Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm
arkadaşlar ben iyiyim ankaradan eli boş döndüm malesef denemeye devam bu kez kayseri tüp bebek merkezine turgut beye gitmeyi düşünüyorum.

benim yumurtalarda ss,orun çıktı transfer yapılamadı.

canım benim hayırlısı olsun vakti gelmemiş daha sıkma canını allah büyük (ss yumurtalık nedemek?)

slm kızlar saol canım bende erken diyordum ama doktorumla görüştüm hazır hissediyorsan problem olmaz dedi doktorum nurettin bey biz daha önce görüştüğümüzde adetimin 21. günü gelmemi istemişti tahlil yaptıracağım yarın gideceğim inş sonrada ne olursa yazarım bu ay kesin tedaviyi başlatıyorum yani bakalım herşeyde vardır bir hayır bu arada doktora güvenmek çok önemli ben daha önce yaptırdığımda doktoruma güvenememiştim fakat nurettin beye gerçekten bir güven duyuyorum saolsun herşeyle çok dikkatli ilgileniyo

suskun canım tedavin hayırlı olsun inş. bu son tedavin olurda hamile kalırsın hadi hayırlısı bide ilk tüp bebek denemenidemi kayseri tüp bebek merkezinde yaptırmıştın?

papatyacim icine bi sogukluk dusurme canim olacak diye tedaviye basla bekledikce ara soguyo insan tedavi olmak istemiyo bende biktim ama yapacak bisey yok tek kaygim kederim bi cocugumun olmasi Allahim insallah turkiyde olurda kutulurum yoksa 4 tane donmus bebeklerim var dolapta:))

lalecim gecmis olsun canim ankaraya gidipte eli bos donmek nedir bende bilirim buyuk bi hevesle insan olacak diye giidiyo ama bazen sans her zaman bizden yana olmuyo biliyorum zor ama takma kafana. insallah kayseri tup bebek merkezinde hepimizde hamile kaliriz en kisa zamanda banada cok az kaldi. Allah herkese cok versin valla nedim az bi paradadegil.

suskun haydi ya Allah ya Bismillah insallah hersey yolunda gider canim. Allah iyi haberler vermeyi nasip etsin. saglicakla kalin

ss yumurta demek ben yanlış yazmışım aceleden demek:)
sorun yazarken klavyede s harfi tam basmıyordu çok basmışım da
ben ilk fırsatta gidip konuşalım diyorum da eşim biraz beklemek taraftası 2-3 ay geçsin diyor.
gerçi daha çok yeni sağlıklı düşünemiyoruz büyük ihtimalle bilmiyorum ama iyiyim arkadaşlar
SİZ LER DE İYİ OLUN.
yiğit yağmurun güzel haberleri var mı?

sakın acele etme ben o hataya düştüm doğumdan sonra ikinci adetimde başladım çok iyi yumurta elde edilmesine rağmen tutunamadı üstelik 3 ay sürekli kanamam oldu dr. ne olduğunu anlamadı bir sürü ilaç kullandım fayda göremedim sonunda yasmin durdurdu kanamayı dr.ne derse desin sen en az 3 ay bekle tedavi için acele etme bence tabii benim nacizane fikrim sen bilirsin

iyi dilekleriniz için saolun kızlar ilk denememi sevgide yaptım malesef canım(

istanbula gidin bence brüksel hastanesi bende kayseride yaptırdım bu gün test günüm dü hemde doğum günümdü maalesef kanama var ama kanımda çıkıyor gebelik beta 20.4 anlayamadım gebelik tutmuş ama düşük var ve doktorlar bön bön baktılar istanbul brüksel hastaneside doktor yücel karamanı araştırın derim ben verdiğiniz paraya değsin en azından çok daha tecrübelisine yaptırın fiyat is kayseri tüp bebek le aynı ALLAH yar ve yardımcınız olsun

geçmiş olsun çok üzüldüm.
ben de ankaraya gitmiştim ama çok zorlandım başka yerde kalma konusunda.
şimdi bu yüzden kayseri diyorum

geçmiş olsun çok üzüldüm.
ben de ankaraya gitmiştim ama çok zorlandım başka yerde kalma konusunda.
şimdi bu yüzden kayseri diyorum

yani gebelik devam ediyor benim şuan ama tehlikeli düşük riski var hayırlısı nurettin beyden çok memnunum ama düşük riski olduuğunu bile bile iletişim zor neyse ALLAH yar ve yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı

arkadaşlar ben hamileyim :) darısı sizin başınıza inşallah.. :) bir süre internete giremeyeceğim kendınıze iyi bakın

tebrik ederim yigit yagmur. Allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah.

merhaba kızlar REGAİP kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin kapısından boş çevirmesin.
şükürler olsun suskununda dediği gibi topiğimizin ilk hamilesi YİĞİT YAĞMUR arkasındanda bizler sırasıyla hamile haberleri veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…