Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız kimsede uğramıyor bende bakıp çıkıyorum kimse gelmeyince gülom oğluşumuz nasıl herşey yolundamı

MERHABA arkadaslar bende yeni katıldım formu takıp edıyordum ama ılk kez yazıyorum bende kayserı tup bebek merkezıne gıdıyorum arzu hanıma sızın aranızda arzu hanıma gıden varmı bıde bebek sahıbı olan arkadaslar bıraz nasıl olucak anlatırmısınız... gelecek ay tüp bebek denıcez hayırlısı bakalım.

slm kızlar nasılsınız kimsede uğramıyor bende bakıp çıkıyorum kimse gelmeyince gülom oğluşumuz nasıl herşey yolundamı
slm canm aynen bende öle yapıyorum valla bakıyorum ne ses var ne seda kimseden... sifada yok ne zamandr, gecen msj atmıs babasını kaybetmiş cok üzüldüm cok. rabbim sabrını bol versin
bu arada biz iiyiz canm cok şükür oglusumda ii teyzesi, büyüyor yavas yavas 1 ay olacak nerdeyse ne cabuk geciyor zaman.sizde ne var ne yok hersey yolunda umarım
evet kimseler ugramıyor bakıp bakıp gidiyor

nasılsın ggulom kuzucugun nasıl?

aynen canm. iiyiz canm oglusta ii teyzesi yaramaz bi durum yok şükür.
sen nasılsın ? nasıl gidiyor...

aman iyi olsun iyiyim canım ne olsun aynı çalışıyoruz bebek için rabbim en kısa sürede nasip etsin dileyen herkese

evet şifa banada msj atmış canım benim allah sabır versin amcanında mekanı cennet olsun inş.

hayırlı olsun rabbim yavruna kavuştursun inşallah
nurettin beyi şahsen tanıyorum güvenirim kendisine
arzu hanım hakkında bişey diyemiycem bana negatif elektiirik veren bir tip
ama tabii önemli olan işinde başarılı olması
inşallah sen onun vesilesiyle yavruna kavuşursun
ben 4 tüp bebek denemesi yaptırdım hepsinide turgut beyle yaptık
şimd, hamileyim çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin

slm canm öncelikle hayırlı olsun tedavin... canm bildigim kadarıyla arzu hanımın hastası yok dogum yapan arkadaslar arasında...
tedavi sürecinde oldukca rahat ol herseyi sil at kafandan oldumu olacakmı tuttumu tutmadımı hiç bişeyi düşünmemeye calış bol bol dua et...
tedavi sürecine gelince öncelikle senin yumurtlama rezervine göre tedavi sürecin belirleniyor uzun yada kısa dönem. uzun dönem yaklasık 40 kısa dönem 10 gün civarında sürüyor yanlış hatırlamıyorsam.
bu dönemler içinde iğnelerini vuruluyorun ve kontrollerin oluyor yumurtaların verdiği tepkiye göre iğne dozajları ayarlnıyor.
daha sonra doktorun uygun gördüğü gün yumurta toplama işlemi (opu) oluyor aynı gün esindende sperm alınıyor. opu işleminden korkmana hiç gerek yok anastezi alıyrsun zaten işlem sırasında, cıkıncada olursa cok hafif bi agrın oluyor. ogün döllenme işlemide yapılıyor. ve işte 2 ila 5 gün arasında transfer işlemin gerceklesiyor...
umarm yardımcı olabilmişimdr.

amin canm insallah tez zamnda hayırlısıyla.

canım cok sevındım Allah kucagına almayı nasip etsın... tesekkurler canm ınsallah en kısa zamanda bende hamıle kalırım epey yıpratıcı olucak sanırım bu donem napalım Allahım sabrını vericektir Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

canım cok tesekkur ederım bıraz rahatladım zaten süreci burda paylaşırım umarım herkes ıyı sonuc alır
gelecek ay adet olmamla baslanıcak umarım Allah kolaylıgını verir.

canım cok tesekkur ederım bıraz rahatladım zaten süreci burda paylaşırım umarım herkes ıyı sonuc alır

dediğim gibi canm cok korkulacak bi dönem deil aslında, sadece olabildiğince rahat ol herseyi sil at kafandan...
amin canm, insallah ilk denemende ii sonuclar alırsın... rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguları...
şimdiden hayırlı olsun

dediğim gibi canm cok korkulacak bi dönem deil aslında, sadece olabildiğince rahat ol herseyi sil at kafandan...
amin canm, insallah ilk denemende ii sonuclar alırsın... rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguları...
şimdiden hayırlı olsun

canım hayırlı olur inşallah tedavi sürecinde aklına takılan birşey olursa yardımcı oluruz inşallah dualarımız seninle

kızlar iyiyim bende bildğiniz uğraşıyorum oğlumda diş çıkarmak üzere altta iki dişi belli oldu bir hafta içinde tamamen çıkaracak inşallah. şifa için çok üzüldüm nasılmış kendinin durumu görüşürseniz bendende başsağlığı dileğin.papatyacım sen hiç bahsetmedin hamilelik sürecinden kaç ay kaldı bebeğimizin dünyaya gelmesine bu arada cinsiyetini ne

merhaba arkadaslar formu okudumda ne guzel bebek bekleyenler, bebegı olanlar ben sızın adınıza cok sevıdım ınanın hamıle olanlara allah tamamına erdırsın dıyorum, bebeklerı olanlarada allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah, bebek ısteyenlerede allah hemen versın moralım cok bozuktu cok ıyı geldınız bana tesekkur edrım....:)

masallah olsun oglusumuza kocaman abi olmusta diş cıkarıyormus :))))
diş cıkarma dönemine zor diolar ama umarım kolay atlatırsıız. valla canm şifa bi msj attı sonra dönüş olmadı. insallah iidr ve hersey yolundadr aynen bende öle cok üzüldüm rabbim sabrını bol versin hiç kolay dönem olmasa gerek. aeo öpüyorum

suskun 23 haftalık hamileyim oğullarım olacak allah kısmet ederse inşallah
çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum açılmam var plesenta previa var kasılmalarım oluyor kasılmaları durdurmak için ilaç içiyorum kontrollerim her hafta sıkıntılı olduğu için sıkı takip yapıyor doktorum
rabbim karnımda hissetmeyi nasip etti vakti saatinde kucağımıza sağlıkla almak nasip olur inşallah

maşallah demek iki tane daha oğluşumuz olacak allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah zor canım bide ik tanenin yükü daha ağır rabbim yardımcın olsun inşallah şu 5haftayıda atlatırsan sıkıntı kalmaz hayırlısı ile kucağına alırsın bol bol dua et bizde edelim bende birşeyden bahsetmeyince herşey yolunda diyordum neyse sen kendi moralini yüksek tut yorma kendini ayakta fazla kalma yat bol bol dinlen 5haftacıkda dişini sık rabbim bu kadarını bahşetti ya gerisinide tamamlar hayırlısı ile
oğlum büyüdü tabi gulom sizlerinde bebişleri gelince o ağbi oldu artık çok zor oluyo dediğin gibi hayırlısı ile çıkarıp atlatsaydı uykuyu herşeyi şaşırdı huzursuz oldu gitgide. şifa için çok zorlu bir dönem hem gebelik hem babasının kaybı rabbim sabrını verir inşallah mekanı cennet olsun.
Asyancım burda hepimiz birbirmize destek ve moral veriyoruz allah hayırlısı ile sanada bizim gibi güzel duyguları yaşatsın aklına takılan her soruda biz buradayız moralini yüksek tut en önemlisi o dua et rabbim mükafatını verecektir hayırlısı ile

inşallah teşekkür ederim
aynen doktorumda senin dediğin gibi 28 haftayı görürsek rahatlarız dedi kısmet bakalım
yatıyorum dinleniyorum elimden geldiğince
ama işte normal gebeler gibi olmuyor bizim hamilelikler zaten başındanda sıkıntılı hamile kaldığımızdan gebeliğimizde sıkıntılı korku dolu geçiyor
bu günüme şükür vakti saatinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…