Sen yaptırdın mı canım çağlar beye?Kimse yok mu?
Yaptırdım şu an hamileyim ama sıkıntılı biraz. Kanamam oluyor. Siz yaptırdınız mı?Sen yaptırdın mı canım çağlar beye?
Hayır ben ilk defa tüp bebek yaptırıcam kayseri bana yakın diye ordaki doktorları araştırıyorum nasıl memnun kaldın mı ilgi alaka labaratuvar herşey iyimiydi? İlk denemede mi kaldın?Yaptırdım şu an hamileyim ama sıkıntılı biraz. Kanamam oluyor. Siz yaptırdınız mı?
Ben çok memnun kaldım. Çağlar bey bu iş için yaratılmış. Kusursuz bir doktor. Her zaman aklıma takılanı WhatsApp tan sordum hiç cevapsız bırakmadı. Ekip de çok iyi çok ilgili. İlk denememdi.Hayır ben ilk defa tüp bebek yaptırıcam kayseri bana yakın diye ordaki doktorları araştırıyorum nasıl memnun kaldın mı ilgi alaka labaratuvar herşey iyimiydi? İlk denemede mi kaldın?
Pgt sormadım canım.Çağlar bey pgt yapıyor mu?
Çok teşekkür ederim canım yorumun benim için önemliydi ilk olduğu için kafam çok karışık iki seçenek arasında kalmıştım biri çağlar bey diğer memorial da arzu hanımdı,, canım birde toplam ne kadar tuttu iğnelerle birlikte?Ben çok memnun kaldım. Çağlar bey bu iş için yaratılmış. Kusursuz bir doktor. Her zaman aklıma takılanı WhatsApp tan sordum hiç cevapsız bırakmadı. Ekip de çok iyi çok ilgili. İlk denememdi.
5450 merkez aldı ilaçlar 1200 civarı tuttu. İlaç kişiye göre değişiyor canım. Benim dondurma gerekti. Onun için de 1420 aldılar. Ben de ilk Arzu hanımı düşünmüştüm. Ama olumsuz şeyler okudum hakkında. Çağlar bey hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım. İlk tanışmaya gittiğimizde 2 saat hiç sabırsızlanmadan ne sorsam cevap verdi. Sonucum negatif çıksaydı da çağlar bey için düşüncem aynı olacaktı. Ben kendisini Facebook'tan buldum. Oradan yazdım.hemen tel nosunu verdi. Randevu olmadan gelin dedi. Adetin ikinci günü gelin dedi. O şekilde gittim. Ücret almadan muayene etti. Ben oruç tutmamı ilaçlar engellemesin diye o ay istemedim. Bir dahaki adette tedaviye başladık.Çok teşekkür ederim canım yorumun benim için önemliydi ilk olduğu için kafam çok karışık iki seçenek arasında kalmıştım biri çağlar bey diğer memorial da arzu hanımdı,, canım birde toplam ne kadar tuttu iğnelerle birlikte?
Hayırlı olsun canım ben de çağlar beyde yaptırdım 9 haftalık hamileyim. Sen ne güzel büyütmüşsün bebeğini. Sağlıkla kavuş inşallah.Merhaba, ben Çağlar Bey'e yaptırdım tedavimi ve son derece memnun kaldım. İlgisi , bilgisi ve güleryüzü ile çok iyiydi. İlk transferimde de hamile kaldım.Şu an 6 aylık hamileyim. Gitmediyseniz kesinlikle kendisini öneririm.
Merhaba hanımlar, ben de Çağlar Bey'e gidiyorum, Allah izin verirse gelecek ay başlıycak tedaviye. Çok endişeleniyorum. Sizin bu süreç nasıl geçti, ekibi nasıl bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, hayır başlayamadık henüz kist var dedi dr bey bu ay adetle inşallah atılırsa öyle ümit ediyorum bakalım.
Ön görüşme veya başka birsey yaptınız mı Çağlar Beyde? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah...
Ben yaptırdım ama olmadı boş keselik olduKimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?