Kaynvalidemden dertliyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülenyüz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gülenyüz

Ziyaretçi
2 aylık kızım var ona kayınvaldem domuz yagı sürdü ben istemedim o gizli sürdü ben istemedim ama anladım bunu nasıl çıkarırım bilen var mı eşimde sesi çıkmıyor planlı yapıyorlar nasıl çıkar domuz yagı

dalga mı geçiyosunuz ne domuz yağı yaa,bebeğe mi sürdü ne alaka?
çok saçma eğer böyle bişey versa önce kayınvalideni sonra çocuğu doktora götür

fisfisfis pardon ama ne maksatla? iyi bi şey bilmem ben o bahsettiğiniz yağı da.

Domuz yağı ne işe yarar?
Nerede satılır acaba?

Bulgar bir arkadaşımdan duymuştum yanık ve yara izleri için kullanıyorlarmış , sürme sebebi böyle bir şey mi ?

cocugumda yara hiç bir şey yok sadece sürmek istiyor cocugumu benden ayırmak istiyor bu nasıl çıkar bilen var mı

Ben istemedim o gizli sürdü diyorsun ne amaçla sürdü şunu açık açık söylesende fikrimizi söylesek lmaz:

allahım daha neler duyacağız ya arkadaşım cevap yazarmısın eden yaptı ne işe yarıyormuş?

neden sürmüşkü ?? 2 aylık bebegin cildinde ne olabilirki kuzum
hem nereden bulmuş merak ettim??

bana nedense çok uyduruk geldi böyle balon olsun die konu açanların cevapları belli zaten 2 kelimeyle açıklama yapmalar o da saçma sapan. konuda ne giriş var ne gelişme ne sonuç. insanların vaktini almak amaç başka bişey değil.

anlaşılan büyü maksadıyla sürdü....

eğer büyü yapıldıysa bunu sen halledemzsinki ne kadın ya...

hiç bir işe yaramıyor sadece büyü başka bir şey degil yanıklara iyi geliyor biliyorum cocugumda da yanık veya hiç bir şey yok

cocugumda yara hiç bir şey yok sadece sürmek istiyor cocugumu benden ayırmak istiyor bu nasıl çıkar bilen var mı

arkadaşım galiba sizin k.validenizle sorunalrınız bu sebeple sizi ayırmak için bebege domuz yagını sürdü o yag ayırma işini mi yapıyormuşş ufff kafam karıstı

yuhhh be daha neler duyacağız şimdi nsıl çıkarırım diye soruyor arkadaş eee yıkasana çıkmaz mı bu velet çocuktan konuyu anlayamadım valla senin söylediğinden bu çıkar yıka geçer diyim bari

büyü amaçlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…