Kaynımın sevgilisi..

Is yeri ciddiyetsizligi dışında sizi ilgilendiren bir durum yok.
Onu da bir zahmet eşiniz sağlasın.

Onların ilişkilerinden namusundan size ne?
Arabayı da vermek zorunda değilsiniz baksın başının çaresine

Burda gelip sevgilimle yattım diye konu açsalar topa tutarsınız başkası olunca sanane dersiniz. Kusura bakma ama bizim ekmek kapımızda zina oluyorsa gayette beni ilgilendirir gitsin başka yerde ne halt ederse etsin

Suç eşinde yumruğu vurup bu işi bitirecek ve ona başka kız tavsiye edecek aynı durum bizde kaynımla yaşadık eşim ve annesi epey çabaladıktan sonra kızdan kurtulduk aileye uygun bir kız değildi

Bu ne kötü bir düşünce ya ? Başka kız tavsiye edecek falan. Manavdan sebze meyve mi alıyorsunuz ? Aileye uygun bir kız değilmişmiş. Kız tek başına yaptı sanki yaptığı şeyleri. Kaynınızla beraber yaptı hatırlatırım. Madem kız uygun değil ailenize, kaynınız da değil.

Bende bunu anlamıyorum ya onların hayatı onların yaşantısı sizi de başkasını da ilgilendirmiyor. q

Burda gelip sevgilimle yattım diye konu açsalar topa tutarsınız başkası olunca sanane dersiniz. Kusura bakma ama bizim ekmek kapımızda zina oluyorsa gayette beni ilgilendirir gitsin başka yerde ne halt ederse etsin
Sanane demeyiz, dersek "sana ne" deriz.
Böyle ithamda bulunuyorsunuz ya, üşenmeyin bakın geçmiş mesajlara hiç öyle bir şey yazmış mı şu an buradaki insanlar.
Başka tayfa o sizin dediğiniz. Her konuya, ilgili ilgisiz din katanlar.

Yalnız kız tek başına yapmıyor bu işi biliyorsun dimi?
Yarın koçan aldatsa "şirret kadın kocamı ayartmis " mı diyeceksin. ?
Siz kendi oğlunuza yani kayniniza laf deyin kıza değil

Yo hiç saydırmam.
istediği istediğini yapar, yetişkin insanların seks hayatı da sizi hiç ilgilendirmez. Bunu kınamak da size dusmez.
Ben sizi kinadim.
Çok ayip.
Milletin evlilik öncesi ne yaptığini kınamak size dusmez!
Bana dedikoducu tipler daha fena gelir ben onları kinarim.

Zinalarını dükkanımda arabamda yapmasınlar

Hanımefendi o zaman kocanızla konuşacaksınız burada kıza laf atacağınıza. Kimse sevgilimle yattım diyince topa tutulmuyor burda, bunun sorumluluğunu kaldıramıyorsa topa tutuluyor.

Arabada yatip kalkmalari, sizin ekmek teknenizde boyle igrencliklerin yasanmasi gayet de ilgilendirir sizi. madem oyle bir yasam tarzi var kendi parasiyla gitsin oteline de, kendi parasiyla yasasin hayatini. ben olsam ben de bozulurdum. esiniz uyarmali bence.

Kızın özeli uçkuru sizi ilgilendirmez alan adam düşünsün.. onun dışında araba ve dükkan konusunda haklısınız onunda çözümü eşinizde sizin elinizden bişey gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…