Kaynımın yalan söyleyerek eşimden para tırtıklaması

Beni kaynım da çalışıyor para istiyor verdik geçen binlira istedi aralık başı ödicem dedi gönderdik gün geldi mesaj bile atmadı açıklama bile yapmadı eşim para mevzusu açınca ya buarada denkleştiremedim olmadı öbür ay verecem dedi sıkıntı yok dedi o da. Ama gelmeyecek o para biliyorum tıpkı diğerleri gibi. bu son paraydı kendi kaybederrrr ben artık üzülmüyorum böyle olaylara çünkü eşimin gözü daha da açılıyor çok iyi oluyor beni şaşırtmadıkları için sağolsunlar canım kaynım canım kv ha buarada biz isteyince de 5 kuruş yok binbir türlü bahane 1ay sonra yeni geline benim 2 katı gram bilezik hani yoktu lan paran.

Bende kayın yok ama emin ol her ailede böyle biri var.
Eşine direk söylersen ya da pıt kırdım gibi bi şey söylersen hemen anlar araştırdığını. Eğer çocuğun varsa onun üzerinden gidebilirsin. Ya da bişey almak iste kocanı zorla para yok derse kardeşine verdiğin borcu al dersin
Oda parası yok derse eğer orda iş yerinin kurıösal olduğunu ve eksik paranın yatmasının mğmkün olmadığını söyle.
Sen isteyemezsen ben isterim de emin ol daha yüzü tutmaz.

Asalak mantar gibi yaşayan bir kardeş herkesin ailesinde var herhalde. Ama işin garip yanı inek gibi sağılan bi kardeş de oluyor hep.

İş karışık ne desem bilemedim ama mesela her ay 500 600 lira ekstra masraf çıkarın eşiniz veremesin.

Bence gizli altın yapsın bi şekilde harcandı deyin. Bende yerinizde olsam izin vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…