- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Size ne? Kızın yaşadığı hayatı mı kıskanıyorsunuz yoksa kaynınızın kıza davranışını mı her durumda da sizi ilgilendirmez.Kız 21 yaşında. Sürekli geceleri dışarda. Bizim dükkan var hep bizim arabalarla geziyorlar. Yazın bizim arabada yattılar kızla hep kız nasıl ailesinden izin alıyo her gece her gece ne diyo eşimle çözemedik. Her gece gezip yazın da beraber şehir dışına kalmaya otele gittiler kaynım da ki rahatlık hepimize söyledi. Yarın bi gün evlenseler herkes sevgili iken tatile gittiklerini herşeyi bilecekler. Bence çok yanlış. Eşimin ailesi ve benim ailem bu durumu çok yanlış bulur yani ben de böyle öğrendim eşim de ayıp buluyor. Kayınvalidem de kızmış her gece kızla diye. Neyse burayı uzatmıyım otel parasını eşim vermek zorunda kaldı çünkü kardeşi illa araba istedi arabada da sigorta yoktu arabanın arkada bir sürü şey yapıyolar bi polis gelse iki üç milyar ceza bize kesilecek diye mecbur otel parasını verdik arabayı almasın diye çünkü biz evde değildik araba dükkanda anahtar da kardeşinin bulacağı bi yerde idi. Dinlemiyor da alıp alıp gdiyo arabaları. Eşim ikinci el oto alım satımcı. Ondan arabalar diye yazdım. Geçen gün kız bizim dükkanda koltuğa yatmış kapıyı da kapatmışlar. O gün kardeşi bekliyordu dükkanı. Neymiş hastaymış. Hastaysa gitsin evine babasının dükkanı sanki orası rahatça yatmış başkasının dükkanında bi de kapıyı kapatmışlar. Müşteri nasıl gelecek o zmn? Eşimde hastaysa evine götür dedi. Böyle yani sizce normal mi? Gerçekten sinir oluyorum anca bizim paralarla bizim arabalarla takılıp bizim malımızda zina yapıyolar. Daha o malların parası ödeniyor gece gündüz demeden çalışıyor eşim. Yok arabaya kız at yok dükkanda içki iç bilmem ne.
Kaynım kıza nasıl davranıyor nerden bileyim i?Size ne? Kızın yaşadığı hayatı mı kıskanıyorsunuz yoksa kaynınızın kıza davranışını mı her durumda da sizi ilgilendirmez.
Burada sık sık konu edinilen kıskanç elti sizmişsiniz (bu durumda ekti vasfınız bile yok.)
Kız 21 yaşında. Sürekli geceleri dışarda. Bizim dükkan var hep bizim arabalarla geziyorlar. Yazın bizim arabada yattılar kızla hep kız nasıl ailesinden izin alıyo her gece her gece ne diyo eşimle çözemedik. Her gece gezip yazın da beraber şehir dışına kalmaya otele gittiler kaynım da ki rahatlık hepimize söyledi. Yarın bi gün evlenseler herkes sevgili iken tatile gittiklerini herşeyi bilecekler. Bence çok yanlış. Eşimin ailesi ve benim ailem bu durumu çok yanlış bulur yani ben de böyle öğrendim eşim de ayıp buluyor. Kayınvalidem de kızmış her gece kızla diye. Neyse burayı uzatmıyım otel parasını eşim vermek zorunda kaldı çünkü kardeşi illa araba istedi arabada da sigorta yoktu arabanın arkada bir sürü şey yapıyolar bi polis gelse iki üç milyar ceza bize kesilecek diye mecbur otel parasını verdik arabayı almasın diye çünkü biz evde değildik araba dükkanda anahtar da kardeşinin bulacağı bi yerde idi. Dinlemiyor da alıp alıp gdiyo arabaları. Eşim ikinci el oto alım satımcı. Ondan arabalar diye yazdım. Geçen gün kız bizim dükkanda koltuğa yatmış kapıyı da kapatmışlar. O gün kardeşi bekliyordu dükkanı. Neymiş hastaymış. Hastaysa gitsin evine babasının dükkanı sanki orası rahatça yatmış başkasının dükkanında bi de kapıyı kapatmışlar. Müşteri nasıl gelecek o zmn? Eşimde hastaysa evine götür dedi. Böyle yani sizce normal mi? Gerçekten sinir oluyorum anca bizim paralarla bizim arabalarla takılıp bizim malımızda zina yapıyolar. Daha o malların parası ödeniyor gece gündüz demeden çalışıyor eşim. Yok arabaya kız at yok dükkanda içki iç bilmem ne.
Bende zaten onu diyorum gitsin başka yerde yapsın haftasonu müşteri bol olduğu zmn dükkanda yatıp kapıyı kapattırması ayıpÖncelikle sevgiliyken tatile gitmek, zaman geçirmek kötü bir şey değil ileride evlendiklerinde herkes bilsin ne olacak ? Sonrasında herkes istediğini yapmakta özgür başkasının özgürlüğünü kısıtlamamak şartıyla. Yani istediğiyle yatar kalkar içki içer. Tek sorun bunları size güvenerek yapması, sizin arabalarınızda yapması, sizin dükkanınızda yapması. Bunun dışında istediğini yapabilir kendi arabasında, kendi dükkanında. Sizin yapacağınız şey ise kendine güvenmiyorsan, kızla böyle işlere kalkışma diyip araba, dükkan vs. vermemek
Alın anahtarı vermeyin arabayı sizin yapacağınız bu kadar.gerisi sizi ilgilendirmez.Kaynım kıza nasıl davranıyor nerden bileyim i?
Elti değilim ki sanki evliler :) kız bizim dükkanda haftasonu yatıp kapıyı kapattırırsa beni ilgilendirir
Bende zaten onu diyorum gitsin başka yerde yapsın haftasonu müşteri bol olduğu zmn dükkanda yatıp kapıyı kapattırması ayıp
Çocuk dükknda çalışıyo yanımızda arabayla da iki saatlik iş var onu yaPıyo geri kalan zamanlar da da altında ama hep arabaAlın anahtarı vermeyin arabayı sizin yapacağınız bu kadar.gerisi sizi ilgilendirmez.
Yani gitsinler naparsa yapsınlar da dükkanda yatıp bi dd kapıyı kapatmışlar tam da müşteri bol olduğu günTatili matili ilgilendirmez de.. Sizin dükkanda yatması tabikide seni ilgilendirir.. İş yeri orası sevgili buluşma yeri değil. Çok kızarım gitsinler başka yerde yatsınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?