herkese merhaba yazılanları okuyunca bende dertlendim.tam 7 senedir kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz.keşke birisi de bana sakın altlı üstlü oturma tavsiye etmem deseydi.ben üstte onlar altta oturuyorlar bide 32 yaşında bekarr (evde kalmış)bi görümcem var )eşimin ablası ilk zamanlar onunla daha çok sorunlarım oldu ben ondan 7 yaş küçüğüm ve evliyim düşünün artık kıskançlığı eşimle nere gitsek kaynanam peşimize onuda katar çok lazım sanki eşim gelcek diye yada biyere giderken makyaj yaparım sen bugün makyaj mı yaptın diye sorar.çok kıskanç bi görümcem ve kaynanam var.anlatmakla bitmez.kendime kıyafat alsam laf ederler bigün aşşaya inmesem surat asarlar.eşim bana hediye alsa görümcemde ister bana niye almadın diye biyere giderken mutlaka haber vericeksin.nişanlıyken kaynanam derdiki ben kaynanamdan çok çektim gelinime çektirmiycem.valla hepsi laf ona sorsan benim hiç bişeyime karışmaz ben çok rahatmışım.öbür görümcem 2 senedir evli benle yaşıt o benim kadar rahat değilmiş hem işte çalışıyomuş hemde evde.sürekli bi kıyaslama falan.eşimle dertleşemem çünkü nede olsa annesi annemlerede anlatamam. çünkü üzülürler .dün buraya rastladım ve yazılanları okudum tam bana göre dedim.içimi rahat rahat dökebilirim çünkü beni kaynanayla beraber oturanlar en iyi anlar gerçekten çok zor hiç rahat değil(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?