merhaba lale eğer değişmediyse 3 yıllık evli olmak 23 yaş doldurmuş olmak,hiç çocuk olmayacak,3 başarısız aşılama olacak,ben aşılamayı 1 özelde 2 üniversitede yaptırdım devam etseydim tüp bebek raporu çıkacaktı ama psikolojim bozuldu birdaha gitmedim tkrar tedavi olursam üniversiteye gideceğim 3-4 yıl oldu belki prosüdürde değişiklik olmuş olabilir
zenginlik işte sen yillisisin sanırım:)
ama belli şartları sağlayınca hakkımız var
bence araştıraalım
slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bir oğlum olacak herşey yolundaymış çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin
maşallah
ne çabuk belli oldu kaç haftalık ki:26:
saol canım 3 ayı doldurduk 15 gün önce belli demişdi ama söylemedi doktor bu sefer öğrendik benim oğlum biraz terbiyesiz saklamıyo kendini
fakültenin kadın doğuma gittim aşılama için hiç sevmedin hiç değerin yok azarlamalar filan yani adam yerine koymuyorlar ama tüp bebek bölümü iyi diyorlar aşılama aşaması kadın doğumda oluyor olmazsa tüp bebek bölümüne gidiyorsun ben muayeneler git gellerden usandığım için tedaviye devam etmedim maddi durumda çok iyi değil bi tanıdık vesile oldu uygun fiyata yaptırırm diye özel daha ilgilidir sorularıma tatmin edici cevap verir diye borç harç gittim özele özeldede kişiden kişiye değişiyor ama bana sorarsan verim alamadım sonuç kötü oldu diye değil asla ama hiç ilgi göremedim hep kapıda kaldım ya operasyona gider ya işim var der hep böyle oldu transferimi bile kendi doktorum yapmadı ben özeldende verim alamadım zaten psikolojim bozuldu okadar git gel sonra oldu sevindik sonra dış gebesi olmuşum allak bullak oldum ev yaptırıyoruz yarım inşaat onu tamamlayıp borçlar bitince fakülteye gideceğim rabbim olmayan herkese nasip etsin evlilikte 6 sene bitti 7 yılımıza girdik çocuk özlemim gitgide artıyor yaşım oldu 28 kader kısmet ev yaptırma boşver tedavine bak diyeceksin belki ama eşimin ailesiyle yaşıyorum usandım artık kendi evim olsun istiyorum evime geçip kafam rahat şekilde tedavime başlamak istiyorum biraz çok konuştum sanırım ama olmayan herkese nasip etsin rabbim bizimde yuvamızı şenlerdirsin inşallahCANIM sağol cevapladığın için sen ce özel mi yok sa fakülte mi?ve neden?
hayırlı cumalar yiğityağmur nasılsın
iyiym sağol çalışıyorum pc başında değildim geç farkettim kusura bakma sen nasılsın
aaaa tebrikler tatlım gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatlice sıkıntısızca kucağına almayı nasip etsin inşallahslm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bir oğlum olacak herşey yolundaymış çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin
canım merhaba bende 6 yıllık evliyim yaş 29 hiç bebişim olmadı ilk tüp tedavimi 2-3 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum kayseri tüp bebek merkezinde inş hepimiz mutlu sona tez zamanda ulaşırızfakültenin kadın doğuma gittim aşılama için hiç sevmedin hiç değerin yok azarlamalar filan yani adam yerine koymuyorlar ama tüp bebek bölümü iyi diyorlar aşılama aşaması kadın doğumda oluyor olmazsa tüp bebek bölümüne gidiyorsun ben muayeneler git gellerden usandığım için tedaviye devam etmedim maddi durumda çok iyi değil bi tanıdık vesile oldu uygun fiyata yaptırırm diye özel daha ilgilidir sorularıma tatmin edici cevap verir diye borç harç gittim özele özeldede kişiden kişiye değişiyor ama bana sorarsan verim alamadım sonuç kötü oldu diye değil asla ama hiç ilgi göremedim hep kapıda kaldım ya operasyona gider ya işim var der hep böyle oldu transferimi bile kendi doktorum yapmadı ben özeldende verim alamadım zaten psikolojim bozuldu okadar git gel sonra oldu sevindik sonra dış gebesi olmuşum allak bullak oldum ev yaptırıyoruz yarım inşaat onu tamamlayıp borçlar bitince fakülteye gideceğim rabbim olmayan herkese nasip etsin evlilikte 6 sene bitti 7 yılımıza girdik çocuk özlemim gitgide artıyor yaşım oldu 28 kader kısmet ev yaptırma boşver tedavine bak diyeceksin belki ama eşimin ailesiyle yaşıyorum usandım artık kendi evim olsun istiyorum evime geçip kafam rahat şekilde tedavime başlamak istiyorum biraz çok konuştum sanırım ama olmayan herkese nasip etsin rabbim bizimde yuvamızı şenlerdirsin inşallah
slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bir oğlum olacak herşey yolundaymış çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin
çok güzel şeyler yazmışsın moral oldu sağol İnşallah herşey daha güzel olur
slm kızlarr bende kayseri tüp bebekte tüp bebek düşünüyorum ilk denemem olacak bizde sorun erkek infertilitei ç0k az 3-5 tane sperm var sadece öneririmizsiniz kayseri tüp bebeği maaliyeti nekadar oranın rapor geçerli değilmiş ilaçlar falan nekadar tutuyor lütfen yardım edin banaa
slm kızlarr bende kayseri tüp bebekte tüp bebek düşünüyorum ilk denemem olacak bizde sorun erkek infertilitei ç0k az 3-5 tane sperm var sadece öneririmizsiniz kayseri tüp bebeği maaliyeti nekadar oranın rapor geçerli değilmiş ilaçlar falan nekadar tutuyor lütfen yardım edin banaa
ben öneririm.Endişen olmasın yalnız rapor alabiliyorsun diye biliyorum tabi ktb değil de fakülteden ya da avrupa hastanesinden falan . Özellikle erkek infertilitesi olunca resmi işlemler daha da kolaylaşıyor. Evliliğin kaç yıl oldu? 3 yıl dolunca sgk dan yararlanabiliyorsun ve yine söylüyorum erkek infertilitesi için durum daha kolaylaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?