günaydın arkadaşlar süreç kısalıyo gonal f 187,5 yaptı yarın yine gideceğim yumoşlar gayet iyi dedi
arkadaşım daha önceki yazılarının birinde turgut beyin rahmindeki perdeyi aldığını söylemişsin açıklama yaparmısın tüp bebek merkezinde mi yaptı işlemi yoksa acı badem demi yaptı ve ne kadar ücret ödediğini söylermisin :79::93:
yiğit yağmur hadi hayırlısı olsun
slm kızlar yiğit yağmur ne yaptı acaba bugün toplanacaktı yumoşları
:)) unutulmadigima sevindim canim .. papatyacim sen neler yapiyorsun tedavi falan varmi arkalari fazla oluyamadim. bende gecenlerde merkezi aradim nurettin hocayla konustum bana daha once konustugumuzda gelmeden bir ay once dogum kontrol hapiyla baslayacagimi soylemisti ama simdi once merkeze gitmemi istedi.sorularima baya olumlu cevap verdi ama bazi topikleri okudugumda iyi bir merkez olmadigi yazilmis sizler neler dusunuyorsunuz.
:)) unutulmadigima sevindim canim .. papatyacim sen neler yapiyorsun tedavi falan varmi arkalari fazla oluyamadim. bende gecenlerde merkezi aradim nurettin hocayla konustum bana daha once konustugumuzda gelmeden bir ay once dogum kontrol hapiyla baslayacagimi soylemisti ama simdi once merkeze gitmemi istedi.sorularima baya olumlu cevap verdi ama bazi topikleri okudugumda iyi bir merkez olmadigi yazilmis sizler neler dusunuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?