Kayseri de çağlar beye tüp bebek yaptıranlar

ilsas

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
1.357
1.541
333
arkadaşalr nasıl geçti tüp bebek süreciniz? Memnun musunuz çağlar beyden? Ben tanışmaya gittim çok samimiydi. Bize uzun vakit ayırdı. Her şeyi tek tek anlattı. Yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?

Yaptırdım şu an hamileyim ama sıkıntılı biraz. Kanamam oluyor. Siz yaptırdınız mı?
Hayır ben ilk defa tüp bebek yaptırıcam kayseri bana yakın diye ordaki doktorları araştırıyorum nasıl memnun kaldın mı ilgi alaka labaratuvar herşey iyimiydi? İlk denemede mi kaldın?

Hayır ben ilk defa tüp bebek yaptırıcam kayseri bana yakın diye ordaki doktorları araştırıyorum nasıl memnun kaldın mı ilgi alaka labaratuvar herşey iyimiydi? İlk denemede mi kaldın?
Ben çok memnun kaldım. Çağlar bey bu iş için yaratılmış. Kusursuz bir doktor. Her zaman aklıma takılanı WhatsApp tan sordum hiç cevapsız bırakmadı. Ekip de çok iyi çok ilgili. İlk denememdi.

Ben çok memnun kaldım. Çağlar bey bu iş için yaratılmış. Kusursuz bir doktor. Her zaman aklıma takılanı WhatsApp tan sordum hiç cevapsız bırakmadı. Ekip de çok iyi çok ilgili. İlk denememdi.
Çok teşekkür ederim canım yorumun benim için önemliydi ilk olduğu için kafam çok karışık iki seçenek arasında kalmıştım biri çağlar bey diğer memorial da arzu hanımdı,, canım birde toplam ne kadar tuttu iğnelerle birlikte?

5450 merkez aldı ilaçlar 1200 civarı tuttu. İlaç kişiye göre değişiyor canım. Benim dondurma gerekti. Onun için de 1420 aldılar. Ben de ilk Arzu hanımı düşünmüştüm. Ama olumsuz şeyler okudum hakkında. Çağlar bey hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım. İlk tanışmaya gittiğimizde 2 saat hiç sabırsızlanmadan ne sorsam cevap verdi. Sonucum negatif çıksaydı da çağlar bey için düşüncem aynı olacaktı. Ben kendisini Facebook'tan buldum. Oradan yazdım.hemen tel nosunu verdi. Randevu olmadan gelin dedi. Adetin ikinci günü gelin dedi. O şekilde gittim. Ücret almadan muayene etti. Ben oruç tutmamı ilaçlar engellemesin diye o ay istemedim. Bir dahaki adette tedaviye başladık.

Merhaba, ben Çağlar Bey'e yaptırdım tedavimi ve son derece memnun kaldım. İlgisi , bilgisi ve güleryüzü ile çok iyiydi. İlk transferimde de hamile kaldım.Şu an 6 aylık hamileyim. Gitmediyseniz kesinlikle kendisini öneririm.

Hayırlı olsun canım ben de çağlar beyde yaptırdım 9 haftalık hamileyim. Sen ne güzel büyütmüşsün bebeğini. Sağlıkla kavuş inşallah.

Merhaba hanımlar, ben de Çağlar Bey'e gidiyorum, Allah izin verirse gelecek ay başlıycak tedaviye. Çok endişeleniyorum. Sizin bu süreç nasıl geçti, ekibi nasıl bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hanımlar, ben de Çağlar Bey'e gidiyorum, Allah izin verirse gelecek ay başlıycak tedaviye. Çok endişeleniyorum. Sizin bu süreç nasıl geçti, ekibi nasıl bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Çağlar beye başladınız mı tedaviniz ne durumda. Önümüzdeki adetimle bende başlamam istiyorum.

Merhaba, hayır başlayamadık henüz kist var dedi dr bey bu ay adetle inşallah atılırsa öyle ümit ediyorum bakalım.
Ön görüşme veya başka birsey yaptınız mı Çağlar Beyde? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah...

Cumartesi için randevu aldık ön görüşme yapıcaz bakalım tahlillerim falan hepsi tamam onlarıda göstericez muhtemelen bende de olabilir bu ay aşılama için fakülteye başlamıştım gelişmedi yumurtalar düşük dozla pko oldugum için bende uğraşmak istemedim aşılama ile zaten bi tüp bebek yaptırdım ben memorialde

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Çağlar beye bugün HSG çektirdim, benim gibi çok korkan vardır içinizde, bende çok korktuğum için anestezi alacaktım. Çağlar beyin son dk iknası ile anestezisiz çekildim ve korktuğum gibi olmadı. Koluma serum takılıyor gibi bir acı vardı çok az süren, bittiğinde çok mutlu oldum. Boşuna anestezi almadım, çektirecek olan arkadaşlar varsa korkmadan yaptırabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…