Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam kaynanamdan daha beter karısır. hatta kaynanam hıc bıseye karısmaz annem hcı bıseyden cıkmaz. kı kaynanamla yanyana otruyoruz..

oturmak istemezdim allah ayrı şehirledeyiz ne benim ailem yakın nede eşimin ki.kayınvalidem sorun yartan bir insan değil banada kızı gibi davranır asla ayırmaz ama yinede uzak olmak ve mesefali olmak en güzxeli

altlı üstlü oturuyoruz..maalesef uzak bi şehirde oturmayı çok isterdim sevgiiz ve saygımız oludu en azından 24 saat biarad olunca bii kymeti kalmıyo ve eşim her defasında hoşgeldin diyo

Ben kendi ailemle de eşimin ailesi ile de çok yakın (aynı binada ya da sokakta) oturmak istemezdim...
Eşimle de bu konuda hemfikiriz...

:umursamaz:hayır tabikide ben yanlız kalmayı tercih ederim kendi annemlerle olsa bile istemem açıkcası istemem allah muhafaza

insandan insana degisiyor gercekten mesafeyi korumak cok önemli

Son düzenleme:
Kocayla kavge ettin ertesi gün sorarsa oğluşumla ne oldu diye hadi gelde cevap ver şimdi.
Zaten yıllardır benim evim ayrı böyle bir durumu kabul etmezdim asla .delikafadulden

merhaba,ben kayınvalidemle aynı dairede oturuyorum,sağolsun ne o bana karışır ne de ben ona,bu olayda en büyük görev oğullarına düşüyor gerçi bizim evde bu geçerli değil biz annemle(kayınvalidemle)oğlunu çok güzel çekiştiririz anlıycanız bizim evde işler biraz ters ama mutluluk hep var:dance:

Allah korusun, hatta aynı şehirde oturmak bile istemem.

ben aynı apartmanda altlı üstlü oturdum annemler yan dairede görümcem bir altta kaynanam benim alt katta hatırlamak istemiyorum tıpkı FREDDY!NıN KABUSUydu hayatım .şimdi hangi savaşta gözümü açacam diye korkardım 8yıl ömrümü bitirdiler şu an onları işime karıştırmıyorum mesafe bıraktım

çooooooooooooook isterdim altlı üstlü oturmayı.çünkü aynı evin içinde hiç olmuyor güzelim.(beraber yaşamaya çalışıyoruz)

% 1 lik kkısım turmak ister herhalde kimse böyle bişeyi kabul etmez ki....

aynen katılıyorum

evlenınce hersey degısıy0 bırden 0 anlayıslı ınsan gıdıp yerıne farklı bırı gelebılıy0 0 yusdne en mantıkısı uzak durmak asla istemem cekemem kımseyı

ben de hiç ama hiiiiiiç istemezdim ama oturuyorum hem de aynı katta karşılıklı dairelerde
ayrıcana görümcem de üst katımda oturuyor
yatak odasında konuştuklarımızı ertesi gün ondan duyuyorum

kayınvalidem ne kadar iyi olsa da evine gittiğimde bana iş düşürmese de yine de istemem yaa
bazen bizim en ufak bir içişimizle ilgili nasihatler vermelerine tahammül edemiyorum altlı üstlü oturursak herşeyi görüp herşeyi bilecekler müdahale etmek isteyecekler muhakkak
ben de bunu istemem

oturuyoz altlı üstlü üstümde o altımda görümcemn varrrr 3senedir oturuyozzz

ben isterim ama şuanki sevgilimin annesi kayınvalidem olacaksa isterim başka biri olursa zor valla.. şuanki k.valide adayım çok saygılı terbiyeli bi kadındır.. insanın özeline saygısı vardır.. ben isterim onlara yakın olmayı.. hem kayınbabamı çook özlerim ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…