KAYSERİ MEMORIAL ARZU YURCİ

mert-safir

anne aday adayı:)))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
549
448
88
merhabalar ben yarın kayseri memorıal hastanesi dr arzu yurci ile tüp bebek tedavisine başlayacağim doktor hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirmi lütfen

merhabalar ben yarın kayseri memorıal hastanesi dr arzu yurci ile tüp bebek tedavisine başlayacağim doktor hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilirmi lütfen
canım merak eetim basladı mı tedavin.
nasıl bir süreç.
doktor nasılmıs
bide fiyatını sorsam :)

Başladım canım 14.gunum bugun doktor anlayışlı çok tatlı biri ama benim için önemli olan sonucu tabi cünkü canım çok yandı artık bebeği kucagıma verene kadar kimseye güvenmiyorum ama doktora çabuk ısındım güven verdi ilk görüşte.fiyat olara 5 6 bin civarı tutuyor ilaçlarımla şimdilik

canım mrh..
ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
kayseride mi yaptırsam kararsızım.
nevşehirdym aslında doktorum da fena değil ama byk sehir daha mı iyi olur bilemedim..
senin belli olmadımı.
bide aşılama yapılmadan önce iğne ilaç gb tedaviye kaç gün önce başlanıyor bilgin var mı...

[QUOTE: 44102529, member: 711543"]canım mrh..
ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
kayseride mi yaptırsam kararsızım.
nevşehirdym aslında doktorum da fena değil ama byk sehir daha mı iyi olur bilemedim..
senin belli olmadımı.
bide aşılama yapılmadan önce iğne ilaç gb tedaviye kaç gün önce başlanıyor bilgin var mı...[/QUOTE]
Bende nevşehirliyim.senin yerinde olsam imkanın varsa asla burda zaman harcama beni cok oyaladılar

Asılama yaptırmadım hiçç doktorum zaman kaybı oacagını söyledı hem maddı yönden hem man2vi yönden yıpranırsınız o yüzden en doğrusu tüp bebek dediler o yüzden aşılama ile ilgili pek bi bilgim yok canım

Evet canim kayseride oturuyorum ama şuan istanbulda yim dun transfer im oldu bekliyorum

Canım merhaba bende arzu hanıma gidecegim yarın nasıl ilerliyor biraz anlatırmısın once hastaneye gidiyoruz muayene filan ücreti hemenmi yatırıyoruz ona gore tedbirli gidelim

Canım merhaba bende arzu hanıma gidecegim yarın nasıl ilerliyor biraz anlatırmısın once hastaneye gidiyoruz muayene filan ücreti hemenmi yatırıyoruz ona gore tedbirli gidelim

Merhaba canım, hamilesin şu an maşallah Allah tamamına erdirsin. :)
Arzu hanıma gittin mi? Biz de kayseri de tüp bebeğe başlayacağız inşallah, ama Arzu hanım ve Şeyma hanım arasında kaldım.

Merhaba canım, hamilesin şu an maşallah Allah tamamına erdirsin. :)
Arzu hanıma gittin mi? Biz de kayseri de tüp bebeğe başlayacağız inşallah, ama Arzu hanım ve Şeyma hanım arasında kaldım.

Canim kesinlikle arzu hanim diyorum.ben suan hamileyim Allaha cokk sukur ve kayserili degilim ama arzu hanima geldim tedaviye gecen senede arzu hanim yapti kimyasal olmustu simdi mayis ayinda trasnverim oldu ve dun kesemizi gorduk cok sukur.Arzu hanim iyi bi doktor onun sayesinde 5 yil sonra yavruma kavusacagim insallah sende biran once hamile kalirsin

Maşallah canım. Biz de başka bir şehirden geleceğiz. Arabayla 6 saat sürüyor. Ilk defa tedavi olacağız, Arzu hanım daha çok içime sindi aslında. Dün aradım hastaneyi bilgi alamadım, bugün beni tekrar arayacaklar. Benim fsh im biraz yüksek, hemen tedaviye baslamamizi söyledi bazı doktorlar, arzu hanıma güvenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…