Kaynımın lafı

tabiki haklisin eger surat yaptiysan seni kv uyarir oda yoksa esin uyarir cok sasirdim kaynina enteresan yani ona ne

Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
GEÇEN ABİNE BÖYLE BÖYLE DEMİŞSİN AMA DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BİŞEY YOKTU. BİDAHA EMİN OLMADIĞIN MÜDDETÇE ÖNCE DÜŞÜNCENİ BANA SÖYLE - DERDİM BEN KAYNIMA. ARAMIZ BOZULUYO DERDİM

Vala canım o kaynın bu yüzü nerden alıyor acaba kendilerini ne saniyorlar ezik bi koçan var galiba ben kendi Abim bile beni arayip anneme şöyle yapiyo diye laf etti esime söyledim haddini bildirdi.hadi olaki surat yaptın yapamaz misin seni ve kocani sayımiyorlar canım ben bu anlattıklarından onu anladim

Gün geçmiyor ki bdv'de saçma bir olayla karşılaşmayalım.
İnsanın bir günü bir gününe uymaz.
O gün moralin bozuktur surat asarsın ne var bunda?
İnsansın sonuçta.
Öyle bir durumda da eşin bile seni uyaramaz.
Kenara çeker neyin avr diye sorabilir sadece.

Back
X