Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
......................................................................................

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün bol bol dua edelim inşallah kulun kula duası kabul olurmuş rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller

İKRA RABBİM BU MÜBAREK GÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE evladını sana nasıp etsin kanaman durur inş.evladın sana sıkıca tutunur inş.

Bugün insanın içinden ne çok şey geçiyo içim kıpır kıpır oldu yiğit yağmurun haberi ile bende başlayacam inşallah adetimi bekliyorum daha bir umutluyum sanki

UMUDUNU SAKIN SÖNDÜRME DR. güven hep olumlu ol moralini yüksek tutmaya çalış sonuç pozitif olsun

Gerçekten bu sefer doktoruma güveniyorum saolsun dün konuştuk kendisi ile uzun uzun bir yandan psikolokla görüştürdü seni tam hazır hissetmek istiyorum dedi konuştum içimdeki tek korku ilkinkinde yaşadığım yıkım tekrarını yaşamak istemiyorum rabbimin izni ile

iyim bi yaramazlık yok niye düzenli uğramıyorsun konunun sahibi sen değilmisin sayfaları ön sayfalarda tutmaz isek kimin haberi olacak kayseri tüp bebek merkezinin sayfası olduğundan.
ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI HAKKINDA HAYIRLI ETSİN AMİN.

Haklisin canim, bende fazla kimse gelmiyo diye ugramiyorum hemde tedavim baslamadigindan fazla paylascak bisey bulamiyorum :)
artik devamli girmeye calisirim 10 gunden falan insallah merkeze gidecem gunum az kaldi biran once tedavime baslamak istiyorum bekelemekten yoruldum artik. insallah hepimizinde su mubarek ucaylar icinde yuzumuz guler hepimizide hamile olmak nasip olur. artik yas gittikce ilerliyor kurkutuyor beni bu yaza evliligimizin 1o uncu yilina giriyoruz.

kys hayırlısı olsun demek geri sayım başladı iyi artık senin aşamalarını paylaşırız haa sana bişey sorcam sen histeroskopi yaptırdınmı?

evet canim hayirlisiyla tedaviye kisa zamanda baslayacagim. tam olarak bilmiyorum histeroskopi, yi yapisik falan varsa onumu aciyorlar. oyle bisey yaptirmadim. doktora gidim bakalim gerek kalirsa yaptiririm. kis gibi aradim dr dogun kontrol hapiyla baslayacaksin demisti ama simdi once merkeze gitmemi istedi bencede en iyisi aslinda .off butun tatil yine hastane kapilarinda gececek( insallah sonucu guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…