olur mu öyle şey... çok güzel olur sen de katıl bize. biz de öğreniriz hem büyüyünce nasıl olacaklarını.kızlar maşallah ne kadar kayserili var öyle..tickerlerinizden anladığım kadarıyla 2010 annesisiniz..2009 nisan annelerinde bi tane bile kayserili yok ne güzel..bende geliyim diycem ama pek ortak konumuz olmaz heralde benim canavar 13 aylık oldu darısı sizleree
selam kızlar.
cumartesi sabah çalışıyorum ben malesefkahvaltı fikri de süper olurdu. belki bir gün kısmet olur..
frambuaz Allah sabır versin canım, işin zor valla. bu bebişler insanda hal bırakmıyo..inş kızın toparlandıktan sonra katılırsın sende..tanışalım inş bir gün..
gülşencim olur mu öyle,tanışmak isterim ben kendi adıma. biz de senin deneyimlerinden faydalanırız. :)
cumartesi öğleden sonra bizde diyoruz şimdilik ama ben kesin olarak yarın haber vereyim size. bir de herkes geliyor kesin değil mi?
son durumda
derya,gülşah,hacer hepiniz geliyorsunuz değil mi?
başka gelmek isteyen olursa beklerim, ben de derya gibi düşünüyorum. çok arkadaşım olsun istiyorum çokkk...
hülyacım bu hafta sonu kayınvalidemler gelebilirlermiş onlar gelirse gelemem ben... eşimle konuşmuşlar gelebiliriz deyince eşimde diyememiş hacerin işi var diye(( bi zahmet beni arayıpta söyleyen yok....ne zaman kesinleşir bilmiyorum. offff yaa ben ne zaman böyle bir yere gitmek istesem hep bişey çıkıyor zatiiii....
kızlar bence dışarda görüşsek daha rahat etmezmiyiz..rahatsızlık vermeyelim ev sahibine..gerçi sizin bebekler çok minik siz rahat edemeyebilirsiniz..
ayy bilmem mi? kırk yılda bir bi aktivite olur, onda da bi aksilik çıkar :) ne kadar kalacaklar? bekleriz canım seni..haftaya cumartesi olur..
zaten fazla bir hazırlık olmayacağı için, son anda da karar verebiliriz, eğer gelmezlerse bu hafta olsun, gelirlerse haftaya olsun..
evet canım ev daha uygun diye düşündük. inş büyüdüklerinde dışarda da buluşuruz.
canıım nee rahatsızlığı.. herkes pastasını evden getirecek,ev sahibi bişey yapmayacak ki sempatiksalakcinni
ne kadann yüzsüz oldum :))
gülşencim herkes bi çeşit yapıp yetirecek, her ay birinde buluşacağız inş. böylece ev sahibine fazla yük olunmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?