Kaynımın sevgilisi

Venuss

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
25
38
8
32
Öncelikle herkese merhaba. Dert değil aslında ama sizden fikir almak istiyorum. Kaynım başından bir evlilik geçmiş birisi, boşandıktan sonra bir sevgilisi oldu. Kız 40 yaşında hiç evlenmemiş, kaynım 37 yaşında. Kötü evlilik tecrübesinden sonra evlenmek istemiyor, kız ise evlenmek istiyor ve aile ile iletişime geçmek için elinden geleni yapıyor herkesle görüşmeye, tanışmaya çalışıyor. Adam evlenmek istemediğini söylediği için aile pek sıcak bakmıyor kızın davranışlarına ayrıca kızın kardeşi kendi babasından büyük zengin biriyle evlenince iyice soğudular. En son kız benimle de iletişime geçmeye çalışıyor. Ön yargıyla yaklaşıp üzmek istemiyorum açıkçası, aynısı bana yapılsa çok üzülürdüm. 1 sene önce falan hatta buraya da yazdım, hareketleri bana da çiğ geliyordu. Ya gerçekten sevdiği için bu kadar çabalıyorsa diye düşünüp empati yapınca üzülüyorum. Asıl suç kaynımda tabi onu biliyorum. Kız benimle görüşmek, evime gelmek istediğini söyledi. Aile hep olumsuz konuştuğu için karar veremiyorum, evime çağırsam kız iyice umutlanır çağırmasam ayıp etmiş olur muyum? Arada görümce de var tabi o da olumsuz düşünüyor, tanışmayı kabul etmedi. Bu arada benim aileyle hiçbir sorunum yok. İki tarafa da ayıp etmiş olmak istemiyorum. Kaynımın bu ziyaret istediğinden haberi var mı bilmiyorum, yakın değiliz bu konu hiç konuşulmadı. Eşimde istemiyor açıkçası nasıl yapsam kimseyi kırmadan?

Öncelikle herkese merhaba. Dert değil aslında ama sizden fikir almak istiyorum. Kaynım başından bir evlilik geçmiş birisi, boşandıktan sonra bir sevgilisi oldu. Kız 40 yaşında hiç evlenmemiş, kaynım 37 yaşında. Kötü evlilik tecrübesinden sonra evlenmek istemiyor, kız ise evlenmek istiyor ve aile ile iletişime geçmek için elinden geleni yapıyor herkesle görüşmeye, tanışmaya çalışıyor. Adam evlenmek istemediğini söylediği için aile pek sıcak bakmıyor kızın davranışlarına ayrıca kızın kardeşi kendi babasından büyük zengin biriyle evlenince iyice soğudular. En son kız benimle de iletişime geçmeye çalışıyor. Ön yargıyla yaklaşıp üzmek istemiyorum açıkçası, aynısı bana yapılsa çok üzülürdüm. 1 sene önce falan hatta buraya da yazdım, hareketleri bana da çiğ geliyordu. Ya gerçekten sevdiği için bu kadar çabalıyorsa diye düşünüp empati yapınca üzülüyorum. Asıl suç kaynımda tabi onu biliyorum. Kız benimle görüşmek, evime gelmek istediğini söyledi. Aile hep olumsuz konuştuğu için karar veremiyorum, evime çağırsam kız iyice umutlanır çağırmasam ayıp etmiş olur muyum? Arada görümce de var tabi o da olumsuz düşünüyor, tanışmayı kabul etmedi. Bu arada benim aileyle hiçbir sorunum yok. İki tarafa da ayıp etmiş olmak istemiyorum. Kaynımın bu ziyaret istediğinden haberi var mı bilmiyorum, yakın değiliz bu konu hiç konuşulmadı. Eşimde istemiyor açıkçası nasıl yapsam kimseyi kırmadan?

"Sizin ilişkinize dolaylı veya dolaysız dahil olmak istemiyorum ; kusura bakmayın" diyebilirsiniz.

Kız ne istediğini söylemiş ; kaynınızla istekleri aynı değil. Bu durumda, kaynınız neden bu ilişkiyi sonlandırmıyor ?

Kaynınıza söyleyin bence kız benimle tanışmak istiyor ne diyorsun bu duruma tanışayım mı vs. Ailenin ne dedigi degil kaynının ne düşündüğü önemli sonuçta aile olacak ikisi. Aile olduktan sonra inan o ailede sevecektir kızı sonra kötü olan sen olursun. benim abimin eşini kimse istemiyprdu aileden hatta bize de tanışmayın görüşmeyin diyorlardı Biz dinlemedik gittik abimle tanıştık görüştük vs hatta düğünüme bile çağırma diyorlardı biz çağırdık neymiş etraf ne der sevgili ayıp vs.. pıff palavra hepsi şuan evli ve tüm aile seviyor kızı

40 yaşinda koca kadın, 18 yaşinda kucuk kiz varmiş karsinizda gibi yazmissiniz ama aklini başina toplasin yani, kirilacaksa da kirilsin ben direkt ne munasebet evime geleceksin olmaz derdim yani.

18 yaşında olsa da durum değişmez ki. Adam evlenmek istemiyor , kadın evlenmek istiyor. İstekler aynı değilse , ilişki bitirilir. Aileye ulaşmak çok tuhaf.

Valla ortada resmi bir durum olmadıkça fazla yüz göz olmamak gerek diye düşünüyorum. Eski kafalı görünebilirim ama böyle düşünüyorum.
Ortada fol yok yumurta yok, kadın "gelin" triplerine giriyorsa buna ayak uydurmak zorunda değilsiniz bence.
Kaynınız zaten evlenmem demiş, kadın da anlayıp ya kabullenecekti ya ayrılacaktı. Zorlamanın alemi yok.

İkisinin arasındaki muhabbete girip arada kaynamayin. Kayninizla bu durumu konuşun

Aynı şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum ben kabul edemeyeceğimi söyledim bunu söylemek zor gibi görünsede söyleyip kurtulun

"Sizin ilişkinize dolaylı veya dolaysız dahil olmak istemiyorum ; kusura bakmayın" diyebilirsiniz.

Kız ne istediğini söylemiş ; kaynınızla istekleri aynı değil. Bu durumda, kaynınız neden bu ilişkiyi sonlandırmıyor ?
Aralarında ki ilişki nedir nasıldır hiç bilmiyorum, kaynim sevgili olduklarını bile kabul etmiyordu, hep arkadaşım diyordu sonra kız kayinvalideme ulaşıp ben onu çok seviyorum hemen evlenmek istiyorum demiş bunun üzerine kaynımla konuştular yok ben evlenmek istemiyorum o da biliyor diyor. Açıkçası bende müdahil olmak istemiyorum kendim bile eşimin israrlarina rağmen aileyle evlenmeden kısa süre önce tanıştım.

Kırılıp gücenecek birşey yok.
40 yaşında kadın, bu tanışma işlerinin kendi kendine olmayacağını bilir, bilmeli.
Siz bir şekilde geri çevirin tanışma isteğini.

18 yaşında olsa da durum değişmez ki. Adam evlenmek istemiyor , kadın evlenmek istiyor. İstekler aynı değilse , ilişki bitirilir. Aileye ulaşmak çok tuhaf.

Yok 18 yaşinda bir kiz olsa karşimda yine kabul etmem ama yaşi kucuk diye cokta kalbini kirmamaya calisiracak izah edip kabul etmezdim o yaşta biri boyle hatalar yapabilir. Ama 40 yaşinda koca kadindan boyle sacma hareketler gorsem kirilmasini filan dusunmezdim direkt lafi soyler gecerdim.

Bende o yollardan geçtim, beni çok güzel karşıladılar. Aksi olsa çok üzülürdüm diye düşündüğümden ikilemde kalıyorum aslında ama beni eşim kendi isteği ile tanıştırdı. Belki bende böyle kendi kendime kalkıp gitsem beni de istemezlerdi diye düşünüyorum o açıdan kızın davranışlarını doğru bulmuyorum kendi içimde. Haklısınız ilerde herkes iyi olur benim adı elti kalır valla. Kaynımla da öyle bir muhabbetimiz olmadığı için en iyisi galiba topu eşime atmak olacak

Yok 18 yaşinda bir kiz olsa karşimda yine kabul etmem ama yaşi kucuk diye cokta kalbini kirmamaya calisiracak izah edip kabul etmezdim o yaşta biri boyle hatalar yapabilir. Ama 40 yaşinda koca kadindan boyle sacma hareketler gorsem kirilmasini filan dusunmezdim direkt lafi soyler gecerdim.

Yaşı kaç olursa olsun birinin kalbini kırmamaya çalışırım.

Ancak en başta aileye ulaşım kanallarını açan kayına kızarım. Adam olsun , kimseyi oyalamasın; istemiyorsa ayrılsın.

İlişkiyi adam yaşıyor ;derdi, yenge dahil tüm aileyi geriyor.

Aralarında ki ilişki nedir nasıldır hiç bilmiyorum, kaynim sevgili olduklarını bile kabul etmiyordu, hep arkadaşım diyordu sonra kız kayinvalideme ulaşıp ben onu çok seviyorum hemen evlenmek istiyorum demiş bunun üzerine kaynımla konuştular yok ben evlenmek istemiyorum o da biliyor diyor. Açıkçası bende müdahil olmak istemiyorum kendim bile eşimin israrlarina rağmen aileyle evlenmeden kısa süre önce tanıştım.

Bu şartlar altında kesinlikle uzak durun. Kaynınız sözüne güvenilir biri midir ? Gerçekten aralarında bir sevgili durumu yok muymuş ? Yoksa ve karşı taraf aileye ulaşıyorsa ciddi bir sıkıntı var.

Yaşı kaç olursa olsun birinin kalbini kırmamaya çalışırım.

Ancak en başta aileye ulaşım kanallarını açan kayına kızarım. Adam olsun , kimseyi oyalamasın; istemiyorsa ayrılsın.

İlişkiyi adam yaşıyor ;derdi, yenge dahil tüm aileyi geriyor.

Kayni zaten hakediyor once ona soylesin muhattap etme bizi diye sonra kadina da acikca soylesin istemedigini. Kalbini kirmaktan kastim daha acik konuşmak, bu bence kirmak degil bu ama genelde kirmak kabul ediliyor.🤷

Bu şartlar altında kesinlikle uzak durun. Kaynınız sözüne güvenilir biri midir ? Gerçekten aralarında bir sevgili durumu yok muymuş ? Yoksa ve karşı taraf aileye ulaşıyorsa ciddi bir sıkıntı var.
Bir ilişki var çünkü kız aileden birçok kişiyle takiplesiyor. Birlikte fotoğraflar vs atıyor görüyorlar yani, hatta kaynımdan habersiz birlikte Bi fotoğraflarını Facebooka atıp ilişkiyi tüm sulaleye ilan ettiği için büyük kavga ettiklerini söylemiş. Aile bu açından kızgın hala çünkü sorup duruyorlar onlara düğün ne zaman diye belirsizlik olduğu için onlarda zor durumda kalıyor. Keşke kendini bu duruma düşürmese hiç

Görünen o ki kaynınız sadece vakit geçiriyor.
Ciddi olduğu falan yok.

Gerçekten istese sevse, başından kötü bir evlilik geçmiş olmasını umursamaz yeni evlilik peşine düşerdi.

Kaynim ile beraber geleceklerse gelsinler oturalım ama
Ailenin bu kadar istemediği, kaynınızin da çok da umursamadiğı hanımefendiyi tek olarak ben olsam evimde ağırlamam. Bir iş çeviriyor gibi görünür.

Kendisine de ah ne desem vah ne desem diye düşünmeye gerek yok ki. Olduğu gibi açık açık bunun çok uygun olmayacağını söyleyeceksiniz.

Ayıbı siz değil kaynınız yapıyor.

Back
X