- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Düğün bu hafta mı?Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Iyi de bu eltinizi ilgilendirmez ki.Dinlen dediyse doktorunuz evinizde oturun dinlenin baskasi niye size hizmet etsinTabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Düğün bu hafta mı?
Düğün bu hafta mı?
Aynen katılıyorum konu sahibi pek abartmış :):)) ne güzel yazmışsınız. İstemsizce güldüm.
Hamile kalırsanız ki inşallah kalırsınız, dikkat etmeniz gereken sadece birkaç ay. Ömür boyu değil yani. Ayrıca çay koymanın nesi ağır.
Canimm bence kesinlikle şakayla söylenmiş bi söz üstünde durmsaniz daha iyi olur benimm kardeşinde nisanli surekli yengeme esinle sakin tatrtisma valla seni balkondan atar :) insallah asilamaniz tutar bu süreçte stresten kacmalisinizBu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.
Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem
Çok yorum yaptm ama neyse bizim de çocuğumuz olmadı zor oldu da. Çocuk olunca niye inzivaya çekiliyor niye iş yapamıyorsun.Bu hafta bol bol dinlen demisse doktor simdi neden kv kpnin caylari koyuyorsun? Hani kotusun ya dinlenmen lazim. Simdi neden koyuyorsun? Koyabildigine gore o kadar da kotu degilsin. O yuzden isi devretme kismina takildik biz.
Yani sen ben isi devretmeye calismiyorum cocugum olursa cok is yapmamam gerek diyorsun ama "bu hafta" yaldır yaldır is yapiyorsun?????
Bu yazıya bayıldım. İnsanlara laf sokup sonra karşılık işitince ayy bana neler dediler diye triplere giren insanlara o kadar sinir oluyorum ki. Kötü laf işitmek istemiyosa kötü söz söylemeseymişInsan kotu laf işitmek istemiyorsa kotu laf soylemeyecek. Lafi ortaya atip atip ay bana laf soktu demenin manasi yok.
Ustune basa basa bu hafta dinlenmem gerek demissin ama zaten suan kv kp hizmet ediyorsun. Eltinle kaynin bu hafta evlenemeyecegine gore bu lafi soylemenin zarari sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?