Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ben istemem iyide olsa muhakkak sorun çıkar,çevremde aynı yerde oturan insanlar mutsuz çoğunlukla uzaklık iyidir ama aynı muhitte olmak isterim kaydirigubbakcemile5

altlı üstlüyü bırakın mümkünse aynı şehire bile gelmesin :) uzaktan uzağa ii böyle ...

uzakta olmak en güzeli ama çaresiz mecbursanız yapacak bişey yok iyi yönleri düşünmek ve görmek zorundayım en güzeli bu
elinizde firsat varsa uzak olun rahat olunn!!

kayınvaldemle binalarımız yan yana ama ben hiç zorlugunu görmedim çok iyi anlaşırız ben tek kahvaltı yapmayı sevmediğim için her sabah beraber yeriz kızımı ona bırakırım biyere gidicegim zaman yani zamanınmın çogunu orda geciririm kendi kızından ayırt etmez beni.ewlerine yiyecek ne alsalar bizede alırlar faturalarımızı öderler banada çat kapı gelmez.hatta biara bodruma yerleşmeyi düşündüler ben çok üzülmüştüm canım sıkılır benim yalnız kalırım burda gitmesinler demiştim eşime allahtan vazgectiler.yani iki tarafta iyi olunca olumlu yönleri çok bence

aaa en büyük hayalim sempatiksalakcinni

iyi olsada istemem ama hayat ne getirir bilemem..

bence uzak olmaları her açıdan daha iyi benimkiler ozakta olduğu halde sorun yaşıyoruz

hayıııır, asla istemem...:umursamaz:
inşallah böyle bir durumda yaşamak zorunda da kalmam....

melek bile olsa uzakta olsun
kaynana mı az çok tanıdım çok dediğim dedik biridir herşeyi kendi çekip çevirmek ister yani mümkün değil onunla aynı mahallede bile olmamız.fakat hayat bu ne getireceği hiç belli olmaz şu an benim dairemde oturuyorlar ve ben bir gün oraya taşınmak zorunda kalabilirim ne kadar istemesem de.oturduğum yerin yakınlarında yakın aile çevresinden kimseyi istemem açıkçası ne benim ne de eşimin ailesinden.

5,5 senelik evliyim..kayınvaldem iyi biri ama asla altlı üstlü,bir arada oturmak istemem. kendi ailemle bile yakın oturmak istemem. bence herkesin evi yurdu ayrı olmalı. fazla muhabbet tez ayrılık getirir bence. kaliteli ve kısa olan ziyaretler makbul bana göre.

herkese merhaba yazılanları okuyunca bende dertlendim.tam 7 senedir kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz.keşke birisi de bana sakın altlı üstlü oturma tavsiye etmem deseydi.ben üstte onlar altta oturuyorlar bide 32 yaşında bekarr (evde kalmış)bi görümcem var )eşimin ablası ilk zamanlar onunla daha çok sorunlarım oldu ben ondan 7 yaş küçüğüm ve evliyim düşünün artık kıskançlığı eşimle nere gitsek kaynanam peşimize onuda katar çok lazım sanki eşim gelcek diye yada biyere giderken makyaj yaparım sen bugün makyaj mı yaptın diye sorar.çok kıskanç bi görümcem ve kaynanam var.anlatmakla bitmez.kendime kıyafat alsam laf ederler bigün aşşaya inmesem surat asarlar.eşim bana hediye alsa görümcemde ister bana niye almadın diye biyere giderken mutlaka haber vericeksin.nişanlıyken kaynanam derdiki ben kaynanamdan çok çektim gelinime çektirmiycem.valla hepsi laf ona sorsan benim hiç bişeyime karışmaz ben çok rahatmışım.öbür görümcem 2 senedir evli benle yaşıt o benim kadar rahat değilmiş hem işte çalışıyomuş hemde evde.sürekli bi kıyaslama falan.eşimle dertleşemem çünkü nede olsa annesi annemlerede anlatamam. çünkü üzülürler .dün buraya rastladım ve yazılanları okudum tam bana göre dedim.içimi rahat rahat dökebilirim çünkü beni kaynanayla beraber oturanlar en iyi anlar gerçekten çok zor hiç rahat değil(((((((((((

bu konuda olumlu düşünen biriydim ama düşünüldüğü gibi olmuyor malesef. o yüzden istemem benneyaptımki

ben oturdumm.oturmak istemem.ayni evin icinde de de durduk .hizmetci den farkimiz olmuyo .bir de görümcem vardi.övüne övüne sülalesi ni cani cikardi. simdi ayriyimm. allaha sükür .kimseye tavsiye etmem.ne kadar iyi görünse yani benimki ler disari karsi cok hanim melek gibiler sankii .birde iclerini bilseler..ne seytanliklar yapiyorlarr . simdi ayriyim rahatim iyi .bugünümüze sükürr

Şu an altlı üstlü oturuyoruz. Ama görüşmüyoruz.en kısa zamanda taşınmayı diliyorum evi kendimiz yaptırdık ama huzur yok

senın yazını okuyunca bende dedım aynı seylerı yasıyorum 2 senedır k.validemle aynı bınadayız ben ıkıde o dörtte benımkıde cok kıskançç ama allahtan görumcem yok ama kız kardeslerı felan hepsıne yetıryor bende ilk senemı hep k.validemle gecırdım her gıttımız yere haber verırdım hergun ordaydım ama artık kestım haftada bır felan gıdıyorum onlardan uzaklasmak ıcın ıse basladım ve kurtuldum suanlık, artık ne gıttiğim yerı ne hergun göruyorum kendısını cookk bunalmıstım ben kaynanayla gezmek v.s bana göre değilmiş bunu anladım bır kere arada jenerasyon farkı var benm kaynanamda derdı oğlum mutlu olsun ben baska bısı ıstemem dıye ama öle olmuyor tek isteğim bir ev almakk allahın ızni ile

zor fikirler ayrı oluyor senin düşüncen ona uymuyo onunki sana rahat haret edemiyorsun
en iyisi ayrı olmak saygı sevgi uzaktanda olur ben kaynanamla sorun yaşamadım ama yinede uzak olmayı isterdim aynı binadayız
eltim olmasa 16 yıllık gelinken ben geldim binaya 2, gelin
olarak tabi saltanat kurmuş bende sessiz biriyim saltanat yıkılmadıi anlıycanız
o nederse o olur bizim ailede onu övüceksin devamlı poh poh
lıycaksın kaynanamın aklı çıkar küser kızar diye nereye gitse onunla gider
üzülüyorum ama yapabilecegim bir şey yok şu an eşim zaten eltimle konuşmuyor bu saydıgım huyları yüzünden kızlar dert çok napalım

diğer linklere derdimi yazmıştım burayada yazmıyım çok yakın oturuyoruz kesinlikle istemem böyle bile beni köle gibi kullanıyorlar ozaman ne olur bilemiyorumallah yazdıysa bozsun.

Hııı altlı üstlü oturayım da herşeyime karışsın dimii :dilcikar:

Ben istemem valla ama illa gelirse karıştırmam hiçbirşeyime ilk başta konuşurum zaten ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…