Kayseri Anneleri Buluşuyor

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
116
Diğer
arkadaşlar her ay birinin evinde toplanalım diye düşündük
gezmelerle ilgili daha ayrıntılı bilgileri konuşalım... :CüvCüv:

Çok iyi fikir ama benim kızım çok cadı!! Kaçırır hepinizi!!!!

ilk görüşme bir aksilik çıkmazsa 22 mayıs cumartesi olsun mu? hemen haftaya..bana gelebilirsiniz..pastalar sizden ama ona göre :dance:

bana uyar...
tmm tatlım pastalar bizden opuyorumnanaktan
valla böyle çok güzel olur çünkü bir kişiye hem ev temizle hem pasta yap çok zor, kimseye bir çeşit yapmak zor gelmez. kim icat ettiyse bu fikri alnından öpmek lazım opuyorumnanaktan

kız hülya üst üste sana gelmiş oluyoruz bacım
farketmez gerçi benim için ama sen bilirsin..
ayy gezme gezcez ne güzell

canım benim için de hiiçç farketmez.. ben de gelebilirim. ama ağırlayabilirim de...önemli olan daimi görüşmek :asigim:

kızlar franbuaz gelmek istemiyor
diğer kızlardan da ses yok
galiba yine biz şubat anneleri görüşecez
prensesim de katılsın topiğe o nerde?

hacer çok sık girmiyo genelde gece yazıyo sanırım gördüğüm kadarıyla
en sağlamı bizim tayfa desenize :))

kızlar kimse katılmıyorsa bende buluşalım
akşam olur mu senin için gülşah?
bir de haftasonu mu demiştin hülya?

tmm canım hepimize uygun bir zaman bulunur tabiki
belki ilerde eşlerle akşam buluşuruz olmaz mı?

kızlar merhaba, melisi uyuttum geldim.. ben gündüzleri gerçekten pek vakit bulamıyorum evde koşturmaktan........

bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum. hatta benim bir fikrim var. eğer hülya cmrtesi sabahları çalışmıyorsa cmrtesi sabah kahvaltılarında buluşabiliriz. bu da bize özgü bir buluşma olur :)) hem kahvaltı hazırlamak o kadar yormaz da hem de yine birer çeşit yaparız.

Gelmeyi çok istiyorum canım.. Ama ben kızımla daha hiç bi yere çıkamadım.. Çünkü sürekli kusuyo ve ağlıyo..Hem de ağız dolusu kusuyo..Dışarıya çıkmak benim için o kadar problem ki.. Akşama kadar kendi üstümden, bebeğin üstünden kusmuk temizliyorum.. 5dk emiyo, saatlerce kusuyo.. İnanın abartmıyorum.. Sırf bu yüzden psikolojim bozuldu..Başka sorunlar da eklenince psikiyatriste gittim. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu... Bebek dışında bişeylerle meşgul ol dedi.. Bu oturmalara gelebilmek benim için de çok iyi olurdu, rahatlardım ama bu bebekle çok zor... (((

hülya c.tesileri öğleye kadar çalışıyo bildiğim kadarıyla
valla bana akşam hariç her şey uyar
bizde seni tanımayı çok isteriz

ayy canım benim yaa doktor bişey demiyomu kusmasına
sende dikkat kendine canım bebeğin sana muhtaç
allah iyilik versin ikinizede
aramızda görmeyi isterdik

ayy canım ya..üzülme geçecek elbet bu kusmaları.. bebişinin sana ihtiyacı var başka hiçbir şeyi kafana takma güzelim. biliyorum demesi kolay diyeceksin ama inan ki bebişlerimiz için bunu yapmak zorundayız. melis te kusuyor öyle normal değil ağız dolusu fışkırtarak kusuyor.. ama ya çok yediğinde ya da hafif üşüdüğünde yapıyor... hatta geçen komşuya gidiyorduk tam kapıdan çıkıcaz üstüme kustu... ama ben naptım hem kendi üstümü hem onun üstünü değiştirdim ve yine gittim. :hooray:

hülya c.tesileri öğleye kadar çalışıyo bildiğim kadarıyla
valla bana akşam hariç her şey uyar
bizde seni tanımayı çok isteriz

gülşahcım benim eşim cmrtesi öğleden sonra evde oluyor... onunla konuşmam lazım. akşamları eşinin geç geldiği bir gün varmı yani hiç mesaiye falan kaldığı oluyormu? gerçi eşinin ne iş yaptığını bilmiorum ki.....

kızlar maşallah ne kadar kayserili var öyle..tickerlerinizden anladığım kadarıyla 2010 annesisiniz..2009 nisan annelerinde bi tane bile kayserili yok ne güzel..bende geliyim diycem ama pek ortak konumuz olmaz heralde benim canavar 13 aylık oldu darısı sizleree

selam kızlar.

cumartesi sabah çalışıyorum ben malesef kahvaltı fikri de süper olurdu. belki bir gün kısmet olur..

frambuaz Allah sabır versin canım, işin zor valla. bu bebişler insanda hal bırakmıyo..inş kızın toparlandıktan sonra katılırsın sende..tanışalım inş bir gün..

gülşencim olur mu öyle,tanışmak isterim ben kendi adıma. biz de senin deneyimlerinden faydalanırız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…