suskun geçmiş olsun amelyat olmuşsun amelyattan sonra erken değilmi hemen tedaviye başlamak tüp bebek merkezinde mi tahlil yaptırdın ne tahlili aceba hayırlısı olsun senin dr. turgut beymiydi aşamalarını paylaşırsan sevinirim.Bu arada laleden ses çıkmaz oldu inş. herşey yolundadır tedavisinin sonucu hayırlı olur.
lale kız nerelerdesin hayırdır inş. yoksa iştemisin
suskun canım tedavin hayırlı olsun inş. bu son tedavin olurda hamile kalırsın hadi hayırlısı bide ilk tüp bebek denemenidemi kayseri tüp bebek merkezinde yaptırmıştın?
ss yumurta demek ben yanlış yazmışım aceleden demek:)
sorun yazarken klavyede s harfi tam basmıyordu çok basmışım da
ben ilk fırsatta gidip konuşalım diyorum da eşim biraz beklemek taraftası 2-3 ay geçsin diyor.
gerçi daha çok yeni sağlıklı düşünemiyoruz büyük ihtimalle bilmiyorum ama iyiyim arkadaşlar
SİZ LER DE İYİ OLUN.
yiğit yağmurun güzel haberleri var mı?
iyi dilekleriniz için saolun kızlar ilk denememi sevgide yaptım malesef canım(
geçmiş olsun çok üzüldüm.istanbula gidin bence brüksel hastanesi bende kayseride yaptırdım bu gün test günüm dü hemde doğum günümdü maalesef kanama var ama kanımda çıkıyor gebelik beta 20.4 anlayamadım gebelik tutmuş ama düşük var ve doktorlar bön bön baktılar istanbul brüksel hastaneside doktor yücel karamanı araştırın derim ben verdiğiniz paraya değsin en azından çok daha tecrübelisine yaptırın fiyat is kayseri tüp bebek le aynı ALLAH yar ve yardımcınız olsun
geçmiş olsun çok üzüldüm.
ben de ankaraya gitmiştim ama çok zorlandım başka yerde kalma konusunda.
şimdi bu yüzden kayseri diyorum
arkadaşlar ben hamileyim :) darısı sizin başınıza inşallah.. :) bir süre internete giremeyeceğim kendınıze iyi bakın
arkadaşlar ben hamileyim :) darısı sizin başınıza inşallah.. :) bir süre internete giremeyeceğim kendınıze iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?