- 22 Aralık 2019
- 343
- 336
- 103
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Direkt olduğu gibi mi söylemeliyim sizceHemen hemen herkesin ailesinde böyle bir tane çıkıyor be yazık ki.
Eşinize söyleyeceksiniz başka nasıl öğrenebilir ki
Şöyle oldu aslında ben bunu tesadüfen öğrendim. Eşim de borç olarak yokladıpını söyledi fakat sonrakonuşmaları okuduğumda borç falan olmadığını birinin isteyip diğerinin de gönderdiğini gördüm.iadesine gelince ben böyle şeylere takılan biri değildim o yüzden hiç peşine düşmedim. O yüzden gönderiyor mu geri hiç bir fikrim yok fakat görünen o ki giden gidiyor.nefret ediyorum böyle asalak tiplerden .çok haklısınız . peki maaşı geç de olsa yattığında o aldığı parayı iade etmiyor mu eşinize? 2. de de bu şekilde aldı 3. de ne bahane bulacak acaba.. kesinlikle göz yummayın
Biraz fazla tesadüf olmaz mıArkadasimla havadan sudan konusurken konu paradan açıldı diye anlatin yani ozellikle sordum demeyin.
Valla bana esim "senin kardesin bizden maas yatmadigi icin borc istemişti ama o şirkette maaslar yatmış, arkadasla konusurken pot kırdım biraz garip oldu ortam, herkes aa senin kayınço oyle mi dedi size der gibi oldu, utandım" dese icimde kardeşime karşı olusacak kizginlik ve utanma duygusundan konuyu kim açtı demeyi unuturumBiraz fazla tesadüf olmaz mıama tabi ki daha iyi
Evet iyi fikir. İnanın yalan boyutu ayrı zaten. Ama kocaman adama ne olursa olsun ben para göndermesini istemiyorum. Resmen yaptığı tembellik ve başkaları üzerinden geçinmek. Üstelik yaşlarımız çok yakın ben evde çocuğumu bırakıp şu pandemide işe gidiyorsam niye kazandığıma o da ortak çıksın gerçekten sinirlerimi bozdu iyiceValla bana esim "senin kardesin bizden maas yatmadigi icin borc istemişti ama o şirkette maaslar yatmış, arkadasla konusurken pot kırdım biraz garip oldu ortam, herkes aa senin kayınço oyle mi dedi size der gibi oldu, utandım" dese icimde kardeşime karşı olusacak kizginlik ve utanma duygusundan konuyu kim açtı demeyi unuturumama konusahibi esinizi iyi taniyin uygun cumleleri kullanin. Mesele para degil yalan soylemesi, bizim de çocuğumuz var, bugun boyle tamam ama ileride ne yapacak ailesi oldugunda 600 700 kurtarir mi insani, ayaklari uzerinde durmasi lazim gibisinden kınamadan gercekten kardesin icin para vermek harici ne gelir elimizden gibi yapici yaklaşirsan ve mucizevi sekilde para vererek kötülük ettiğini gosterebilirsen senden iyisi olmaz
Direk konuşun, eger oraya gonderecek fazla paraniz varsa zaten neden çalışıyorsunuz oturur evde cocugunuza bakarsinizEvet iyi fikir. İnanın yalan boyutu ayrı zaten. Ama kocaman adama ne olursa olsun ben para göndermesini istemiyorum. Resmen yaptığı tembellik ve başkaları üzerinden geçinmek. Üstelik yaşlarımız çok yakın ben evde çocuğumu bırakıp şu pandemide işe gidiyorsam niye kazandığıma o da ortak çıksın gerçekten sinirlerimi bozdu iyice
Annesinin bu durum umrunda değil. Ona göre ondan istemesin de abisinden istemesini bile kar sayıyor... nasıl bi yere düştüm bilmiyorumHayir kardesine de ettigi iyilik olsa. Direk kötülük ediyor kendi elleriyle ana oğul birlikte sümsük yaratmaya çalışıyorlar.
Emin olun her insanın az biraz zora gelince her defasinda para gönderecek bi anne bi abisi olsa suan çalışan kesimin 3/4 ü çalışmazdı
İnanın hiç de öyle sümsük falan da değil aşırı gözü açık sadece kullanıyor insanları. İşin kolayını bulmuş. Çalışmak para kazanmak kolay mı? Yatarak nasıl olsa birileri sürekli gönderiyor bişeyler göndermezse istiyor yüzsüz yüzsüz. 30 yaşına gelmiş adam bunu nasıl yapıyor aklım almıyor. Ben kız halimle işe başlamadığım dönemde babamdan annemden para isteyemezdimHayir kardesine de ettigi iyilik olsa. Direk kötülük ediyor kendi elleriyle ana oğul birlikte sümsük yaratmaya çalışıyorlar.
Emin olun her insanın az biraz zora gelince her defasinda para gönderecek bi anne bi abisi olsa suan çalışan kesimin 3/4 ü çalışmazdı
Bu adama toplamda ne kadar yolladiniz simdiye kadar?İnanın hiç de öyle sümsük falan da değil aşırı gözü açık sadece kullanıyor insanları. İşin kolayını bulmuş. Çalışmak para kazanmak kolay mı? Yatarak nasıl olsa birileri sürekli gönderiyor bişeyler göndermezse istiyor yüzsüz yüzsüz. 30 yaşına gelmiş adam bunu nasıl yapıyor aklım almıyor. Ben kız halimle işe başlamadığım dönemde babamdan annemden para isteyemezdim
Şimdiye kadar ne kadar yolladı bilmiyorum ancak yeni çalışmaya başladı. Daha öncesinde öğrenciyken gönderiyordu onu biliyorum ancak bir süre sonra artık öğrencilik öğrencilikten çıkınca ne oldu bilemiyorum. Dediğim gibi bunun peşine düşmedim. Eşimin geliri oldukça iyi, ama bunu çoğu gece uyumadan ek iş yaparak kazanıyor ve giderlerimiz çok fazla.Bu adama toplamda ne kadar yolladiniz simdiye kadar?
Ben olsam diiimdik konusurdum esiniz de eminim güle oynaya vermiyordur. Ister seve seve isterse de zorla para vermekten vazgececek. Ha ben illaki yollicam mi dedi, o zaman sen kendi maasini istedigin gibi harcayabilirsin demek oluyor bu, her ay kizina yarim altin al koy kenara, begendigin seyleri al, gez dolaş elalem yiyecegine sen ye parani. Zaten para olmadi mi esin neyi verecek
Ha ikinci secenek de resti çekersin para yollayacagim diyorsan ben yarin istifa dilekcemi veriyorum vicdanen rahat değilim kizimi uyurken evde bıraktığıma değmiyor diyip geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?