çok saol canım teşekkürler beni aydınlattığınız için evet erkek infertilitesinde eğer sperm sayısı 5 milyonun atındaysa 3yıl beklemenede gerek yokmuş yeni yasada ama biz kayseride nerden nasıl alabiliriz çokmu sürer bilmiyoruzz..
slm kızlar. eslemsena hakkında hayırlısı olsun rapor işleri uzun sürüyor diye biliyorum ama gittiğin merkezle bir konuş yardımcı olacaklardır sana hayırlı haberlerini duyarız inşallah kısa
amin inş. bizde sorun erkek infertilitesi ya kırşehirdeyiz biz haftaya oğuz ekmekçioğlunun özelinden randevu alıp bi görüşelim muaene atsin sonrada gisip k.t.b görüşelim diyoruz muayane ücreti oğuz beyin 200tl miş. acab direk tüp bebek merkezine gitsek onlar oğuz beyle görüştürüyorlarmı ? dondurma işleminde pek başarılı olmadıklarını duydum acaba doğrumu kafam çok karışık kayserimi yoksa ankara yamı gitsem diye.
bide kızlar raporsuz ialçlarınız ortalama ne kadar tuttu.
slm kızlar. eslemsena hakkında hayırlısı olsun rapor işleri uzun sürüyor diye biliyorum ama gittiğin merkezle bir konuş yardımcı olacaklardır sana hayırlı haberlerini duyarız inşallah kısa
amin inş. bizde sorun erkek infertilitesi ya kırşehirdeyiz biz haftaya oğuz ekmekçioğlunun özelinden randevu alıp bi görüşelim muaene atsin sonrada gisip k.t.b görüşelim diyoruz muayane ücreti oğuz beyin 200tl miş. acab direk tüp bebek merkezine gitsek onlar oğuz beyle görüştürüyorlarmı ? dondurma işleminde pek başarılı olmadıklarını duydum acaba doğrumu kafam çok karışık kayserimi yoksa ankara yamı gitsem diye.
mrb eslemsana bizim sorunumuzda erkek infertilitesi benim eşimde ilk oğuz ekmekçioğluna muayene olmuştu. gerçekten alanında iyi bi doktor. direk tüp bebek merkezine gitsen de bazı tahliller ve muayene için yönlendirirler diye düşünüyorum ama muayene ücreti yine de alırlar sanırım zaten k.t.b de isterseniz tese için oğuz bey de gelebiliyo çünkü bize demişlerdi fakat gerek kalmadı teseye. 3. tedavimi k.t.b. de olmuştu gebelik oldu ama devam etmedi. doktorumda çalışanlarda iyilerdi ama labaratuarlarının çok gelişmiş olduğunu düşünmediğimden 4. tedavimi yine istabulda denemeye karar verdik.Rabbim verecek olduktan sonra burda da olur ama içimizin rahat olması için istanbula gidecez. ilaçlarımda yaklaşık 1,500 tl civarı tuttu. İnşallah sizin için hayırlısı neresi ise rabbim orayı nasip etsin.
k.t.b merkezini seviyorum doktoruma güveniyorum ama tecrübeyle sabittir dondurma işleminde başarısızlar
rahme koymayı birak donmuş embriyoyu çözdüremiyorlar bile
bana donmuş transfer edeceğini söyledi doktor 5 tene birinci kalite embriyoyu boşa harcadılar bir hafta embriyolarımla ilgili bilgi alamadım defalarca aradım sordum sonunda yanına gittim açıklayıcı bir cevap veremediler neymiş çözmüşlerde yaşamamış peki bunlar bir haftadamı çözüldüler:26:
çok saol canım teşekkürler beni aydınlattığınız için evet erkek infertilitesinde eğer sperm sayısı 5 milyonun atındaysa 3yıl beklemenede gerek yokmuş yeni yasada ama biz kayseride nerden nasıl alabiliriz çokmu sürer bilmiyoruzz..
SLM
bugün kayseri tüp bebekle görüştüm sgk ile anlaşmaları yokmuşben artık fakülteyi düşünmeye başlıyorum ayrıca dondurma işlemiyle ilgili duyduklarını ben de duymuştum.
yine kadınlar kulubunden birilerinden.hayırlısı olsun. eğer kayseri tüp bebeğe geleceksen özel olacak sgk dan yararlanamayacaksın.
slm kızlar epeyi bişeyler yazılmış baktımda oğuz beyle bizi nurettin bey görüştürmüşdü bizim önce aşılama olmuşdu başarısız olunca kuşkularımızın bitmesi için onla görüştürdü çok iyi bir doktor gerçekten bizimle çok ilgilendi uzun uzun konuşduk onla konuşmak bizi gayet rahatlattı gitmenizi tavsiye ederim gerçekten dondurma işlemi hakkında pek bilgim yok benim kalan embriyolar zaten dondurulacak kalitede değillerdi dondurmak için embriyoların çok güçlü olması gerekiyomuş geri çözünmede yetersiz olanlar ölüyormuş malesef... fakülteye gitmek için bence özel muaneye gitmek lazım çünkü öbür türlü çok rezalet oluyo ben gittiğimde o kadar çok moralim bozulmuşduki size insan gibi davranmıyolar ve bence o şekil muanede kişiden kişiye hastalk bile geçebilir üstelik tüp bebek için gidenler en azından bir sene sonraya kalıyor buda bizim durumumuzda olanlar için zaman büyük kayıp diye düşünüyorum.. ayrıca ilaç için rapor hakkınız dolmadıysa tanıdık olan bir hastanede yazdırıp ilaçları ucuza alabilirsiniz malesef benim hakkım dolmuşdu ama ilaçlara 1000tl kadar verdim geçen sene 2000ni bulmuşdu bu yıl ilaçlarda ucuzlamada var gideceğiniz yer neresi olursa olsun bence çok iyi karar verin sonuç olumsuz olsada içiniz rahat olsun yeter
canım bu raporun yoksa tanıdık bi hastanede nasıl yazdırıyorsun sen öyle yapıncamı ilaçlar 1000tl tuttu nerde yazdırıp nerde aldın yardımcı olurmusun bizde önümüzdeki salı oğuz beye gel,cez tüp bebek merkeziylede görüşücez
kızlar kayseri de tüp bebek için yumurta takibi yapan bildiğiniz doktor varmı? yumurta takibini burda yaptırıp opu ve transferi istanbulda yaptırmak istesek hangi doktora gidebiliriz öyle yaptıranlar varmış?
canım dünya hastanesindeki ibrahim bey yapıyordu ben bi ara gitmişdim bana tüp bebeği önermişdi ankarada tanıdığı doktorun adresini verdi görüş takibini ben yapayım sen işlemler için gidersin demişdi git bi konuş istersen beğenirsen oda yaparım derse gidebilirsin
haklısın cnm moral çok önemlislm kızlar hayırlı cumalar dualarda buluşmak dileğiyle.. pingulale teşekkür ederim herşeyin en başı moral bizim işimizde moralle olacak inşallah hepinizin teker teker güzel haberlerinizi duyacağım hayırlısı ile
cnm hoşgeldin aramızaslm kızlarr bende kayseri tüp bebekte tüp bebek düşünüyorum ilk denemem olacak bizde sorun erkek infertilitei ç0k az 3-5 tane sperm var sadece öneririmizsiniz kayseri tüp bebeği maaliyeti nekadar oranın rapor geçerli değilmiş ilaçlar falan nekadar tutuyor lütfen yardım edin banaa
ben çok memnunum İbrahim beydençok sağol suskun. söylediğin doktor ibrahim demir sanırım. bende biliyorum o doktoru ama benim yengem gitmişti çok memnun kalmadı sonra doktorunu değişti. ben hiç gidip muayene olmadım fakat açıkcası bizim ailede iyi bi izlenim bırakmadı. yinede çok sağol cevabın için.
pinguale fakültedeki doktorların özel muayenehanesinemi gideceksin yoksa sıra bekleyip öylemi tedavi olacaksın. fakültenin labaratuarı nasıl acaba bilgin varmı? ben ilk tedavimde fakültede başlamıştım ama devam etmedim bıraktım. hemde özel muayenehanesine gittiğimiz halde. bir kere muayene oldum fakültede rezaletti yıl 2008. şimdi nasıldır bilmiyorum. açıkcası ben istanbula gidecem ama bazen fakültede aklımdan geçiyor evim burda diye . yılmaz şahine mi gitsem diye düşünüyorum. eşim pek sıcak bakmıyor. siz gidip görüştünüzmü biraz bilgi verebilirmisin.
tüp bebek raporu olması önemli değil ilaçlar için ayrıca rapor çıkarılıyor kadın doğumcudan veya eşin için ürolojiden ilaçlar için rapor alıyorsun gittiğin hastane heyet raporu verip çıkarıyor bazı doktorlar yapıyor ama tanıdığın olması daha iyi olur benim raporsuz tuttu ilaçları azar azar alıp kullandım bende pko olduğu için ilaç dozu yükseltilemiyor fazla yumurtlamamak için az ilaç kullandım fazla yumurta embriyo yapısınıda bozuyo toplanan yumurta yeterli olgunlukda olmuyo bide fazla yumurtlamak rahim yapısını bozuyormuş benim ilk deneme o yüzden tutmadı ilaçları yumurtalarımın gelişmesine göre azar azar aldım... ilaçlar için 2 kez hakkın oluyor ben iki kez aşılama yaptırdım ozaman çıkarttırmışdım o yüzden hakkım doldu malesef senin dolmadıysa ilaçlara daha az para verirsin inşallah
haklısın cnm moral çok önemliinşallah aminnnn
cnm hoşgeldin aramızabenimkide ilk olacak bende kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıcamm inş 2-3 ay sonra
ben çok memnunum İbrahim beydeninşallah bi kerede olsa gidersin pişman olmazsın
mrb kızlar ben kayseride fakültede tüpbebek yaptırdım ama olmadı özelden muayene olursanız işiniz yolunda gidiyo yoksa hiç hocaları göremiyosunuz asistanlar ilaçları ayarlıyor ve bu yüzden ilk tedavide yalnış doz ilaç kullandım özele gittim sonra herşey yolundaydı
Ben de ilk defa gideceğim fakülteye bilgim yok.yarın kısmetse doğum evine gidip ondan sonra fakülte düşünüyorum.Tüp bebek olayında önceye göre iyi olduklarını duymuştum. Annemlerin komşusu fakülteden 3 üz bebek sahibi oldu :) bilmiyorum gelincik bi gidip bakmak gerekiyor.ben ankarada tedavi olmuştum ama çok zordu evden uzak olmak Allah mecbur etmesin bidaha düşünmüyorum başka şehir. Haberleşelim birlikte gidelim istersen ya da sen de yanımda gel bakalım beraber çünki ben bu günlerde fakülteye gideceğim.
yok canım benim ilk denemem olacak hiç rapor kullanmadım biz oğuz beye muayene olucaz ya bu ilaç yazma konusunda o yardımcı olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?