Kaynımın patavatsızlığı

oncelikle insallah bi an once anneligi tadarsin hamile oldugun haberni alirsin. smdi biraz accam agzimi yumcam gozumu. arkadasim sizin evleriniz ayriymis ztn bir. her kadin kendi evinin isini yapmiyor mu? siz bi araya geldgnzde agir nasi isleriniz oluyo? kaynananin eli ayagi tutmuyo mu da senden gelinlerden bekliyo? eger sen su zmna kadar is yaptysan yaptiginla kalmissin kusura bakma. yeni gelen gelin kendi evinden sorumlu. akli varsa kmsenin isini de yapmaz. kaynın da zaten buna musade edecek gibi durmuyor.

Şu an dinlenmeniz gerekiyor olabilir de bahsettiğiniz konu geleceğe yönelik bi konu...

Daha görmemişsiniz, tanışmamışsınız, şimdiden işleri küçük gelin yapar derdindesiniz...

Ayrıca sözlendiler madem, siz elti olarak nasıl hiç görmediniz anlamadım.

Ay şaka gibi zihniyet ya.

Ee başka gelin gelmeyecekse eve kadıncağız, son gelin olarak sonsuza kadar hizmetçi yandı... Konu başlığı benim patavatsızlığım olmalıymış.

Bncede kayniniz patavatsizlik yapmamis bu ayrimi baslatan sizsiniz ne olursa olsun siz asilama vs hastada oksaniz o yapmak zorunda degil ha vicdani el vermez sana yardimci olmak isterse eder ozmnda Allah razi olsun dersiniz. Sizde yapmak zoeunda degiksiniz ustelik ben yapiyorsam gelinnoldugum icin degik onlar bnden buyuk saygi icin yapiyorum. Siz bu gozle baksaniz yeni gelen gelini daha tanimadan gorev yukleme yapmazsiniz. Yanlis yoldadiniz kayninizda guzel soylemis bence .

sizde nereliyseniz söyleseydiniz. bende...... liyim malum dikkat etmek lazım deseydiniz

kaynınız şimdiden benim karım hizmetçi değil mesajını vermiş, tebrikler, sevdim adamı
ayrıca siz 9 ay yatsanız bile işleri o kız yapmak zorunda değil, eşiniz yapar, kayınvalideniz yapar, daha yeni sözlenmiş kız neden aileye yemek yapıp bulaşık yıkasın?

Sizin asilama olmaniz sizin sorununuz gelinin degil ha madem siz yapamayacaksaniz kaynananiz yapsin tanimadiginiz bi kiza daha simdiden gorev verirseniz omur billah kacar sizden sonucta sizin sorununuz yani dr sana yat dediyse kiza ne kaynananiz iyimis yapsi yani

İmzamı atarım bu yorumun altına

Herkes gayet güzel yazmış ama dayanamayıp bende yazıcam..Anlattığınız konunun yapılacak aşılamayla ilgisi yok bunda anlaşalım en baştan.Siz cin olup adam çarpmaya çalışmışsınız ama kaynınız buna en baştan izin vermeyerek çarpılan pozisyona sizi düşürmüş.
İstediğiniz tepkiyi alamayınca adamı birde patavaksızlıkla suçlamışsınız ki burda patavaksızlığın daniskasını siz yapmışsınız..Kendinizi o kadar masum o kadar saf anlatmışsınızki kafanızda kurduğunuz planları kendiniz yazmamış olsanız bizde inanıcaz buna..Burdan bakınca hiç masum gözükmüyorsunuz kusura bakmayın.Kaynınızada kızmayın nolur sizin yaptığınız şakaya(!) oda aynı şekilde şaka yollu cevap vermiş..

Bu arada küçük eltiyim. Benden önce 1 elti, 2 de üvey görümcem var, bir araya gelince herkes ne yapacaksa birlikte yapar. Hatta çoğu zaman beni çalıştırmazlar bile çocuklarım var diye. Eltim oturup da benden hizmet bekleseydi ex-elti olurdu valla

Kayın lafına bile sinirlerim bozuluyor ya gorunce gecenin bu saatinde yine sinirlerim zipladi gecen sene 15 temmuz sonrasi kaynim gorumce hep beraber oturuyoruz herkesin meslekten atildigi siralar ki ben kimseyle bagi olmayan bi insanim... bana durduk yere 657ye guvenme seninde atarlar dedi kendisi 29 yasinda babasindan harclik aliyor o gun bugundur kaynima isinamiyorum patavatsizlik otesi bi durum insan yengesine bunu dermi sizinkiden cok daha kotu benim yasadigim ve insan bi kere sogudumu bidada isinamiyor

Evet kadına gıyabında iş yükleme calismis

16 sayfa boyunca nerdeyse herkes ayni seyi ifade etmiş.. InsaAllah kendinizi sorgular ve hatanizi anlarsiniz konu sahibi.. Rabbim hayirli evlatlar versin en yakin zamanda, siz ve dileyen herkese..

Valla kaynınıza 5 yıldız veriyorum, şimdiden müstakbel eşini ezdirmemiş.Benim bildiğim sofralar beraber kurulur, beraber kaldırılır.Sizin cevabınız hiç olmamış.

Yeni gelin için doğurmuyacaksınız daha tanımadığınız insanla ilgili planlar yapmak neyin nesi.
Bence kaynın haklı kaşınmışsınız resmen

öff hala küçük elti büyük elti, iş beklemeler falan kaldı mı? ne acayip aile ortamlarınız var. sen daha şimdiden millete iş yıkm derdine düşersen aynı ayarda bir cevap alırsın işte. insanlarla daha tanışmadan onlara bilenenlere, ön yargıyla yaklaşanlara sinir oluyorum. küçük gelin olunca kapı kenarında oturup iş beklemek mi gerekiyor? yatalak değilseniz, eliniz ayağınız tutuyorsa herkes kendi işini kendi yapsın, bir iki tabak götürsün mutfağa bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…