• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın kumar borcu

Ödemem ! Ben sabahın 6 sında yollara düşüp çalışıcam sonra da onun kumar borcunu ödeyeceğim, asla

Eşinin, çocuklarının ihtiyaçlarına yardım edebilirim ancak o borca asla karışmam

öderdim ama
birdaha kumar oynamayacagına emin olmam lazım
ha baktım yok
bu adam aynı şekilde devam eder diye düşünürsem
ödemem ne hali varsa görsün derim
çolugu çocugu varsa onlara yardımcı olmaya çalışırım sadece

Sizin hiç mi söz hakkınız yok? Çalışıyor musunuz? Çocuğunuz var mı? Eşinizin kardeşine yardım etmek istemesini anlarım ama artık tek başına bir yaşam sürmüyor. Kararlarını ona göre vermek durumunda.

Kardeşi iş batırsa yine bir derece anlarım. Onda bile arkasını hep birilerinin toplamasına alışırsa kötü. Kumar daha da kötü. Çünkü madde bağımlılığı gibi bir şey. Sürekli ya kazanırsam o zaman herkese borcumu öderim gibi saçmasapan düşünceler oluyor. Battıkça batıyor insan.

Eğer kocanız öderse, siz de ses edemeyecekseniz, tedavi olmasını şart koşun. Eşinizden bu olayın tekrarına karşılık kutsal bulduğu her şey üzerine yemin alın. Ve kesinlikle kaynınızın eşinden durumu saklamayın. Eğer eşinin haberi varsa da, yuvası başkalarından çıkan para ile mi kurtulacakmış anlamadım. Allah yardımcınız olsun.

benim de söz hakkım var tabi.

ama ödemek istiyorum derse ben istemiyorum diycem.
sadece genelde insanlar ne düşünüyor diye merak ettim. acaba ben mi çok katıyım dedim de kendi kendime...

benim de söz hakkım var tabi.

ama ödemek istiyorum derse ben istemiyorum diycem.
sadece genelde insanlar ne düşünüyor diye merak ettim. acaba ben mi çok katıyım dedim de kendi kendime...

"benim tanıdığım kocam ödemek isteyecek ben de kendimi hazırlıyorum bu duruma." Cümlesinden söz hakkınız olduğunu çıkaramamıştım. Peki siz istemiyorum diyince karar ne olacak? Borcun miktarını söylemek istemezseniz sizi sarsacak bir mebla mı? Kaynınız pişman mı yoksa pişkin mi?

"benim tanıdığım kocam ödemek isteyecek ben de kendimi hazırlıyorum bu duruma." Cümlesinden söz hakkınız olduğunu çıkaramamıştım. Peki siz istemiyorum diyince karar ne olacak? Borcun miktarını söylemek istemezseniz sizi sarsacak bir mebla mı? Kaynınız pişman mı yoksa pişkin mi?

istemiyorum diyince kararı ne olucak acaba cidden ben de çok merak ediyorum. mantıken vermemesi gerekir. verirse de asla helal etmiyorum bu parayı diycem.

6-7 binden daha az bir miktar olduğunu biliyorum. kaynım ilk defa kumar oynamış. yani yıllardan gelen bi alışkanlık yok. pişman. ayrıca karısını da aldatmış. kumar oynadığı ortamdan biriyle.... bu da yeni ortaya çıktı

üstelik büyük olan kaynım. eşim değil. yanlış anlaşılmasın. 1 yaşında çocuğu var inanabiliyo musunuz?

istemiyorum diyince kararı ne olucak acaba cidden ben de çok merak ediyorum. mantıken vermemesi gerekir. verirse de asla helal etmiyorum bu parayı diycem.

6-7 binden daha az bir miktar olduğunu biliyorum. kaynım ilk defa kumar oynamış. yani yıllardan gelen bi alışkanlık yok. pişman. ayrıca karısını da aldatmış. kumar oynadığı ortamdan biriyle.... bu da yeni ortaya çıktı

üstelik büyük olan kaynım. eşim değil. yanlış anlaşılmasın. 1 yaşında çocuğu var inanabiliyo musunuz?

Ooof bir de aldatma var :( Çok üzüldüm. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Umarım en hayırlı ve en az üzülünen haliyle sonuçlanır. Umarım sizi de üzmezler bu süreçte.

bazı şeylerde kırılma noktaları vardır kaynın haramın tadını almış siz bu borcu ödeyerek ona en büyük kötülüğü yapacaksınız bu mevzu tövbe edip bitirilmicek adım gibi eminim

kaynım yok ama olsada böyle bir borcu ben ödemezdim keyfi yere yapılmış bir borç kumar bu banamı sordu derdim borç yaparken

Hayır ödemezdim...Sizin borcu ödemeniz halinde hiçbir bedel ödemeden sıkıntısından kurtulacak...Ve kumar alışkanlığı düzelecek mi sanıyorsunuz. Sakın ödemeyin ve eşinize ödetmeyin...Onu oynarken düşünecekti hastalık kaza olsa anlarım o ödenebilir ama bu keyfi bir şey hem de ahlaksız davran hem de başkası ödesin oldu..

kumar oynuyo diye yuvası yıkılmıcak aldatmada var işin içinde yani karısı ayrılmak istiyosa ayrılsın borca karışmayın eşinizede böyle bi rezilliğe çanak tutmıycagnızı 6 7 milyar borca verene kadar yegeni için yengesine o paranın yarısı dahilde olsa versin veya o parayı kadına zaman zaman harçlık olarak verin kaynınızda kendi pisliğni kendi temizlesin inanın boşanmış bi kadına hemde 1 yasındaki yegeninize yardım edince dha cok sevaba girceksiniz. Düşünsenize bi kumar borcu ödemek var bi küçücük çocuga yardım etmek var kaynınız sorumluluklarını bilsin işin sonuçlarına katlansın bide karısı boşanmakta kararlımı?

Son düzenleme:
kumar oynuyo diye yuvası yıkılmıcak aldatmada var işin içinde yani karısı ayrılmak istiyosa ayrılsın borca karışmayın eşinizede böyle bi rezilliğe çanak tutmıycagnızı 6 7 milyar borca verene kadar yegeni için yengesine o paranın yarısı dahilde olsa versin veya o parayı kadına zaman zaman harçlık olarak verin kaynınızda kendi pisliğni kendi temizlesin inanın boşanmış bi kadına hemde 1 yasındaki yegeninize yardım edince dha cok sevaba girceksiniz. Düşünsenize bi kumar borcu ödemek var bi küçücük çocuga yardım etmek var kaynınız sorumluluklarını bilsin işin sonuçlarına katlansın bide karısı boşanmakta kararlımı?

kaç gündür kaynımı eve almıyo. düşünmek istiyorum diyormuş. tanıdığım kadarıyla eltim boşanır gibi geliyo.

Hayır ödemezdim...Sizin borcu ödemeniz halinde hiçbir bedel ödemeden sıkıntısından kurtulacak...Ve kumar alışkanlığı düzelecek mi sanıyorsunuz. Sakın ödemeyin ve eşinize ödetmeyin...Onu oynarken düşünecekti hastalık kaza olsa anlarım o ödenebilir ama bu keyfi bir şey hem de ahlaksız davran hem de başkası ödesin oldu..

çok haklısınn canım ben de aynen böyle düşünüyorum. demek ki yanlız değilmişim.

Back
X