Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sabah erken kalmıştım aslında gözümden uyku akıyor yattım geri kalktım uyuyamıyorum
ayrıca burası çok soğuk donuyorummmmmm

aynen ,bende gündüz uyumasam şimdiye 10 rüya görmüştüm :))

soğukmuu hadi canım valla burda havalar çok sıcak balkon kapısı açık öyle yatıyoruz

valla soğuk burası çünkü erciyesin eteklerindeyim
hoş ben temmuzda bile çorap giyiyordum biraz çok üşürümde
bide kilolular üşümez derler
ha kilo demişken 4 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım

karanfilini seviyim senin emi

pışştttt yakaldım sizi gizli gizli buluşmalaramı çıkıyorsunuz bakalım
sakın kıskanıyom deme bana :86::86: asıl ben seni kıskandımda buluşucamm

senide misafir edelim zaten sıkılıyorum gece gece
oooo kıskandı ooo bizi kayseri ye bile gelir valla buluşmamıza amaa keşke gelse yaaaa

misafir etmene gerek yok çat kapı geldimm zaten
niye sıkılıyon kız hayırdır
bburaya geldin hoş geldin ama ama kayseri yede gelsene

uykum kaçtı televizyonda seyredecek bişey bulamadım kk geldim burdada sohbet edecek kimse yoktuki sen çat kapı geldin
biz de uyku ne gezer gecelerin kadınıyık :86::86::86::86::86::87:

şifaya alışkınımda sen niye bu saatte ayaktasın
şaşırma asıl o gececidir

bende gündüz uyumuştum bu yüzden bu saat oldu uykum yok
evet tvde bişey yok flaş tv açık rüyanız hayr olsun diye bir program var onu izliyorum daha doğrusu dinliyorum :) gözüm kkda çünkü :)
yoksa yoksa sen alışkanlıkmı yaptın kızzz gündüz uykusuna daha dünde uyumamışmıydın :44:

ben sabah erken kalmıştım aslında gözümden uyku akıyor yattım geri kalktım uyuyamıyorum
ayrıca burası çok soğuk donuyorummmmmm
ahh benim şanssız bacım inşş üşütmezsin hiç

eşimde bende her taşınmamızda kilo veririz :86:

kansızlıkmı var acaba sende
ne güzel işte az uz değil 4 kilo,ramazandan dolayı vermişsindir bence bundan sonrada dikkat edersen verirsin biraz daha

he yaww kıskanıyorumm ne yapıyım
inşallah bir gün kısmet olurda yolumuz düşer birbirimize:))
valla alışkanlık oldu herhal bu aralar gündğz uyuyorum gecede mesaiye kalıyorumm

kızlar kalbim sıkışıyor yine :26:geçenlerde yine olmuştu sabaha karşı saat 5ti acile gittik eko falan çekildi bişi yok tansiyonun yükselmiş sıkıntı yapmışsın onadan olmuştur dedi ..şimdi yine sancı girip çıkıyo:18::18::18:

canım benim geçmiş olsun herşeyin başı sitres değilmiki zaten :18: Rabbim sağlık şifa versin hepimize cnm benim sigarayı da çoğalttıysan etkisimi oldu ki :26: dikkat etmek lazım tedaviler görcezzz daha sağlıklı olmaya sağlıklı beslenmeye gayret

terkedilmiş bi topik yazık
valla ben hergün uğruyorum ama kendi kendime konuşmayım diye yazmıyorum :86: hatta buluşma teklifimden sonra kaçtı herkes diye düşünmeye bile başlamıştım :44: kısmetse olacak zaten ama topik neşeli sohbetli kalmalı

canım ya bu topikte istikrarı sağlayamadık lale her lafı geçtiğinde buluşalım der bidaha ses çıkmaz
sen yüzyüze buluşmayı bırak pc de bile buluşmayı başaramıyoruz garip doğrusu
gerçi burdaki arkadaşlar tedavi sürelerinde girip bilgi veriyorlardı demekki şimdi hiç tedavi gören yok

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım çoktandır giremiyordum bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür.. bu topiğin sorunu herkes aynı anda giremiyor farklı zamanlarda yazıyoruz o yüzden kopuk kopuk yazılıyo

iyi olmanıza sevindim canım
bende merak ediyordum epeydir uğramıyordun bi sorun var zannetmiştim

yok canım çok şükür bu aralar misafirlerle yoğunduk o yüzden giremedim tedavide olan kimse yokmu paylaşımlarını bekliyoruz

merhaba cnm tebrikler Rabbim anneliği nasip etmiş evet haliyle herkes müsait olduğu an yazıyor , denk gelebilirsek ne alaa

yok canım çok şükür bu aralar misafirlerle yoğunduk o yüzden giremedim tedavide olan kimse yokmu paylaşımlarını bekliyoruz
2-3 ay sonra inşallah nasip olacak tedavim

BİRİLERİ BENİ ÇEKİŞTİRMİŞ

Ne diyim:)
En iyisi sebebimi anlatayım.Benim bu siteye üyeliğim ve buraya yazmam tüp bebek olayı ve anne olma gayretlerimizi paylaşalım birlikte enerjimiz artsın birbirimizden güç alalım.
Amacımıza bağlı kalalım diyeydi.
Ama bakıyorum bazan yazışmalar bir iki cümle msn ya da cep telefonuyla mesajlaşma gibi
-slm,
-naber
-napıyon
-iyiyim sen napıyon
Günlük hayattan konuşmalar gibi.Yanlış anlaşılmasın hani uzun uzun yazalım demiyorum da. Ben burda kimse yi de kırmak istemiyorum içeriği belli konumuzdan
uzaklaşmak istemiyorum.
Söylediğimin arkasındayım her zaman ev de dışarda görüşelim.Her gün giriyorum bebek havadan sudan burda yazışmak beni pek açmıyor. O yüzden kimseye cevap yazamadım.
Sağol benimle ilgili yazdığın için cevap vermek istedim.
Anlatabildim mi bilmiyorum benim düşüncem böyle.
Sevgiler...

yazdığımı yeniden okudum da hem kendimi ifade edebileyim hem de kimseyi kırmayayım diye karman çorman cümleler kurmuşum.
İstediğin noktalar olursa yeniden aydınlatabilirim.
Tekrar sevgiler

yazdığımı yeniden okudum da hem kendimi ifade edebileyim hem de kimseyi kırmayayım diye karman çorman cümleler kurmuşum.
Tekrar sevgiler

sevgiler canım
bak topiğimiz sayemde hareketlendi daha çok kişinin ilgisini çekerde tedavi paylaşımları artar

Tekrar sevgiler
selam cnm ne demek istediğin gayet açık anlatmışsın seni çok iyi anlıyorum inşallah yakındada buluşuruz tanışmayı çok isterim :92: çünkü ne kadar burada yazışsak etsekte yüzyüze daha iyi moral kaynağı olabiliriz birbirimize aynı yolun kervanındayız yol arkadaşlarımla tanışmayı çok isterim

evlilik 3 yılı dolunca nasıl oluyor tüp bebek tedavisi

merhaba lale eğer değişmediyse 3 yıllık evli olmak 23 yaş doldurmuş olmak,hiç çocuk olmayacak,3 başarısız aşılama olacak,ben aşılamayı 1 özelde 2 üniversitede yaptırdım devam etseydim tüp bebek raporu çıkacaktı ama psikolojim bozuldu birdaha gitmedim tkrar tedavi olursam üniversiteye gideceğim 3-4 yıl oldu belki prosüdürde değişiklik olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…