Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asla oturmazdım hatta şuan apartmanda bir daire daha onların içinde kiracı var kendi evimiz olabilirdi orda oturmayı kabul etseydim ama sırf ben yakın olmayım die orda oturmuorz. Ztn Buca'yıda sevmem, Güzelyalımı hiç bir şeye değişmem.

alt lı üstlü oturmakmı ..... evet isterimmmmmmm ama ben üstte olayım :roflol:

Allah Bozmasın canım..

istemem.allahta istyemez hayırlısıyla inşallah.aynı evide istemem.

allah korusun istemem ama şu anda bende kalıyor...off ne zaman bitecek bu işkence...

bende izmirdeyim canım

Bende istemiyordum, ama kayınvalidem hastalandığı için aynı binaya taşındık.
Memnun değilim ama yapacak bir şey yoktu. Eşimle çok konuştum bu konuyu klava: ama nafile. Annesine çok bağlı. Ya yarın öbür gün vefat ederse ben vicdan azabı çekerim dedi. Veee altındayıız.

ben kayınvaldemlerlede annemlerlede altlı üstlü oturmak istemem

ben kayınvalidemle aynı yerde oturmayı onun tecrübelerinden yararlanmayı çok isterim.

çok ama çok isterim

ben yurtdisindan türkiyeye gelin gidecegim icin orda yalniz bir dairede bulunmaktan korkarim ailemde yurtdisinda olacagi icin en azindan ayni apartmanda tanidik birisi olursa kendimi güvende hissederim. ayrica nisanlimda gece vardiyali calisiyor. o yüzden altiüstlü oturmaktan yanayim ben. öylede olacak.

bence kayınvalidenye göre değişir ama ben oturmak isterim ayrı katlarda altlı üstlü

ewt bende 4 senelik ewliyi ve kayınvalidemlerle aynı binada oturuyoruz ve şimdiye kadar hiç bi sorun yaşanmadı aksine çok faydalarınıda gördüm bi işim olduğu zaman bi yere gidicem zamam yada biri geliceği zaman çoçumu bırakırım ne bilim bence çok güzel bişey zaten kaynanam beni çoçuklarından daha çok tutar ve herzaman herkese karşı beni savunur oğluna karşı bile

Gerçekten çok ama çok isterimm..:lepi:

ben kayınvalidemin iki kat üstünde oturuyorum.çok şükür ki melek gibi kadın.zaten öyle olmasa mahvolmuştum heralde çünkü her gün kapıdan da olsa mutlaka görüyorum

bende kayınvalidemle altlıüstü oturuyorum ama çok memnunum çalışıyorum kızımada bakıyo
1,5 senedir beraberiz toplasan 10 kere çıkmamıştır bize zorla çağırırız asla rahatsızlık vermek istemez
hiçbişeye karışmaz eşimle tartışsak asla onun tarafını tutmaz bana söz soyletmez allah razı olsun ondan

ben kayınvaldemlerlede annemlerlede altlı üstlü oturmak istemem

Katılıyorum
Her ikisiylede uzak olmak en iyisi sonuçda bizde bir yuva kurduk tatlı gelmek en iyisi..

biz kayınvalidemle oturcaz haziranda düğünüm olcak ama nikahımız var arada sırada orada kalıorum dublex üst katta oturcaz şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama herşey çok yeni olduğu için olabilir umarım öle deildir ama tabiki zorlukları var kolaylıklarıda var kayınvalideyle alakalı bence anlayışlı olup olmamasıyla eğer anlayoışlı ise çok rahat olur netice itibariyle yattığın yer ayrı yani ama anlayışsızsa inanaılmaz zor olur ama çok zorda kalmadıkça oturmmak daha ii daha kıymetli olursun daha ii olur beraber oturunca çok yüz göz olunur bakalım ben 2 yıl filan oturcam şimdilik sorun yok umarımda olmaz ama oturan ve çok şikayet eden tanıdıklarım var açıkcası korkmuyor deilim nasip bakalım neler görüces tabi eşinin rolüde çok önemli burda ailseiyle eşinin arasında çok güzel bi seviye oluşturmalı hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…