Kaynvalidem niye byle yapyor?

madem memnun deilsin bu durumdan kızını aradiğinda bişi için aa annecim aşk olsun ben neciyim burda de.. hoşuna bile gidecektir.. kadıncağiz seni yormak istemiyor belli ki.. çok hoşuma gitti kız allah bana da böle bi kayınvalide versin.. ben de her işine koşarım.. kendi kızından rica etse de ben de senin kızınım artık ben varken ne gereği var anne derim.. böylelikle ana kız gibi olursunuz

pardonya siz hamileymişsiniz :hulya:
çocunuz oldu sandım
hamilelik psikolojisi canım seninki
belliki sen hamilesin diye çağırmıyo
yorulma diye

kayınvaliden süper kadınmış bence
sen sürekli eve gelip iş yaptığın için
belki belli işlerde sana söylemiyordur.
sen onun geliniyse oda kızı boşver yapsın neolacakki
bencede takılacak birşey yok.

Su gelin kaynana muhabbetini bir gün anlarsam var ya, kitap yazacagim söz

valla bende kaydirigubbakcemile5

iş yaptırırlar kaynanam bana kötü davranıyo beni hizmetçi gibi kullanıyo derler
iş yaptırmaz kaynanam bana neden böyle davranıyor

amaaaan yaptırmazsa yaptırmasın kızı varmış işte bırak o yapsın şakkıdı

kızı yerine sizi çağırsaydı eminim ozamanda şöyle konu açardınız

kızı varken sürekli işlerini yaptırmak için beni çağırıyo

hamileyim hiçmi beni düşünmüyo vs...

negüzel işte kadın düşünceli sizi yormak istemiyo

hem kızına nazı daha çok geçtiği içindir belkide...

sizde hic iyi yanını düsünmüyorsunuz. bosverin her isi o yapsın. sizin daha cok isinize gelir. hemde hamilesiniz neden bosuna yorulasınızki?

Gercekten inanilmaz bir dert mis bu. Herkes kaynanasinin evindeki isten kacar sende oturup cicci ciddi dertlenmissin sana is buyurmuyor,seni yormuyor,sana emirler vermiyor,sana kiyamiyor,Sana deger veriyor diye.
Benim kayinvalidem de böyledir.Oraya gittigimde bana hic is buyurmaz.Bende bayilirim onun bu huyuna.Allah razi olsun ondan derim.

ben bu iş yaptırma olaylarını hiç anlamıyorum.
ev işi dediğin nedir ki ya?
herkes kendi evinin işini yapmalı çünkü herkesin düzeni ayrı.
düşkün ve hasta olmadıkça gidip de kaynanamın işini yapmam,
kendi işimi de kimseye yaptırmam evimde :delphin:

kızına yaptırsın boş ver üzülecek başka bi şey bulamadınmı:mymeka:

Yanlış mı görüyorum diye düşündüm..
Kayınvalidesinin işlerini yapmak için çırpınıp duran,
Hatta kızına yaptırıyor diye bozulan, bir gelin..akannehirakannehir

Bence derdin büyük,kaynanan seni sevmiyor
Sevseydi, bütün işlerini sana yaptırırdı..
Kesinlikle bir evlat ayırımı söz konusu..
Ben olsam bu konuyu uzatırda uzatırdım
Sonu boşanmaya kadar giderdi..
Soranlara da kaynanam bana iş yaptırmıyor,kızına yaptırıyor
Bu benim için bir onur meselesi derdim..

ben bu iş yaptırma olaylarını hiç anlamıyorum.
ev işi dediğin nedir ki ya?
herkes kendi evinin işini yapmalı çünkü herkesin düzeni ayrı.
düşkün ve hasta olmadıkça gidip de kaynanamın işini yapmam,
kendi işimi de kimseye yaptırmam evimde :delphin:
vereliniortak
vereliniortak

kaynanaya dedim bak ben senin ne zaman elden ayaktan düşersin o zaman temizliğini yaparım dedi, baktım kadın benim temizledim yerleri tekrar temizliyor ,,

eşime gel dedim gösterdim oda kızdı birdah yapma dedi

şimdi de istiyor ben yapmıyorum eli ayağı tutuyor :lepi:

Yok kardesim bu gelinlere yaranilmaz:umursamaz:

Yanlış mı görüyorum diye düşündüm..
Kayınvalidesinin işlerini yapmak için çırpınıp duran,
Hatta kızına yaptırıyor diye bozulan, bir gelin..akannehirakannehir

Bence derdin büyük,kaynanan seni sevmiyor
Sevseydi, bütün işlerini sana yaptırırdı..
Kesinlikle bir evlat ayırımı söz konusu..
Ben olsam bu konuyu uzatırda uzatırdım
Sonu boşanmaya kadar giderdi..
Soranlara da kaynanam bana iş yaptırmıyor,kızına yaptırıyor
Bu benim için bir onur meselesi derdim..

tabii bu is bosanmaya kadar varir, ne demek yahu kaynananin evini temizlemek icin
can atan gelini dura dura, kizini cagiriyor kadin, boyle is olur mu arkadas:olmaz:
:mymeka:
ayrilmali tabiii, sranlara da kaynananin her isine kizi bakiyor kiskandim ayrildim demeli:olmaz:

hayatım benimde kayınvalidem bana hiç bi iş yaptırmaz öle yemege flnda misafir aldıgında kızını cagırır tabikide ilk önce bende giderim ama öle kayınvalidem bana bi iş yaptırmaz bunda kızılıcak bozulcak bişi yok salla gitsin kaydirigubbakcemile2

Aslinda bir bakima dogru düsünüyorsun arkadasim...CADIARZU

Sen varken yapilacak isler icin kizini cagirmasina kafani takman bana göre gayet normal......bende olsam kafamda soru isaretleri olur...CADIARZU

- Acaba benim isimimi begenmiyor?
- Beni kendine öyle yakinmi göremiyor? diye düsünürdüm acikcasi....:delphin:

Birsey sorucam...görümcen ne diyor bu duruma.? Onunla aran nasil? Annesinin sürekli onu cagirmasindan memnumu yoksa rahatsizmi?:kahve:

arkdaşlar öle demeyin dalga geçmeyin bakın benim kayınvalidem ve görümcem bekar daha ve ben
onlaa gittiğimde bana hiçbir iş yaptırmazlar misafir gelse bile eğer başka yardım edecek varsa onu çağırıp yardım ettirirler ne gelirler ne giderler gittiği yere de götürmezler daha görümcemle çarşıya çıkmış kul deilim ben memlekete gittiğimde hergün 2 kere arayan adamlar normalde hiçç aramazlar evet insanın buna canı çok sıkılıyo bazen benimsenmediğini istenmediğini düşündürtüyolar haa aslında bakarsan rahatt ohh ne güzel diyorum ama gurbette olunca yanlızlık zor oluyorr onlar gezerken sen evde bunala bunala otur arkadaşımız derdi iş yapmak deil yoksa kim ister başkasının evini temizlemeyi işini yapmayı o benimsenmediğini düşünüyor lütfen dalga geçmeyin bence

ikide bir size gel şunu yap, bunu yap dese bu sefer de kendi kızına kıyamıyor o yüzden bana yaptırıyor, hizmetçi miyim ben demez misiniz..
madem size demiyor ve siz de çok çok yapmak istiyorsanız; alın kovanızı, bezinizi bn temizliğe geldim diye çalın kapısını..

sen iyi kaynana bulmuşsun öp başına koy o kadını...
ne güzel işteee gel işimi yap gömleğimi ütüle dese dahamı iyi.. düşünceli kadın gelininden istemiyo kızından istiyo.. işleri ona yaptırıyo..
şaşdım kaldım walla .............

Back
X