allah şifa versin en azından tutmama sebebi belli olmuş hayırlısı olsun son tedavin olsun inşallah
geçmiş olsun kendine dikkat et bu soğuklarda üşütme çok önemli bende laporoskopi olmuştum sıcak tuttum kendimi karşılığınıda aldım Rabbim tez zamanda şifa versin arkasınada güzel haber verdirsin bize
canım benim önceki mesajlarımda da yazmıştımbugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.
aaaa canım benim yaa ilgin için çok sağolkızlar daha önce de yazmıştım turgut beyin hastasıyım diye sizin için fiyat sordum kayseri tüp bebek ile acıbademin fiyatları arasında fark yokmuş aynıymış. gitmek isteyenler rahatlıkla gidebilir. allah hepimizin yardımcısı olsunn...
ben buralara uğrayana kadarrica ederim canım benim 4. tedavim olacak inşallah allah nasip kısmet ederse yarın ameliyat olacam sonra tedavi
laparoskopi mi oldun canım :26: benimde tüpler tıkanıktı ve yapışıklıklar vardı laparoskopi olmuştumamin canım (hidrosalpenks ) tüplerimde sıvı birikmiş onun için ameliyat olacam . son tedavimi onda yaptırdım diğer ikisini(birisi normal tüp bebek diğeri dondurulmuşlarlaydı) fakültede ercan aygen yaptı.
maşallahyeni geldim eve.139 olmuş bugün değerim.çooooooooooooooooooook şükür Rabbime.darısı isteyen herkesin başına
amin canım benim amin geçmiş kandilimiz mübarek olsunherkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese dileğini versin bu günleri değerlendirelim
amin canım benim aminnnAMİNN canım rabbim herkesin gönül muradını versin bizleri kucakları boş buynu bükük bırakmasın hayırlısından sağlıklısından eli ayagı düzgün merhametli evlatlar nasip etsin yarabbimmm aminn
Rabbim bilir herşeyin en iyisini en hayırlısını canım benim gözleriniz aydın kalp atışı duyulmuşamin insallah canm. rabbim herkesin yar ve yardımcı olsun. herkes için hayırlı kandiller olsun. sen nasılsın bu arada nasıl geciyor son zamanlar. umarım bi sorun yoktur. dün bizde rabbime şükürler olsun kalp atıslarını duyduk iki kese demiştim ya biride kaybolmus. herseyin hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlı olsunda.
aminnn canım aminniyiyim canım haliyle ağırlaştım tabii Allah hepimize hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah vardır herşeyde bir hayır eli ayağı düzgün olsun kucağına sağlıklı sihatli kavuşsun. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek günde gönülden bir dua ile kimsenin kucağı boş kalmasın
aminnnnnnnnnnnnnamin canm insallah tek temennimiz o. aynen öle, rabbim kimselerin boynunu bükük bırakmasın kucagını bos koymasın ins.
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyileşeceksinevet canım inşallah allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn...
saol canım benim ameliyatım açık oldu yinede sıcak tutarım kendimi eğer herşey yolunda giderse allahın izni ile nisan gibi yeni tedavime başlayacağız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkar masınn
tamam canım çat kapı yaparım sohbetinize katılırım inşallahben 2012 tüp bebek günlüğüne sık giriyorum sizleride beklerim çok güzel bir ortamımız var aslında kasım aralıkta tüp bebek yaptıracaklardı ama bizler birbirimizi çok sevdik aramızdan bazıları tedavi ile bazıları kendiliğinden hamile kaldı bazılarıda benim gibi negatifi gördü. ama hala birlikteyiz her konuda sohbet ediyor dertleşiyoruz üstelik negatifi görenler 2. tedavilerine başladı :)))
birde fiyatını bileniniz varmı
slm arkadaşlar ben kayseri fakültede tüp bebege başlamayı düşünüyorum bilgi veren olurmu bana acill...
birde fiyatını bileniniz varmı
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
ikebancım nerdesin hamile kaldın bu topiği unuttunmu yoksaa şaka bi yana nasılsın umarım hersey yolundadır. hangi doktora yönlendirdiler seni nereye gidiyosun cnm bahsedersen
canım çok sevindim tekrar hayırlı uğurlu olsun , gözleriniz aydın olsunçok şükür herşey yolunda.eşim işe başladığı için bilgisayarı götürüyodu.bugün dersi az olduğunda eve bıraktı.akşamlarıda çok kısıtlı giriyorum.çok şükür herşey yolunda.rapor almak için gittiğim doktor bi bakalım keseyi görebilirmiyiz dedi çok zorladı ve sonundaaaaaaaaaaa beklemediğim anda gördü keseyi.çok minikmiş daha.14 şubatta normal tüp bebek doktorumla randevum var.ozaman kese daha net görünecek sanırım.daha bi doktora yönlendirmediler.darısı isteyen herkesin başına
selam canım ne olsun işte hayallerle yaşayıp gidiyorumslm kızlar nasılsınız ikeban hadi gözün aydın darısı kalp atışını duymaya
canım ben orda tedavi oldum ama pek memnun kalmadım. üstelik hocadan gittim yinede yıprandımm.. bi kere çok bekliyorsun sabah gidiyorsun sıra ne zaman gelirse artık eğer hocadan gitmezsen sana bakan doktorlar değişik değişik oluyor bide transferden sonra kimse yüzüne bakmıyorr. eğer hocadan gitmessen 1 milyar veriyorsun hastaneye ilaçlarda tedavine göre değişiyor ama özelden çok aşağı oluyor. hayırlısı olsun canım bunlar biraz da kısmet işi inşallah allah nasip eder....
slm kızlar nasılsınız ikeban hadi gözün aydın darısı kalp atışını duymaya
selam canım ne olsun işte hayallerle yaşayıp gidiyorum
sen nasılsın
slm canm iiyiz cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor umarım hersey yolundadr
sen nasılsın
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?