Kaynımın patavatsızlığı

Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Iyi de bu eltinizi ilgilendirmez ki.Dinlen dediyse doktorunuz evinizde oturun dinlenin baskasi niye size hizmet etsin

Çocuk özlemin, aşılaman, kişisel durumun eşinden başka kimseyi ilgilendirmez. Daha ortada gelin yok, çocuk yok, hiçbir şey yok resmen kıskanmış üstünlük taslamışsın. Tepki alınca da "yanlış anlamadınız" diyorsun. Yani biz çoğumuz yanlış anladık, sadece duymak istediğin yorumları yapanlar doğru anladı öyle mi?
Kıskanmışın başka açıklaması yok. Kaynın da çok güzel vermiş cevabını.

:)) ne güzel yazmışsınız. İstemsizce güldüm.
Hamile kalırsanız ki inşallah kalırsınız, dikkat etmeniz gereken sadece birkaç ay. Ömür boyu değil yani. Ayrıca çay koymanın nesi ağır.
Aynen katılıyorum konu sahibi pek abartmış :)

Canimm bence kesinlikle şakayla söylenmiş bi söz üstünde durmsaniz daha iyi olur benimm kardeşinde nisanli surekli yengeme esinle sakin tatrtisma valla seni balkondan atar :) insallah asilamaniz tutar bu süreçte stresten kacmalisiniz

En kuçük gelinim üc eltiyiz.ben cekilirim deyip oturmadı kimse.hamileligi de gördük cocuklarımız da bebekti.zaten arada samimiyet elti degil de abla kardeş ilişkisi varsa saygı varsa hamileyken ne nbrn onlara agir iş yaptırdım ne ben hamileyken onlar bana.zaten herkesin evi ayrı yolu ayrı .ayda yılda bir kayınvalidem de biraraya gelindiginde de böyle oldu bu işler.iki kişi bulasıgı yikadı öbürü cay koydu.sayet küçügüm diye kenara cekilselerdi o caydanlıgı başlarından aşagı dökerdim.kimse kimsenin hizmetcisi olmak icin evlenmiyor.benden once eltimin ölesiye hizmet etmesi de onu baglar .etmeseydi de kenara cekilmeseydi.

Siz başlatmişsiniz ama kaynınız ezdirmemiş müstakbel esini.bravo

Ya daha evlenmemişler bile daha kızı görmemişin hemen büyük Elti triplerine girmişsin. Yok artık o iş yapar ben çekilirim bilmem ne. Kusura bakmayın ama bana çok avam geliyor bu tarz ilişkiler. Daha evlenmemiş bile kızcagız sen şimdiden yer yapıyorsun zannında plan yapıyorsun sana ne? Aferin kaynına da anlamış neyin ne olduğunu ezdirmiyor demek ki. İnsanların hayatına bu kadar müdahale etmeyin yazıktır günahtır.

Çok yorum yaptm ama neyse bizim de çocuğumuz olmadı zor oldu da. Çocuk olunca niye inzivaya çekiliyor niye iş yapamıyorsun.

Bunun pazarlıgını yapmıs gıbı olmussunuz ama bence o yuzden bıraz hos olmamıs.

Bu yazıya bayıldım. İnsanlara laf sokup sonra karşılık işitince ayy bana neler dediler diye triplere giren insanlara o kadar sinir oluyorum ki. Kötü laf işitmek istemiyosa kötü söz söylemeseymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…