Kayseri Anneleri Buluşuyor

öhö öhö
hülyanın beni yetkilendirmesiyle kürsüye çıkmış bulunmaktayım :roflol:

ctesi kimsenin işi yok galiba. ctesi buluşalım.

hangi mekanda saat kaçta soruları için görüşlerinizi bekliyorum.
ben eşime bi sorayım ne zaman nöbetçiymiş.
tatlım elif büyüdü baya. burak da kocaman delikanlı olmuş askılıları bile giymeye başlamış :))) maşallah yakışıklı erkekime

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben cumartesi sabah çalışıyorum..öğleden sonra olabilir ancak..bizim evde temizlik yapılcak, eğer o zamana kadar burak'ın odası gelirse yerleştirebilirsem ve temizliği de halledebilirsem mekan olarak uygun olabilir ama sıkışık olmasın şimdi iş olarak bana. ben 2. buluşmayı alayım sizin için de uygunsa..

tmm canım seni sıkıştırmayalım
bu sırada odanız çooook güzelmiş tekrar söyleyim hayırlı olsun
ben akşama eşime sorayım nöbetçi ise ben alayım ama cuma nöbetiyse ctesi uyuyacağı için o da olmaz neyse ben duruma bakayım.

sağol canım. sonunda alabildik valla yılan hikayesine dönmüştü. benim de içime sindi..

tamam canım eşini rahatsız etmeyelim nöbeti varsa, yazık adamcağıza..haber bekliyorum.

gülşah ya da prensesimde buluşalım yok onlarda müsait değilse kayseripark yolu görünüyo bize

gülşah ya da prensesimde buluşalım yok onlarda müsait değilse kayseripark yolu görünüyo bize

canım benim eşim cmrtesi öğleden sonra evde oluyor. bu hafta da evde olacak. ben de onun evde olmadığı daha doğrusu çalıştığı bir hafta sizleri davet etmeyi düşünüyordum. offff keşke geçen hafta buluşsaydık geçen hafta çalışmıştı o yüzden bu hafta dinlenicem diyordu.

ya nasıl yapsak acaba? ben sizinle tanışmak buluşmak istiyorum. Dışarıda çokmu zor olur ki bebişlerle......

valla bi defa burakla gittik kayseripark'a. bin pişman oldum. hiçç oturamadım,hiçç yiyemedim. çıktık geldik biraz daha büyüyene kadar gitmeyi düşünmüyorum..

1 hafta daha bekleyelim olmazsa..

hacercim sen nerede oturuyorsun?

dışarı çıkmaya biz korkuyoruz kızlar
geçen kayseriparka gittim emzirme odasında tam dört anneydik ve en büyükleri benim kzımdı
biri 50 günlüktü diğeri 2 aylık biri de eliften biraz küçüktü sanırım.
gerçi her bebek bir olmaz da biz bi de gezmeye alıştırmadık galiba bebişleri
gülşahtan da ses çıkmadığına göre kaldı bu iş bu hafta :gitme:

aaa kızlar unuturmuyum burayı hiç yaa
ama 1 haftadan fazladır ecenazla uğraşıyorum düzenim alt üst oldu resmen hayat durdu sandım yavrum hastalanınca
bizde antibiyotiğe başladık idrarımızda enfeksiyon varmış...iştahı o yüzden kesilmiş

kimseye ne darıldım nede kırıldım sizde bana kırılmayın
HÜLYA odanızı göremedim bacım yaa ama eminim çok güzeldir hayırlı olsun güle güle yatsın içinde burakcım

kızlar c.tesi ben alabilirim çokda mutlu olurum bakın düşünün ayarlayın haberleşelim...çok özledim sizleri

yok kız niye kırılalım..aşk olsun.. bana uyar. herkese de uyarsa pastaları konuşalım :lepi:

2. buluşmada bize gelin mutlaka. geçenkini iptal ettiğim için çok mahçubum aslında, bu hafta da ev pek müsait değil..ama sizi de görmek istiyorumm :1hug:

aa deli ne mahçupluğu zaten kimse müsaid olamamıştı heralde..
maksat bi arada olmak mekan farketmez...
rüvüşle haceride haberdar edelimde bi an önce...malum zaman kısa :))

ay canım ecenaz ın hasta olduğunu yeni duydum çok çok geçmiş olsun. kıyamam ben güzel kızıma ya. Allah acil şifasını versin. kızlar benim kız da 10 gündür hiç kilo almadı ve akıntısı var. of çok canım sıkılıyor
gülşahcım eğer ecenaz tam iyileşmediyse gelmeyelim kızınla ilgilenemezsin sonra, üzülürüm.

sizi çok özledim ya, bebişleri de. kızlar benim kız çok şeker oldu ya siizinkiler daha büyük acaba onlar nasıl tadlanmıştır ay yerim ben hepsini yaaaaa
Allah hep mutlu olmalarını nasip etsin de hep öyle görelim hiç kıyamıyorum bebişlere :gitme: birinin hasta olduğunu duysam üzülüyorum...
ay kızlar ne mahcupluğu ne kırılması lafı mı olur öyle şeylerin.
hadi bakalım ben kurabiye yapabilirim. kek de yapabilirim ama tutmazsa :))) böreklerim hiç lezzetli olmuyo patetes salatası da yapabilirim. başka ne vardı aklıma gelenler bunlar.
ev sahibi dışında 3 kişi olacağız birer çeşit yeter bence zaten maksat buluşmak pastalar da sütümüz eksilmesin diye
ne dersiniz bu benim fikrim

ben de poğaça ve salata hariç ne isterseniz yapabilirim. kek,kurabiye,börek, tuzlu pasta ev sahibesi organize etsin o zaman..yaşasınn buluşuyoruzzz hihoyyyt

saol rüveydacım iyi biraz daha çok şükür elifimede allah iyilik versin inş
ayy süper yaa o zaman kesin yarın bana geliyosunuz dimii

ya bebeklerle kıyamıyorum size aslında ama madem herkes bi çeşit yapacak denildi o zaman rüveyda sen kurabiye yap hülya sende kek yap...ama nolur kendinizi yormucak kolay şeyler olsun..hacerde girince okur heralde oda napabilirse söyler..bende devamını getirirm ok...

kızlar bi arada olsakta bi konuşsak yaa olmuyo böyle hep birden burda olmamız lazım
gelince bana bi çağrı atarmısınız ben hep urdayım

aaa çok özür dilerim yaa
valla ne bilim gelen gelmeyen katılan katılmayan karıştırdım ben
başımın üstünde yeriniz var buyrun
aa aşkolsun ne özürü şaka yapıyorum ben..teklifmi bekliycem müsait olursam son anda bi şey çıkmazsa tanışmak istiyorum bendee..tsk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…