Kaynvalidemden dertliyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülenyüz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kusura bakmayın ama sizin başınızda geçmeyince anlamazsınız

Benden gizli sürdü diyorsun, gizli sürdüyse sen nereden biliyorsun sürdüğünü, gördüysen müdahale etseydin, vücudunda bir şey mi var. Nasıl anladın? Yıkasan çıkmaz mı? Öyle büyü yaptı ayırmaya çalışıyor diye kendini şartlandırırsan olmaz. Gül geç gitsin. Ama eğer gerçekten bunu yapmışsa ağzının payını vermen lazım.
Öncelikle sürüp sürmediğinden eminmisin onu anlamadım ben.

madem bu kadar eminsiniz hocaya gidin derdinizi anlatın........sizin o yagı çıkartma şansınız varmı ki ?? naısl olur bilmem vallahiiiii.....k.validenizle sorunlarınız olabilir ama bebegin günahı nedir yaaaa sorun ne olursa olsun bebek anneden ayrılmazzz o kullanılmazzzzz

neden küçücük bir bebeğe bunu yapsın ayol şok oldum. evet bunun daha çok eşleri birbirinden ayırmak için yapıldığını duymuştum ve yapılan büyünün çok zor bozulduğunu ama söz konusu bir bebek ve anne sizin kayınvalideniz hiçmi Allah'tan korkmaz.

söyledikleriniz çelişkili daha sürdü mü emin değilsiniz bile. benden gizli diyip sonra sürdü diosunuz bu ne çelişki

domuz yağının büyü için kullanıldığını duydum.
insanları ayırmak için. hatta dahada kötü şeyler için...
peki,siz, bunu nereden anladınız.....

nasıl anladınız peki sürdüğünü domuz yağının kokusu yok ten de lekesi de yok. ben sizden iyi biliyorum domuz yağını emin olun

kayınvaldemle sorumlarım var beni eşimden ayırmak istiyor bir sefer ayrılma derecesine geldik cocuk için barıştık şimdide cocugum beni sevmesin benden nefret etsin diye kokusu çok pis kocam bir şey söylemiyor ben tek başıma nasıl baş edeyim

domuz yağı çiğken kokmaz pişince kokar yanınca falan duyduğunuz kokuyu buna yormayın hem kötü amaçla yapmaya kalksa gözünüzün içine baka baka yapmaz size hiç belli etmeden yapar ruhun bile duymaz bana tuhaf geldi.

Off kusura bakma ama torununu hiç düşünmüyor mu bu kadın delirmiş olmalı. Sirkeyle çıkarmayı denedin mi

evet duymuştum domuz yağının büyü için kullanıldığını...
Hatta bi yakınımın evinde vardı, ne yaptılarsa olmadı, eşiyle ayrıldılar...
Evden çıktıktan sonra tekrar birleştiler, domuz yağındanmıdır bilmem ama aynen bunlar yaşandı...

ayy ınanmıyorum ya nasıl yapıolar bunu öz torunun bu senın yaaa uzuldum cnm bende duymustum bu olayı hocaya gıdıp okutman lazım baska bır arkadasımada kaynanası evıne sürmüştüüü allah kımsenın basına vermesın

kızlar,yapmışmı eminmisin diyerek yardımcı olamayız bu arkadaşa
belliki böyle birşeyden korkuyor,olduğunada eminki bizimle paylaşmış
dualara sığın oda melek,allah korur benim inancım sağlam bana büyü işlemez demiyorum ama dualara sığın ve inan
allah koruyacaktır ve mutlaka bir sebep çıkartır karşına o müsibetten kurtulabilmen için
allah seni ve bebeğini kötülüklerden korusun inşallah
keşke daha fazla yardımcı olabilsem ama çok şükür benim başıma böyle bişey gelmedi,ama diğer muskalardan falan kurtulmak için tuvalette banyo yapmak lazım derler,bilenler söylesin bunun içinde geçerlimidir ?

zaten hiç belli etmeden yaptı biz alt üst oturuyoruz ben sevsin diye verdim bende insanlık evime çıktım sonra kapılar kapanda cocugumda hiç bir şey yoktu anladım indım aşagıya cocugumda çok pis kokular geliyor altınada yapmamış yani ciltinde parlak matte var anladım bulgarlardan istemiş ben gene sesimi çıkarmadım eşime söyledim ama oralı degil yatak odamda var siliyorum çıkmıyor neler denedim olmadı eşime söyledim oralı olmadı ne yapayım tek başıma

sirkede denedim olmadı hocayada tek başıma nasıl gideyim

İyi de arkadaşım, daha emin değil ki sürdüğünden, kokuyor diyor ama bir arkadaş kokmaz demiş. Yani arkadaş kendi kendine kuruntu yapıyor olabilir. Amacımız sürülmüş gibi yapıp iyice kuruntuya düşürmektense aklındaki soruları gidermek olmalı değil mi?
Benim kanımca arkadaş kayınvalidesinin kendisine böyle bir şey yapacağına kendini iyice inandırmış. Elinde tam bir delil olmadan sürdü diyor. Kokuyor diyor ama bir arkadaş kokmaz demiş öyleyse kokan başka bir şey. Yani biraz relaks olun kendinizi buna iyice adapte ederseniz olmayan şeyi olmuş gibi kabullenip hayatınızı zindana çevirirsiniz.

Hani eşinize sürse anlıycam da bebeğinizi sizden neden ayırmak istiyor ki?
Bence hiç kafanıza takmayın..
Allaha sığının..
Yarım kilo yağ sürünce ayırmak kolay olsaydı ohoooooo şutarafagitti

gerçekten zor bir durum anlaşıldığına göre allahım böyle insanlardan korusun yaaa kendi evladına nasıl yapıyor
bence sadece domuz yağı olayına odaklanmayın bugün bunu yapan ileride daha neler yapacaktır size bence kayınvalidenizin problemini çözün
eşinizle konuşmayı deneseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…