- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Ya hu bundan eltinize ne. Eltiniz mecbur mu çay doldurmaya vs iş yapmaya. Siz yapıyorsunuz diye onu mecbur tutamazsınız ki.Canım sen anlamadın galiba iki yıldır çocuk için tedavi oluyorum bir düşügum var bu haftada aşılama oldum eğer hamile kalırsam bolbol dinlenicem ağır iş yapmiycam
Gelip gidip yormasınlar o zaman yeni gelin çay koyar da neymişBu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.
Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem
Bence kızcağız bilsin ve gardını alsınKAynın bu konuşmaları Yen'i geline anlatmaz umarım yoksa daha gelmeden sana gardını alır.
ayni evde mi yasiyorsunuz sanki sabahtan aksama kadar kv hizmet ediyormusunuz gibi yazdinizHayır tabiki ortak yapılacak herşey ama şuan bi çocuk özlemimiz var iki yıldır bir düşük yaptım doktorum bolbol dinlen dedi aşılama oldum bu hafta kaynanamda bunu biliyo ve ev işlerinde benden çok o yapıyor yani bir dönem böyle olmasi gerekiyor
Senin ağzına sağlık. Tercüman olmuşsunSaygılı, sessiz, oturaklı insanlar "yeni gelin gelince ben iş yapmam, işleri yeni gelin yapar" diye düşünmez. Belki yapmak istemeyecek? Siz yapıyorsunuz diye o yapmak zorunda değil ki.
Ayrıca, kayınpederinizin çayını neden gelinlerden biri koymak zorunda? Nasıl sizin annenizin çayını damatlarından biri koymakla yükümlü değilse, kayınpedere de gelinler hizmet etmek zorunda değil.
Yok öyle değil durumumu açıkladım aşılama oldum bu hafta doktor bolbol dinlen dedi bir düşügum olduğu için riskli gebelikler geçiriyorum
Canım sen anlamadın galiba iki yıldır çocuk için tedavi oluyorum bir düşügum var bu haftada aşılama oldum eğer hamile kalırsam bolbol dinlenicem ağır iş yapmiycam
Aynen dgru demişsin valla asilamanin düşük yapmanın çay koyup yemek yapmakla ne alakası var e benim 3 senedir hiç olmuyo ben yataktan cikmicam o zaman :/İyi de ne farkeder ki. Çay koymakla bunun bi alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?