- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi haritacikiz
-
tabiki oda bişeyler yapacak
Aynen dgru demişsin valla asilamanin düşük yapmanın çay koyup yemek yapmakla ne alakası var e benim 3 senedir hiç olmuyo ben yataktan cikmicam o zaman :/
Aynen öyle valla sanki çay koymak çok ağır bi iş:)Kiöse bir şeyler yapmak zorunda değil..
Yani konu sahibinin bu lafı kıvırmak için söylediği burdan belli işte:)
Sizin asilama olmaniz sizin sorununuz gelinin degil ha madem siz yapamayacaksaniz kaynananiz yapsin tanimadiginiz bi kiza daha simdiden gorev verirseniz omur billah kacar sizden sonucta sizin sorununuz yani dr sana yat dediyse kiza ne kaynananiz iyimis yapsi yaniHayır tabiki ortak yapılacak herşey ama şuan bi çocuk özlemimiz var iki yıldır bir düşük yaptım doktorum bolbol dinlen dedi aşılama oldum bu hafta kaynanamda bunu biliyo ve ev işlerinde benden çok o yapıyor yani bir dönem böyle olmasi gerekiyor
Siz şu an aşılama yaptırdınız ve kaynınız evli bile değil. Bu dinlenme süreci herhalde çocuk üniversiteyi bitirene kadar devam edecek.
Ayrıca asıl sorun "gelin=hizmetçi" düşünceniz.
Yer içersin sonra beraber toplarsın. Bir kişinin üstüne iş yıkmak da neyin nesi.
Ayrıca kaynınızı tebrik ederim. Müstakbel eşimi kimseye ezdirmem diyor.
Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Benim elti de benzer bir cümle kurmuştu. Eşim de "ev işlerini üstlenmek zorunda değil idrak. Canı isterse yapar, istemezse yapmaz onun bileceği iş." Dedi. Şimdi eşim de mı patavatsız oluyor. Elti de aynı sizin gibi küsmüştü. Kusura bakmayın ama siz haksızsıniz. Daha tanımadığınız biri hakkında şimdiden böyle emrivaki yapmanız garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?