ben sabah erken kalmıştım aslında gözümden uyku akıyor yattım geri kalktım uyuyamıyorum
ayrıca burası çok soğuk donuyorummmmmm
karanfilini seviyim senin emi
sakın kıskanıyom deme bana :86::86: asıl ben seni kıskandımda buluşucammpışşttttyakaldım sizi gizli gizli buluşmalaramı çıkıyorsunuz bakalım
oooo kıskandı ooo bizi kayseri ye bile gelir valla buluşmamıza amaa keşke gelse yaaaasenide misafir edelim zaten sıkılıyorum gece gece
bburaya geldin hoş geldin ama ama kayseri yede gelsenemisafir etmene gerek yok çat kapı geldimm zaten
niye sıkılıyon kız hayırdır
biz de uyku ne gezer gecelerin kadınıyık :86::86::86::86::86::87:uykum kaçtı televizyonda seyredecek bişey bulamadım kk geldim burdada sohbet edecek kimse yoktuki sen çat kapı geldin
şaşırma asıl o gececidirşifaya alışkınımda sen niye bu saatte ayaktasın
yoksa yoksa sen alışkanlıkmı yaptın kızzzbende gündüz uyumuştum bu yüzden bu saat oldu uykum yok
evet tvde bişey yok flaş tv açık rüyanız hayr olsun diye bir program var onu izliyorum daha doğrusu dinliyorum :) gözüm kkda çünkü :)
ahh benim şanssız bacım inşş üşütmezsin hiçben sabah erken kalmıştım aslında gözümden uyku akıyor yattım geri kalktım uyuyamıyorum
ayrıca burası çok soğuk donuyorummmmmm
eşimde bende her taşınmamızda kilo veririz :86:valla soğuk burası çünkü erciyesin eteklerindeyim
hoş ben temmuzda bile çorap giyiyordum biraz çok üşürümde
bide kilolular üşümez derler
ha kilo demişken 4 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım
kansızlıkmı var acaba sendevalla soğuk burası çünkü erciyesin eteklerindeyim
hoş ben temmuzda bile çorap giyiyordum biraz çok üşürümde
bide kilolular üşümez derler
ha kilo demişken 4 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım
he yaww kıskanıyorumm ne yapıyım
sakın kıskanıyom deme bana :86::86: asıl ben seni kıskandımda buluşucamm
oooo kıskandı ooo bizi kayseri ye bile gelir valla buluşmamıza amaa keşke gelse yaaaa
bburaya geldin hoş geldin ama ama kayseri yede gelsene
biz de uyku ne gezer gecelerin kadınıyık :86::86::86::86::86::87:
şaşırma asıl o gececidir
yoksa yoksa sen alışkanlıkmı yaptın kızzzgündüz uykusuna daha dünde uyumamışmıydın :44:
ahh benim şanssız bacım inşş üşütmezsin hiç
eşimde bende her taşınmamızda kilo veririz :86:
canım benim geçmiş olsun herşeyin başı sitres değilmiki zatenkansızlıkmı var acaba sende
ne güzel işte az uz değil 4 kilo,ramazandan dolayı vermişsindir bence bundan sonrada dikkat edersen verirsin biraz daha
he yaww kıskanıyorumm ne yapıyım
inşallah bir gün kısmet olurda yolumuz düşer birbirimize:))
valla alışkanlık oldu herhal bu aralar gündğz uyuyorum gecede mesaiye kalıyorumm
kızlar kalbim sıkışıyor yine :26:geçenlerde yine olmuştu sabaha karşı saat 5ti acile gittik eko falan çekildi bişi yok tansiyonun yükselmiş sıkıntı yapmışsın onadan olmuştur dedi ..şimdi yine sancı girip çıkıyo:18::18::18:
valla ben hergün uğruyorum ama kendi kendime konuşmayım diye yazmıyorum :86: hatta buluşma teklifimden sonra kaçtı herkes diye düşünmeye bile başlamıştımterkedilmiş bi topik yazık
slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım çoktandır giremiyordum bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür.. bu topiğin sorunu herkes aynı anda giremiyor farklı zamanlarda yazıyoruz o yüzden kopuk kopuk yazılıyo
merhaba cnm tebrikler Rabbim anneliği nasip etmişslm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım çoktandır giremiyordum bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür.. bu topiğin sorunu herkes aynı anda giremiyor farklı zamanlarda yazıyoruz o yüzden kopuk kopuk yazılıyo
2-3 ay sonra inşallah nasip olacak tedavimyok canım çok şükür bu aralar misafirlerle yoğunduk o yüzden giremedim tedavide olan kimse yokmu paylaşımlarını bekliyoruz
canım ya bu topikte istikrarı sağlayamadık lale her lafı geçtiğinde buluşalım der bidaha ses çıkmaz
sen yüzyüze buluşmayı bırak pc de bile buluşmayı başaramıyoruz garip doğrusu
gerçi burdaki arkadaşlar tedavi sürelerinde girip bilgi veriyorlardı demekki şimdi hiç tedavi gören yok
yazdığımı yeniden okudum da hem kendimi ifade edebileyim hem de kimseyi kırmayayım diye karman çorman cümleler kurmuşum.
İstediğin noktalar olursa yeniden aydınlatabilirim.
Tekrar sevgiler
selam cnm ne demek istediğin gayet açık anlatmışsınyazdığımı yeniden okudum da hem kendimi ifade edebileyim hem de kimseyi kırmayayım diye karman çorman cümleler kurmuşum.
İstediğin noktalar olursa yeniden aydınlatabilirim.
Tekrar sevgiler
evlilik 3 yılı dolunca nasıl oluyor tüp bebek tedavisi
sen rapor işinimi soruyorsun valla pek bir bilgim yok ben hep özelde yaptırdım
evlilik 3 yılı dolunca nasıl oluyor tüp bebek tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?