G
gülenyüz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gülenyüz
-
bana nedense çok uyduruk geldi böyle balon olsun die konu açanların cevapları belli zaten 2 kelimeyle açıklama yapmalar o da saçma sapan. konuda ne giriş var ne gelişme ne sonuç. insanların vaktini almak amaç başka bişey değil.
madem bu kadar eminsiniz hocaya gidin derdinizi anlatın........sizin o yagı çıkartma şansınız varmı ki ?? naısl olur bilmem vallahiiiii.....k.validenizle sorunlarınız olabilir ama bebegin günahı nedir yaaaa sorun ne olursa olsun bebek anneden ayrılmazzz o kullanılmazzzzz
kızlar,yapmışmı eminmisin diyerek yardımcı olamayız bu arkadaşa
belliki böyle birşeyden korkuyor,olduğunada eminki bizimle paylaşmış
dualara sığın oda melek,allah korur benim inancım sağlam bana büyü işlemez demiyorum ama dualara sığın ve inan
allah koruyacaktır ve mutlaka bir sebep çıkartır karşına o müsibetten kurtulabilmen için
allah seni ve bebeğini kötülüklerden korusun inşallah
keşke daha fazla yardımcı olabilsem ama çok şükür benim başıma böyle bişey gelmedi,ama diğer muskalardan falan kurtulmak için tuvalette banyo yapmak lazım derler,bilenler söylesin bunun içinde geçerlimidir ?
zaten hiç belli etmeden yaptı biz alt üst oturuyoruz ben sevsin diye verdim bende insanlık evime çıktım sonra kapılar kapanda cocugumda hiç bir şey yoktu anladım indım aşagıya cocugumda çok pis kokular geliyor altınada yapmamış yani ciltinde parlak matte var anladım bulgarlardan istemiş ben gene sesimi çıkarmadım eşime söyledim ama oralı degil yatak odamda var siliyorum çıkmıyor neler denedim olmadı eşime söyledim oralı olmadı ne yapayım tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?