Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CANIM sağol cevapladığın için sen ce özel mi yok sa fakülte mi?ve neden?

zenginlik işte sen yillisisin sanırım:)
ama belli şartları sağlayınca hakkımız var
bence araştıraalım

yillisi değilim
zengin hiç değilim
ama fakülteden almış olduğum tüp bebek raporum var şimdilik hiç düşünmüyorum fakültede yaptırmayı rabbim muhtaç etmesin.fakülteden rapor alabilmek için orda 6 ay tedavi görmen gerekiyor
3 klomen tdavisi
3 aşılama yaptıktan sonra veriyorlar raporu ama ilaç raporu vermedikleri için elindeki rapor fakülte dışında hiç bir merkezde işe yaramıyor

slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bir oğlum olacak herşey yolundaymış çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin

saol canım 3 ayı doldurduk 15 gün önce belli demişdi ama söylemedi doktor bu sefer öğrendik benim oğlum biraz terbiyesiz saklamıyo kendini

maşşallah maşşallah demek terbiyesiz çıktı rahat biri olacak desene
rabbim tamamına erdirsin
senin doktor nurettinmiydi:26:

CANIM sağol cevapladığın için sen ce özel mi yok sa fakülte mi?ve neden?
fakültenin kadın doğuma gittim aşılama için hiç sevmedin hiç değerin yok azarlamalar filan yani adam yerine koymuyorlar ama tüp bebek bölümü iyi diyorlar aşılama aşaması kadın doğumda oluyor olmazsa tüp bebek bölümüne gidiyorsun ben muayeneler git gellerden usandığım için tedaviye devam etmedim maddi durumda çok iyi değil bi tanıdık vesile oldu uygun fiyata yaptırırm diye özel daha ilgilidir sorularıma tatmin edici cevap verir diye borç harç gittim özele özeldede kişiden kişiye değişiyor ama bana sorarsan verim alamadım sonuç kötü oldu diye değil asla ama hiç ilgi göremedim hep kapıda kaldım ya operasyona gider ya işim var der hep böyle oldu transferimi bile kendi doktorum yapmadı ben özeldende verim alamadım zaten psikolojim bozuldu okadar git gel sonra oldu sevindik sonra dış gebesi olmuşum allak bullak oldum ev yaptırıyoruz yarım inşaat onu tamamlayıp borçlar bitince fakülteye gideceğim rabbim olmayan herkese nasip etsin evlilikte 6 sene bitti 7 yılımıza girdik çocuk özlemim gitgide artıyor yaşım oldu 28 kader kısmet ev yaptırma boşver tedavine bak diyeceksin belki ama eşimin ailesiyle yaşıyorum usandım artık kendi evim olsun istiyorum evime geçip kafam rahat şekilde tedavime başlamak istiyorum biraz çok konuştum sanırım ama olmayan herkese nasip etsin rabbim bizimde yuvamızı şenlerdirsin inşallah

iyiym sağol çalışıyorum pc başında değildim geç farkettim kusura bakma sen nasılsın

önemli değil canım sen işine bakacaksın tabi
iyim çok şükür şuan beklemedeyim uzun bi süre bende tedavi görmeyi düşünmüyorum ama yine yaptırırsam eğer kayseri tüp bebekte düşünüyorum
fakülteye gitmek istemiyorum
sevgiyi hiç düşünmüyorum
acıbadem hastanesine hiç gitmedim ama pahalı diyorlar pahalı bir yerde yaptıracak imkanım yok yine kısmen fiyatı uygun olan başarısıda iyi olan k. t.b merkezini düşünüyorum tabi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın doğru başarılı merkezlerde tedavi görmeyi nasip etsin rabbim
bende kısa bir süre kayınvalidemlerle oturdum zor oluyor ev üstünde ev kendi evinde rahat olursun

slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bir oğlum olacak herşey yolundaymış çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin
aaaa tebrikler tatlım gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatlice sıkıntısızca kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et

canım merhaba bende 6 yıllık evliyim yaş 29 hiç bebişim olmadı ilk tüp tedavimi 2-3 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum kayseri tüp bebek merkezinde inş hepimiz mutlu sona tez zamanda ulaşırız

ben ce bu senin hayatın ne düşünürsen düşün en doğrusunu en iyi sen bilirsin ev meselesinde sana hak veriyorum. Ben de fakülte düşünmek zorundayım şu anda çünki kredi çekip Ankaraya gitmiştik tüp bebek için onun ödemesi devem ediyor.Kimbilir kısmetim nerede benim de?
ktb de gayet iyi bir merkez bence öte yandan fakültede üçüz tüp bebek olmuş geçen yıl ne güzel değilmi ? bi sefer masraf 3 katı kazanç:)

slm kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inanın hamile kaldıktan sonra eskisinden daha çok dua eder oldum hergün sizler için dua ediyorum ben hamile arkadaşlarımdan dua isterdim banada edin diye bende sizlere hep ediyorum Rabbim hepiniz için hayırlı olanı versin inşallah.. doktorum nurettin beydi.. bu arada kayseride hergün yenilikler oluyor tüp bebek alanında inşallah sizlerede çok güzel şartlar doğacaktır. ben turgut beyin bir hastasını gördüm adamlar 5.denemelerini yaptırmış öncekiler ankara istanbulda olmuş en iyi yerlere gitmiş olmamış bunlarda embriyoları birinci kalite olmadığı halde 2tane koymuşlar ve üçüz bebekleri olmuş rapor almaları için fakülteye yollamışlar infertilite nedeni ağır olanlarda 2taneye izin veriliyomuş 3 tane koyduklarını sanmasınlar diye uğraşıyolardı Rabbim verecek oldukdan sonra zamanı gelince veriyormuş ben hala hamile olduğuma alışamadım inanmak o kadar güçki hep ultrasyonda görürsem inanırım diyodum sonra tekmelesin dedim iki gündür tekmeliyoda ama şimdide kucağıma alayım diyorum bizler için inanmak gerçekden zor oluyor bunu birkaç kişide daha duymuşdum Rabbimden dileğim sizlerede en kısa zamanda bu duyguları yaşatsın meleklerinizle bir hayırlı bir ömür yaşarsınız

çok güzel şeyler yazmışsın moral oldu sağol İnşallah herşey daha güzel olur

çok güzel şeyler yazmışsın moral oldu sağol İnşallah herşey daha güzel olur

slm kızlar hayırlı cumalar dualarda buluşmak dileğiyle.. pingulale teşekkür ederim herşeyin en başı moral bizim işimizde moralle olacak inşallah hepinizin teker teker güzel haberlerinizi duyacağım hayırlısı ile

slm kızlarr bende kayseri tüp bebekte tüp bebek düşünüyorum ilk denemem olacak bizde sorun erkek infertilitei ç0k az 3-5 tane sperm var sadece öneririmizsiniz kayseri tüp bebeği maaliyeti nekadar oranın rapor geçerli değilmiş ilaçlar falan nekadar tutuyor lütfen yardım edin banaa

allah yardımcın olsun kayseri tüp bebeği öneririm canım benim yakınlarımdan erkek infertili olan bi çift başka merkezlerde 3 kez yaptırmış olmamıştı rabbim dördüncü denemelerinde k.t.b merkezinde kismet etti şimdi tosungibi bir kız evlatları var.
3-3.5 milyar verirsiniz tabi bu hastanın durumuna yapılan işlemlere göre değişir

ben öneririm.Endişen olmasın yalnız rapor alabiliyorsun diye biliyorum tabi ktb değil de fakülteden ya da avrupa hastanesinden falan . Özellikle erkek infertilitesi olunca resmi işlemler daha da kolaylaşıyor. Evliliğin kaç yıl oldu? 3 yıl dolunca sgk dan yararlanabiliyorsun ve yine söylüyorum erkek infertilitesi için durum daha kolaylaşıyor.

çok saol canım teşekkürler beni aydınlattığınız için evet erkek infertilitesinde eğer sperm sayısı 5 milyonun atındaysa 3yıl beklemenede gerek yokmuş yeni yasada ama biz kayseride nerden nasıl alabiliriz çokmu sürer bilmiyoruzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…