Kayseri Anneleri Buluşuyor

elimden gelen ne olursa seve seve yardım etmek isterim tabiki..
kızlar her anınınızın tadını çıkarın çok çabuk büyüyo sıpalar..ohh mis gibi bebek kokuyodur onlar şimdi..

olur mu öyle şey... çok güzel olur sen de katıl bize. biz de öğreniriz hem büyüyünce nasıl olacaklarını.
aklıma muzip bişe geldi, ne kadar anne o kadar çeşit pasta :roflol:
arkadaş edinmek istiyorum, daha çok insanla tanışmak istiyorum. gurbetteyim ve arkadaşlarım hülya gülşah ve bi de ayşe var. sempatiksalakcinni ben yalnızım ben yalnızım yalnızım :gitme:

hülyacım burak bey ne yakışıklı çıkmış öyle. bizim kız görmesin aşık olur kaydirigubbakcemile3 maşallah miniğimize

eee ne zaman buluşuyorduk

cumartesi öğleden sonra bizde diyoruz şimdilik ama ben kesin olarak yarın haber vereyim size. bir de herkes geliyor kesin değil mi?

son durumda
derya,gülşah,hacer hepiniz geliyorsunuz değil mi?

başka gelmek isteyen olursa beklerim, ben de derya gibi düşünüyorum. çok arkadaşım olsun istiyorum çokkk...

kızlar bence dışarda görüşsek daha rahat etmezmiyiz..rahatsızlık vermeyelim ev sahibine..gerçi sizin bebekler çok minik siz rahat edemeyebilirsiniz..

hülyacım bu hafta sonu kayınvalidemler gelebilirlermiş onlar gelirse gelemem ben... eşimle konuşmuşlar gelebiliriz deyince eşimde diyememiş hacerin işi var diye (( bi zahmet beni arayıpta söyleyen yok....ne zaman kesinleşir bilmiyorum. offff yaa ben ne zaman böyle bir yere gitmek istesem hep bişey çıkıyor zatiiii....

ayy bilmem mi? kırk yılda bir bi aktivite olur, onda da bi aksilik çıkar :) ne kadar kalacaklar? bekleriz canım seni..haftaya cumartesi olur..

zaten fazla bir hazırlık olmayacağı için, son anda da karar verebiliriz, eğer gelmezlerse bu hafta olsun, gelirlerse haftaya olsun..

kızlar bence dışarda görüşsek daha rahat etmezmiyiz..rahatsızlık vermeyelim ev sahibine..gerçi sizin bebekler çok minik siz rahat edemeyebilirsiniz..

evet canım ev daha uygun diye düşündük. inş büyüdüklerinde dışarda da buluşuruz.
canıım nee rahatsızlığı.. herkes pastasını evden getirecek,ev sahibi bişey yapmayacak ki sempatiksalakcinni

ne kadann yüzsüz oldum :))

gülşencim herkes bi çeşit yapıp yetirecek, her ay birinde buluşacağız inş. böylece ev sahibine fazla yük olunmayacak..

offf çok sinir oldum valla hülyacım... gelirlerse cmrtesi sabah gelip pazar akşam giderler. cuma günü belli olur sanırım güzelim. hep böyle yapıyorlar zaten... son dakka eşimi arayıp söylüyorlar beni muhatap kabul etmiyorlar sanırım.. ayy çok doluyum kafanızı şişirmeyim.
ya ne güzel bir buluşma olacaktı benim yüzümden ertelemeyin isterseniz siz.. sonra haftaya da belki başkasının işi çıkar herkes bu haftaya uygun demişken yapın isterseniz bende gelmezlerse gelirim...

aşkolsun ne yüzsüzlüğüü minicik bebeklerle bide pastaylamı uğraşıcaksınız zaten zorunlu misafirlerle yeteri kadar yoruluyosunuzdur bu aralar..
son anda bişey çıkmazsa tanışmak isterim bende..oğluşumada değişiklik olur..bebeklerinizi sıradan mıncıklarız :)..neyse siz karar verirseniz benide haberdar edin..

kızlar bu hafta ben gelemiyorum. dünde belirttiğim gibi kayınvalidemler geliyorlar haftasonu... Ama sizi engellemek istemem siz buluşun çünkü benden başka herkese uygun sanırım bu hafta....

kızlarr..

bu hafta benim işlerim çok yoğundu, hala da öyle,belki yarın evde yine iş için çalışmak zorunda kalacağım.bu yüzden sizi misafir edemeyeceğim, kusura bakmayın, çok üzgünüm..

internetimiz kapanmıştı yeni geldi
bende meraktan çatladım acaba bensiz buluşurlar mı ki diye
hep tlf bekledim biraz da naz yapıyorum ben aramıyorum sempatiksalakcinni
neyseki buluşma olmamış
bu haftasonu buluşalım ama
bana da gelebilirsiniz gülşahın dediği gibi hülyaya üst üste gibi olacak.
ay kızlar ayda bir az mı ne kaydirigubbakcemile3 15 günde bir buluşsak kaydirigubbakcemile3
hele bir buluşsaydık dediğinizi duyar gibiyim sempatiksalakcinni

selam kızlar.

bu sabah burak'ı rutin aylık kontrolüne götürdüm. bu defa da kulağında iltihap var dedi doktor ve yine antibiyotiğe başlıcaz malesef..
bir de 4. ay aşısını yaptırdım,çok ağladı, bakalım inş huzursuz olmaz oğlum..
ben de buraya bakıyorum sürekli, kimse bişey yazmayınca heralde bana kırıldılar diye düşünmüştüm ve üzülmüştüm
fazla nete giremiyorum, dediğim iş 1 hafta uzadı, bu hafta da biteceği belli değil :) ama buraya bakıyorum..
gerçekten bi buluşsaydık artık hayırlısı ile..
bakalım burak bugün yarın huysuzluk yapacak mı, ona göre haber veririm ben size..
çok özledim valla sizi,bebişlerii..bana ilaç gibi gelecek bu buluşma..

kızlar rapunzel mesaj attı
mesajımı yeni görmüş
doğumuna 20 gün kalmış
doğumdan sonra kendini toparlayınca bize katılacak inşallah

kızlar aramızdan birini bu konuda yetkilendirmezsek herhalde bu iş kalacak....
bari bu hafta buluşalım, inşallah kimsenin işi çıkmaz...

tamam buluşalım..ya elif bi hayli büyümüş, küçük resimlerden (! :)) anladığım kadarı ile çok tatlı olmuş. görmek için sabırsızlanıyorum.. şekerim sen organize et o zaman, ben seni yetkilendirdim

evet bu hafta buluşalım. umarım kimsenin işi yoktur. ben gelebilirilm inşallah şuan için bir plan yok. haberlerinizi bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…