- 16 Ekim 2014
- 549
- 448
- 88
- Konu Sahibi mert-safir
-
canım merak eetim basladı mı tedavin.merhabalar ben yarın kayseri memorıal hastanesi dr arzu yurci ile tüp bebek tedavisine başlayacağim doktor hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirmi lütfen
canım mrh..Başladım canım 14.gunum bugun doktor anlayışlı çok tatlı biri ama benim için önemli olan sonucu tabi cünkü canım çok yandı artık bebeği kucagıma verene kadar kimseye güvenmiyorum ama doktora çabuk ısındım güven verdi ilk görüşte.fiyat olara 5 6 bin civarı tutuyor ilaçlarımla şimdilik
?..........
sen kayserili misin canım.Canim kayserilimisin diye yazacaktim baktim diger topic de konusuyormusuz
orada mı yaşıyorsun..Evet canim kayseriliyim
hadi insallah canım güzel hbrlrin gelsin...Evet canim kayseride oturuyorum ama şuan istanbulda yim dun transfer im oldu bekliyorum
bende sonradan fark ettim zatenCanim kayserilimisin diye yazacaktim baktim diger topic de konusuyormusuz
Insallah canimhadi insallah canım güzel hbrlrin gelsin...
Canım merhaba bende arzu hanıma gidecegim yarın nasıl ilerliyor biraz anlatırmısın once hastaneye gidiyoruz muayene filan ücreti hemenmi yatırıyoruz ona gore tedbirli gidelim
Merhaba canım, hamilesin şu an maşallah Allah tamamına erdirsin. :)
Arzu hanıma gittin mi? Biz de kayseri de tüp bebeğe başlayacağız inşallah, ama Arzu hanım ve Şeyma hanım arasında kaldım.
Canim kesinlikle arzu hanim diyorum.ben suan hamileyim Allaha cokk sukur ve kayserili degilim ama arzu hanima geldim tedaviye gecen senede arzu hanim yapti kimyasal olmustu simdi mayis ayinda trasnverim oldu ve dun kesemizi gorduk cok sukur.Arzu hanim iyi bi doktor onun sayesinde 5 yil sonra yavruma kavusacagim insallah sende biran once hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?