Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geçmiş olsun erkek bebeklerde daha çok gaz sorunu oluyormuş ALLAH şifalar versin valla maşallah zaman çabuk geçiyormuş meğer

iyiyiz biz cnm merakla güzel haberlerinizi bekliyoruzzz allahın izni ile hayırlı haberler vericeksin inş.
canımm inşallah yaa ne bileyim son günlerde umudum düşüyor sebepsiz keyifsizim olumsuz olacak diye takıntı yapıp duruyorum elimde olmadan hayırdır inşallah diyorummm

maşallah oğluşuna cnm gaz sancısı zor cnm yaa allah yardımcınız olsunnn inş. evet günler geçiyoda ben zamanın boşa akıp gittigini düşünüyorumm hiç bebegim olmayacakmış gibi
ALLAH korusun canımm yaaa hepimizin tatlı mı tatlı ( azcıkta pahalı ) bebişşlerimiz olacakkk ben çok innanıyorummmm

bende aynı duygular içerisindeyim rabbim bizlerinde hasretini sonlandırır inşallah umudumuzu kaybetmeyeceğiz inşallah

itiraaf ediyorum ben de bakıp çıkıyordum kaç gündür:)
hayır kızlar bebek isteği modundan düşmek yokkkk olacakk olacak sonra şifa teyzesi bu tatlı yeğenlerini sevmeye de gelecek

alhaaa demek ben yazmasam kimse yazmıcakktııı hiç olmadı buu
valla siftah senden bereket ALLAH TAN olduk

canım BÜYÜK GÜN 27 mart

bi kaç kere aynı mesajı yoladım ki sakın okumadan geçmeyesiniz :))))
bol bereket olmuş ne güzel topikte

evet sayende canlandık.:)

inş. canım nasıl tükenmek bilmeyene bir umutsa öyle bekliyorumm bakalım nasibimde ne zamansa artık
bol sabır verdi hepimize Yüce Rabbim ki bu günlere gelebildik veee aynen umudumuz bol olsun tatlımm bol dualarımdasınız hepiniz

:))))) sizi canlandırdım ama bende hiç enerji kalmadı temizlik yapmaktan :) bana şöyle az enerji harcatıcak güzel değişik ve pratik bir salata tarifiniz var mı acaba hanımlar :))) çok şey istedim galiba
ben tarif vermeye geçkaldım demi nasıldı misafir faslı ne ikramlıkların oldu

canım eğer dr dan memnun değilsen dr değiştirsen ben çok vajinal muayene yaşamadım mesela dr dan dr a değişiyor muayene sistemi

Canım Rabbim yardımcın olsun inş ama ihmal etmesen iyi olur. bende ilk defa bu sene vajinal muayene oldum insan çok utanıyor ama derdimizin dermanını aramak zorundayız malesef kaçışımız yok
aynen katılıyorumm her şey bebişimiz için

canım suskunum inşallah dualarına aminn diyorum oğluşuna tekrardan acil şifalar

hoş geldin aramıza canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine

Rabbim daim etsin cnm bende iyiyim yoğundum bikaç gündür

ben geldimmmmmmmmmm ama snuççççççççççççççç :2::2::2::2::2::2::2::2::2:

inşallah pozitif gözüküyo perşembe bidaha bakılacak
canımmmm tebrik ederimm süper bi haber inşallah değerin yarın kat kat katlanıcakkk

canm benm cokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindm gözün aydın olsunnnnnn :))))))) darısı sifaya insallahhhhhh. kac cıkmıs sonuc
amin cnmmmm

inşallah canım çok saolll tabikide inşallah darısı şifacıma olsun yaaa veeee isteyen herkeze olsun inşallah.21.5 çıktı bir günüm vardı sonuca ama duramadım işte
aminn tatlım inşşş yaaa

gözümüz aydın darısı şifa ya İNŞALLAH
canımcığımm inşallah diyorumm inşallah çok sağol

inşallah inşallah şifacıma olsun güzel haber versin bizee.
aminnn melisim aminnnn inşş inşşş

inşallah yaaaa günler herkese geçiyoda bende zaman durdu sanki

aminnn inş sifadan güzel haberler getircek allaın izni ile
canlarım hepinize çokkk teşekkür ederim inşallah müjdem olacak

inşallah dua ediyorum onun içinde.ilaçlardanda yüksek çıka biliyor bazen dedi aile doktorumun hemşiresi.senin nasıldı ilk sonucun kaç çıkmıştı.
canım dualarını bizzat hissediyorum bende

slm kızlar.uzun süredir yazamadım ama bulantım fazla kalkamıyorum pek.bugün doktora gittim şükür herşey yolunda.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım yaaa geçmiş olsun inşallah çok sürmez bulantıların aminnnnnn diyorum o güzel duana

canm nerelerdesin sen sesin solugun cıkmıyor kac gündür. bi sorun yok demi. umarım hersey yolundadır...
canımmm yoğundum görümcem bendeydi bir kaç gündür tedaviyi de bilmiyor ayyyy çaktırmamak ne zormuş

şifanın görümcesi misafiri o varken giremez en son konuştuğumda iyiydi hafif kasık ağrılarım var demişti
evet papatyam bugün gönderdim 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelede bilir

tamam canm saol bende merak ettim özeldende cvp yazmayınca. tahmin etmiştim aslında misafiri olabilecegini onda gelecek zamanı bulmus dinlenemezde şimdi
canım merakta bıraktım görümcem pc yi bozuk biliyo bu yüzden o varken açamadım ki sizlere haber vereyim

ben bu gün konuştum daha iyiydi çünki çok sıkılıyordu son günlerde bu gün çarşıya çıkmışlardı beraber. Heralde kafası dağıldı misafir olunca :)
evet evet bikaç güncük fark ortaya çıktı iyi geldi bana görümcecik

şifa burdamısın kız hayalet senmisin?
lalecim iyi akşamlar
benim ben

Iyi akşamlar :)
nasılsın?
Ne var ne yok?

iyim bişey olduğu yok herzamankigibi
sen nasılsın çalışıyordun demi?

Evdeyim bir süredir ücretsiz izin gibi yapmak istediğim tek şey bebek çünkü

rabbim kavuştursun inşallah
bizde kısmet olursa acıbademde turgut beyle nisan ayında düşünüyoruz

Inşallah olur. Neden nisanı bekliyorsun?
Ben 3 adet beklicekmişim
bu arada yumurta ve hormon takibi yaptırsam mı diyorum ?

şifacım iyi akşamlar canım nasılsın kaç gündür görüşmedik

tan olarak ne yaptıracağını anlamadım
adetiyin 3.günü hormon tahlili yaptırmak istiyorsun heralde:26:
rabbim yardımcın olsun senin fsh değerin kaç söylermisin merak ettim

Burda mesajlaşmak çok zor ya sıkıldım ben kaçıyorum

ozaman değerin iyi demek oluyor erken menapoz gibi bir durum yok demek oluyor bildiğim kadarıyla inşallah nedenini öğrene bilirsin
neden cevap vermediğinin

güle güle görüşürüz
canlarım çarşaf kadar mesaj yazarken ne çabuk yazışmışsınız dualarım sizlerle inşallah papatyam nisan ayına kesinleştirdiğine çokk sevindimm lalem inşallah takiplerle ilaç etkisi anlaşılıcakk

maşallah dünyanın alıntısını yapmış bide başarıyla cevap vermişsin seni tebrik ediyorum
kesinleşen bişey yok canım nisan sonu mayıs başı rabbim kısmet ederse tedavide olacam inşallah
ama biliyorsun adetlerim düzensiz bakalım zaman ne gözterecek tarih konusunda
görümcende allahtan çok durmamış ne zor olmuştur çaktırmamak inşallah sonucun pozitif olur bidahaki geldiğinde nazlanırsın

olsun inşallah tedavi olcan en geç mayıs ta inşallah adetinde yoluna girecek az sözünü tutsun adetin bu aralar hayırlısıyla müjden olacak seninde canım yaaa zaten çok dikkat etmiyomki kendime sadece gün içinde uyku çok bastırıyor uyku için yatıyom yatağa inşallah yaaa yaa müjde veremezsem :18:

Son düzenleme:
az önce cam tabak kırdım bi güzel :))) nazar dır dedim bakalım sakarlığıma :))))))))

veremessende verme dünyanın sonu değil ki (tabii inşallah böyle bişey olmaz rabbim nasip eder inşallah)

şifacım geçmiş olsun eminim nazardır
kaç gündür görüşmüyorduk senle mesajlaşmak iyi geldi
ama şimdi çıksam iyi olacak kanepeleri sileceğim allaha emanet ol görüşürüz yine

şifacım geçmiş olsun eminim nazardır
kaç gündür görüşmüyorduk senle mesajlaşmak iyi geldi
ama şimdi çıksam iyi olacak kanepeleri sileceğim allaha emanet ol görüşürüz yine
sağol canım nazar diyelim sıyrılalım bu işten evet yaa bende acayip özlemişim mesajlaşmayı tamam canım kolay gelsin bende yarın temizlik yapıcam biraz biraz yormadan yap canım

canm yaptırdınmı testi nasıl sonuc...

sonuç 21.5 cıkmıştı yarın 2.ciyi yaptıracam ama bugün ögleden sonra çok kısık agrım var.azcıkta kahverengimsi leke oldu.korktum normalmidir sizce.banyo yapmıştım aceba ondan dolayımı arttıki agrılarım diye düşünüyorum.

canımm korkma ve üzülme bak bebişin seninle veee bunu hepimiz müjdenle öğrendik transferden sonra sık sık kramplarımızı ağrılarımızı bahsettik bence bu ağrında o ağrılardan biri yarın göreceksin zaten değerin katlanmış olarak tekrar müjdeleyeceksin bizleri dualarımdasın biliyorsun

günaydınnnn canlarım nasılsınız melisss güzel haberlerle senlendir bizi canımm böyle haberler alınca umudum artıyo ve çok seviyorumm rabbim hepimizin kucaklarını doldursunnn

inşallah canım saol sede enim dualarımdasın inşallah sendende güzel haber bekliyorum.bende kan verdim geldim yine 2 de çıkacak inşallah katlanmıştır degerim.

günaydınnnn canlarım nasılsınız melisss güzel haberlerle senlendir bizi canımm böyle haberler alınca umudum artıyo ve çok seviyorumm rabbim hepimizin kucaklarını doldursunnn

günaydın canım kan verdim geldim bakalım nasıl olacak sonuç.aminnnn bu arada inşallah kimsenin kucagı boş kalmaz

günaydın canım kan verdim geldim bakalım nasıl olacak sonuç.aminnnn bu arada inşallah kimsenin kucagı boş kalmaz

aminnnn canım 4 saatmi var hadi hayırlsıı bakalımmmm rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlıs etsin inş..

2 saatim kaldı sonuca aradaşlar.heyecenlıyım. birde aklıma takılan benim sonucum21.5.başka topiklerde okudum hep 50nin üzeri ilk test sonuçları benimki bana çok düşük gelmeye başladı:2::2:
sizcede düşükmü nasıl benim sonucum?

günaydın canm iyiyiz cok şükür sen nasılsın. ins melis ii haberlerle gelecek. darısı en yakın zamanda sana ins.

hadi hayırlısı canm. ben inanıyorum ki ii cıkacak sonucun... merakla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…