıtır
cevap olarak ödemezdim.. hastane, kredi kartı, borç yine neyse.. zor durumda kalmıştır, bir kereye mahsus ödenir.. ama kumar ödemezdim sonu yok çünkü..
Aslında yalnız degilsin galiba düşündüm de galiba param olmuş olsa 1 kerelere mahsus öderdim ve tedavi olması için yardımcı olurdum çünkü aynı durumda kendi kardeşimde olabilirdi yukarıdaki mesajımda ödermiydim ödemeZmiydim diye yazdım ama düşününce öderdim daha ağır bastı kayın yerine kendi kardeşimi koydum.Bitek ben öderdim demişim sanırım durumum varsa da olsa bir saf benmiyim ya
Aslında yalnız degilsin galiba düşündüm de galiba param olmuş olsa 1 kerelere mahsus öderdim ve tedavi olması için yardımcı olurdum çünkü aynı durumda kendi kardeşimde olabilirdi yukarıdaki mesajımda ödermiydim ödemeZmiydim diye yazdım ama düşününce öderdim daha ağır bastı kayın yerine kendi kardeşimi koydum.
istemiyorum diyince kararı ne olucak acaba cidden ben de çok merak ediyorum. mantıken vermemesi gerekir. verirse de asla helal etmiyorum bu parayı diycem.
6-7 binden daha az bir miktar olduğunu biliyorum. kaynım ilk defa kumar oynamış. yani yıllardan gelen bi alışkanlık yok. pişman. ayrıca karısını da aldatmış. kumar oynadığı ortamdan biriyle.... bu da yeni ortaya çıktı
üstelik büyük olan kaynım. eşim değil. yanlış anlaşılmasın. 1 yaşında çocuğu var inanabiliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?