Kesinliklikle katılıyorum. Ben oturuyorum maalesef. 9 aylık evliyim ama 9 yıllık gibi oldum. Her gittiğimiz yere gelmek istiyor, yemeği beraber yemesek bozuluyor.Kahvaltıda aynı. Nereye gitsek, ne alsak ne yesek hesap soruyor. Mutlaka bir yedek anahtar istiyor. Ve eve bir geliyorsun bütün kuru bakliyatların uçmuş. A lazımdı aldım. diyor da. Benim ev market mi 1'ine ihtiyacın olur herşeyemi ihtiyacı olur insanın. Aman uzak. Bu arada bizde kayınvalide olucaz yazık diyen bayanlar. Gelini mi de uzak isterim. Herkesin yuvası kendine.iyiyken kötü olmanın en ıyı yolu budur bence.ıkı tarafta kotu nıyetlı olmasa bıle bı sure sonra özel yasam dıye bısey kalmayacağına gore ıllakı maraz dogar.........
Keşke yapmasan. Bende dublex evde altlı üstlüyüm. Olmuyor. ınan bana ne kadar iyi niyetli olursan ol olmuyor. Hiç yalnız kalma şansınız özeliniz olmuyor. Düşün gecenin 1'inde pat diye gelse yanınıza ne diyebilirsin. Burası benim de evim der. Kendi kendini yersin.biz kayınvalidemle oturcaz haziranda düğünüm olcak ama nikahımız var arada sırada orada kalıorum dublex üst katta oturcaz şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama herşey çok yeni olduğu için olabilir umarım öle deildir ama tabiki zorlukları var kolaylıklarıda var kayınvalideyle alakalı bence anlayışlı olup olmamasıyla eğer anlayoışlı ise çok rahat olur netice itibariyle yattığın yer ayrı yani ama anlayışsızsa inanaılmaz zor olur ama çok zorda kalmadıkça oturmmak daha ii daha kıymetli olursun daha ii olur beraber oturunca çok yüz göz olunur bakalım ben 2 yıl filan oturcam şimdilik sorun yok umarımda olmaz ama oturan ve çok şikayet eden tanıdıklarım var açıkcası korkmuyor deilim nasip bakalım neler görüces tabi eşinin rolüde çok önemli burda ailseiyle eşinin arasında çok güzel bi seviye oluşturmalı hayırlısı bakalım...
Allah yardımcın olsun.oturuyoz altlı üstlü üstümde o altımda görümcemn varrrr 3senedir oturuyozzz
Evet evlenmeden önce benim kayınvalidemde öyleydi. Kızım sizin özeliniz der çekilirdi. Şimdi o benim oğlum bizi ayırmaya çalışıyorsun diyor.ben isterim ama şuanki sevgilimin annesi kayınvalidem olacaksa isterim başka biri olursa zor valla.. şuanki k.valide adayım çok saygılı terbiyeli bi kadındır.. insanın özeline saygısı vardır.. ben isterim onlara yakın olmayı.. hem kayınbabamı çook özlerim ben zaten.
Evet cnm. Bende bu bahanelerle ayrılamıyorum kayınvalidemle. O yüzden yiyorum lafı oturuyorum.sevgılımden ayrıldım nıyemı annem aılem dedıgı ıcın sureklı bıkmıstım sen aılenı bırak benım yasadıgım sehre gel annemlerle aynı apartmanda aynı evde yada bır sokak falan olsun aramız da dıyordu nıye deyınce neymıs onların ıhtıyacı olunca her an yanlarında olmalıymıs butun erkekler boylemı dusunuyor acaba
Dualarımız seninle. Bende bu dertten muzdaripim. İnan bir tarafta eşime olan sevgim, diğer tarafta duyduğum laflar, çok zorrr. Eşimi çokkk seviyorum ama bu sevgi bile sinirlerimi yatıştırmaya yetmiyor. Allah bizim durumumuzda olanlara yardım etsin.O zaman bayanlar bana bolcanak dua edin :sinifsinif:
Kesinlikle seni anlıyorum. 9 aydır evliyim dublex dairede kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Oyyy yaşamayan bilmez. İnsan herşeyi anlatamıyor. Bakışları, tavırları bunlar anlatılamıyor ama yaşanıyor.herkese merhaba yazılanları okuyunca bende dertlendim.tam 7 senedir kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz.keşke birisi de bana sakın altlı üstlü oturma tavsiye etmem deseydi.ben üstte onlar altta oturuyorlar bide 32 yaşında bekarr (evde kalmış)bi görümcem var )eşimin ablası ilk zamanlar onunla daha çok sorunlarım oldu ben ondan 7 yaş küçüğüm ve evliyim düşünün artık kıskançlığı eşimle nere gitsek kaynanam peşimize onuda katar çok lazım sanki eşim gelcek diye yada biyere giderken makyaj yaparım sen bugün makyaj mı yaptın diye sorar.çok kıskanç bi görümcem ve kaynanam var.anlatmakla bitmez.kendime kıyafat alsam laf ederler bigün aşşaya inmesem surat asarlar.eşim bana hediye alsa görümcemde ister bana niye almadın diye biyere giderken mutlaka haber vericeksin.nişanlıyken kaynanam derdiki ben kaynanamdan çok çektim gelinime çektirmiycem.valla hepsi laf ona sorsan benim hiç bişeyime karışmaz ben çok rahatmışım.öbür görümcem 2 senedir evli benle yaşıt o benim kadar rahat değilmiş hem işte çalışıyomuş hemde evde.sürekli bi kıyaslama falan.eşimle dertleşemem çünkü nede olsa annesi annemlerede anlatamam. çünkü üzülürler .dün buraya rastladım ve yazılanları okudum tam bana göre dedim.içimi rahat rahat dökebilirim çünkü beni kaynanayla beraber oturanlar en iyi anlar gerçekten çok zor hiç rahat değil(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?