KAYSERİ MEMORIAL ARZU YURCİ

Bende arsu hanimda tedavi oldum test günümü bekliyorum canim 21 haziran ben memnun kaldim hastaneden de arzu hanimdan da

Merhaba canım, hamilesin şu an maşallah Allah tamamına erdirsin. :)
Arzu hanıma gittin mi? Biz de kayseri de tüp bebeğe başlayacağız inşallah, ama Arzu hanım ve Şeyma hanım arasında kaldım.
Canım merhaba yeni gordum sorunu bende baska sehirden gittim arzu hanıma kesinlikle arzu hanım diyorum bi kere cok pozitif bi insan her gitmemde gergin gittim ama her seferinde rahatlattı beni hastanede oyle tranferden sonrada cebinden rahatlıkla ulaşabilirsin kendisine. Suanda once Rabbimin sonrada onun vesilesi ile ikiz kızlarıma hamileyim 5 aylık. Darısı sizlere insallah. Yine bisey olursa aklına takılan yardımcı olurum

Bende yuzde yuz arzu hanim.diyorum transfer sirasinda oyle pozitiftiki hem.o hem.embriyilog hem hemsireler dualar ede ede transferi yaptı

Teşekkür ederim arkadaşlarım. Kararımı verdim çok şükür. Arzu hanıma gideceğim. Kendisiyle telefonda da görüştüm gerçekten çok yardımcı oldu yüzyüze görüşmeden bile. Her zaman ulaşabilirsin dedi. Tedaviyle ilgili de bilgi verdi, her şey benim hormonlarıma bağlı şu an. yumurta rezervim az. ama Arzu hanım bir tane yumurta bile yeter dedi, onu elde etmeye çalışacağız dedi. lütfen dua edin benim için. Bu ay sonu izne ayrılacağız kayseri'ye gideceğiz, İnşallah herşey yolunda gider de tedaviye başlarız ve kavuşuruz evladımıza.

T Tugba2626 maşallah diyorum ikiz hem de. inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına bebişlerini. çok sevindim canım. ilk denemenizde mi oldu?
B bsbirkin mesajın beni çok duygulandırdı. dualarla olmuş inşallah bebişin seninledir..

Hadi hakkinda hayirlisi olsun canim arzu hanim sebep olsun rabbim sana da evlat nasip etsin

amin canım insallah evet ilk denemede oldu sukurler olsun.Yumurta rezervini filan aklına hic takma canım bende aşılama icin Baska bir merkezde igne kulladım tek yumurta oluştu arxu hanıma bunu soyledim onun verdigi iğneyle tup bebek icin 25 tane yumurta gelişti.kafan rahat ol sun hic dusunme nolacak diye bolca dua et. Hayırlı sonuçlarla gel insallah.

Hadi hakkinda hayirlisi olsun canim arzu hanim sebep olsun rabbim sana da evlat nasip etsin

Aminn inşallah canım.. seninki de mi ilk denemeydi?

Çok şükür canım. söylediklerin çok moral oldu gerçekten. Amin inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur. Biraz daha rahatladım kafama takmamaya çalışıyorum artık.

Benim bir oğlum var ikinci icin 1 yildir ugrasiyorum pkodan dolayi olmuyodu cnm 3 kez klomen tedavisi denedik olmadi dr asilama yapalım dedi ben direk tüp bebek yaptirmaya karar verdim

merhaba canım ben arzu hanıma tedavi olmus biriyim eğerki gidip başladıysan bişey diyemem ama gitmediysen başka bi doktor araştırmanı tavsiye ederim

merhaba canım ben arzu hanıma tedavi olmus biriyim eğerki gidip başladıysan bişey diyemem ama gitmediysen başka bi doktor araştırmanı tavsiye ederim

Canım daha gitmedim ama telefonda görüştüm, bu ayın sonunda gideceğim inşallah. Bayan doktora gitmek istiyorum, araştırdıklarm içinde en güvendiğim o oldu.

Canım daha gitmedim ama telefonda görüştüm, bu ayın sonunda gideceğim inşallah. Bayan doktora gitmek istiyorum, araştırdıklarm içinde en güvendiğim o oldu.
canım ben arzu hanıma tedavi olmus biriyim sırf bayan için gitceksen bi daha düşün derim inşallah sonucun güzel olur ama tedavi sürecinde arzu hanıma cok kolay ulaşamıyosun acil bişey sorman gerekiyor bi sıkıntın oluyor cepten zaten ulaşamıyosun ben şehir dışından geldim gittim baya sıkıntı oldu bide başta cok pozitif konuşuyo tamam iyi güzelde kardeşim bana gerçek neyse söyle beni ticaret unsuru olarak kullanma ki embriyologla doktor arasında bi kopukluk gördüm ben

sen bana %1sansın var desende ben onu denemeye karar verdiysem zaten denerim ama sebepsiz yere embriyologla konusupta sen bana ilkinde olacak %70 kesin dersen beni böyle umutlandırırsan olmayıncada beni depresyona sokarsın bide ne yaptın nasılsın diye insan sonucun negatifliğinden sonra bi destek bi acıklama istiyor ama bos o hastanedeki en samimi kşi ameliyathanedeki anestezi uzmanı abi gerçek samimiyet bi tek onda hissettim allah razı olsun

Canım bilmiyorum ki, kendisiyle telefonda görüştük, güven verdi okuduğum yorumlar da, ilk defa senden olumsuz yorum aldım, dediklerin doğru olabilir tabi ki. ama daha muayene olmadan bile telefonda üç defa görüştük, yardımcı oldu. bayan olması da benim için önemli. hayırlısı olsun inşallah. peki şimdi kime gidiyorsun

Benim bir oğlum var ikinci icin 1 yildir ugrasiyorum pkodan dolayi olmuyodu cnm 3 kez klomen tedavisi denedik olmadi dr asilama yapalım dedi ben direk tüp bebek yaptirmaya karar verdim

Dün test günündü canım naptın? inşallah olumlu sonuç almışsındır

peki şimdi ne yapacaksınız? Bir sonraki adımı bilmediğim için soruyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…