Ortalama 7 gibi
Burda mesajlaşmak çok zor ya sıkıldım ben kaçıyorum
canım geçmiş olsun erkek bebeklerde daha çok gaz sorunu oluyormuşnasılsınız kızlar bende bakınıyordum çıkıyordum. merakla haberlerinizi bekliyorum bizde oğluşumla uğraşıyoruz çok fazla gazı var sürekli ağlıyor ne yapsak geçmiyor 3 ay böyle devam edermiş bugün 20 günlük oldu şaka maka derken günler geçiyor
canımm inşallah yaa ne bileyim son günlerde umudum düşüyor sebepsiz keyifsizim olumsuz olacak diye takıntı yapıp duruyorum elimde olmadan hayırdır inşallah diyorummmiyiyiz biz cnm merakla güzel haberlerinizi bekliyoruzzz allahın izni ile hayırlı haberler vericeksin inş.
ALLAH korusun canımm yaaa hepimizin tatlı mı tatlı ( azcıkta pahalımaşallah oğluşuna cnm gaz sancısı zor cnm yaa allah yardımcınız olsunnn inş. evet günler geçiyoda ben zamanın boşa akıp gittigini düşünüyorumm hiç bebegim olmayacakmış gibi
bende aynı duygular içerisindeyim rabbim bizlerinde hasretini sonlandırır inşallah umudumuzu kaybetmeyeceğiz inşallah
hayır kızlar bebek isteği modundan düşmek yokkkkitiraaf ediyorum ben de bakıp çıkıyordum kaç gündür:)
valla siftah senden bereket ALLAH TAN oldukalhaaa demek ben yazmasam kimse yazmıcakktııı hiç olmadı buu
canım BÜYÜK GÜN 27 martvalla bende bi çoğu gibi zaman geçsede yeniden tedaviye başlasam diye bekliyorumhe bide yarın kalabalık misafirim var sabahtan beri temizlik yapıcam diye uğraşıyorum
şafak kaç sifaacım
herkes birbirini bekliyomuş anlasılankısır döngüyü bozan melek2828 e çok teşekkürler
Rabbim uzun yıllar nasip etsin inş sağlıklı sıhatli :) gazıda olsa eminim onunla uğraşmak çok tatlıdır :))
öyle düşünme canım ya inş bizde bebişlerimizle sağlıklı güzel günler geçiricez
bol bereket olmuş ne güzel topiktebi kaç kere aynı mesajı yoladım ki sakın okumadan geçmeyesiniz :))))
evet sayende canlandık.:)
bol sabır verdi hepimize Yüce Rabbim ki bu günlere gelebildik veee aynen umudumuz bol olsun tatlımm bol dualarımdasınız hepinizinş. canım nasıl tükenmek bilmeyene bir umutsa öyle bekliyorumm bakalım nasibimde ne zamansa artık
ben tarif vermeye geçkaldım demi:))))) sizi canlandırdım ama bende hiç enerji kalmadı temizlik yapmaktan :) bana şöyle az enerji harcatıcak güzel değişik ve pratik bir salata tarifiniz var mı acaba hanımlar :))) çok şey istedim galiba
canım eğer dr dan memnun değilsen dr değiştirsenyok ben en son hsg cektirdim cahit beyde temiz çıktı 6 ay bekleyelim dedi olmazsa aşılama dedi 8 ay oldu ben halen gitmedim
bana klomen falan vermedi hiç çatlatma ignesi falan vajinal muayeneden nefrette ediyorum işte öyle bekliyorummm
aynen katılıyorumm her şey bebişimiz içinCanım Rabbim yardımcın olsun inş ama ihmal etmesen iyi olur. bende ilk defa bu sene vajinal muayene oldum insan çok utanıyor ama derdimizin dermanını aramak zorundayız malesef kaçışımız yok
canım suskunum inşallah dualarına aminn diyorum oğluşuna tekrardan acil şifalarcanım bende öyle düşünürdüm bebeğini kucağına aldıkdan sonra o günler çabuk bitmiş gibi geliyo eminim sizlerede Rabbim nasip edecek ama vakti zamanını bekliyo sabırla ogün geldiğinde hepimiz sevineceğiz inş herkesden güzel haberler bekliyorum. gaz sancısıyla uğraşmak hiç sıkıntı vermiyor sadece onun hissettiği acıya çare olamamak kötü Rabbim hepinize bu duyguları yaşatacak dua ile sabırla bekleyelim
hoş geldin aramıza canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebişinekızlar anatolıayı bilen var mı hakan yaralı orda 2 kez yaptırdım 1 idış gebelik 2. olmadı kayserideyim ve öğretmenim 3. için kayseri tüp bebeği denemk istedim ama korktun ne bileyim ankaraya alıştım ama yol var ankarada karar kılmıştım sizleri görünce danışayım dedim ne dersiniz kayseri nasıl
Rabbim daim etsin cnm bende iyiyim yoğundum bikaç gündüroh ne güzel ya canlanmıs topik hep böle olsa canımız sıkılmaz en azından.
saol sifacım biz iiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hersey yolundadır umarım kendine cok dikkat et öpüyorum kocaman aeo. bombayı bekliyoruz insallah 8 gün sonra :))
ay canm desene aglıyor sürekli kıyamam nasıl topladımı kendini biraz. canm benm kuzen çörek otunu kaynatıp suyunu içiyordu ii geldiğini sölemişti. ewet canm cok cabuk geciyor 15 hafta oldu nerdeyse nezaman gecmiş
canm sanırım hepimiz aynısını yapmısız
aynen canm sen yazmasan kimsenin kimseden haberi olmayacaktı :)))))
canımmmm tebrik ederimm süper bi haber inşallah değerin yarın kat kat katlanıcakkkben geldimmmmmmmmmm ama snuççççççççççççççç :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
inşallahpozitif gözüküyo perşembe bidaha bakılacak
amin cnmmmmcanm benm cokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindm gözün aydın olsunnnnnn :))))))) darısı sifaya insallahhhhhh. kac cıkmıs sonuc
aminn tatlım inşşş yaaainşallah canım çok saolll tabikide inşallah darısı şifacıma olsun yaaa veeee isteyen herkeze olsun inşallah.21.5 çıktı bir günüm vardı sonuca ama duramadım işte
canımcığımm inşallah diyorumm inşallah çok sağolgözümüz aydın darısı şifa ya İNŞALLAH
aminnn melisim aminnnn inşş inşşşinşallah inşallah şifacıma olsun güzel haber versin bizee.
inşallah yaaaa günler herkese geçiyoda bende zaman durdu sankien azından birazda olsa rahatlamıs oldun, dier günlere göre daha rahat gecer umarım. kötü deil cok şükür sonucun, dedim ya benm direk sıfır cıkmıstı. allah göstermesin kimysasal gebelik olsa 7 8 civarı cıkması lazım. o yüzden stres yapma kendine hiç ins ii olacak hersey. aynen benimde öleydi canm ikide olumsuz sonuc alınca ama rabbim nelere kadir, bu sadece onun hikmetinde olan bişey biz elimden geleni yapıyoruz sadece. tabiki bosa dememişler yer gök duayla die. amin canm rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın isteyen herkesin yüzünü güldürsün biran önce. sifama da kısmet etsinnn insallah ondanda bi mutlu haberi alsaydık hayırlısıyla....
canlarım hepinize çokkk teşekkür ederim inşallah müjdem olacakaminnn inş sifadan güzel haberler getircek allaın izni ile
canım dualarını bizzat hissediyorum bendeinşallah dua ediyorum onun içinde.ilaçlardanda yüksek çıka biliyor bazen dedi aile doktorumun hemşiresi.senin nasıldı ilk sonucun kaç çıkmıştı.
canım yaaa geçmiş olsun inşallah çok sürmez bulantıların aminnnnnn diyorum o güzel duanaslm kızlar.uzun süredir yazamadım ama bulantım fazla kalkamıyorum pek.bugün doktora gittim şükür herşey yolunda.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canımmm yoğundum görümcem bendeydi bir kaç gündür tedaviyi de bilmiyor ayyyy çaktırmamak ne zormuşcanm nerelerdesin sen sesin solugun cıkmıyor kac gündür. bi sorun yok demi. umarım hersey yolundadır...
evet papatyam bugün gönderdim 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelede bilirşifanın görümcesi misafiri o varken giremez en son konuştuğumda iyiydi hafif kasık ağrılarım var demişti
canım merakta bıraktım görümcem pc yi bozuk biliyotamam canm saol bende merak ettim özeldende cvp yazmayınca. tahmin etmiştim aslında misafiri olabilecegini onda gelecek zamanı bulmusdinlenemezde şimdi
evet evet bikaç güncük fark ortaya çıktı iyi geldi bana görümcecikben bu gün konuştum daha iyiydi çünki çok sıkılıyordu son günlerde bu gün çarşıya çıkmışlardı beraber. Heralde kafası dağıldı misafir olunca :)
benim benşifa burdamısın kız hayalet senmisin?
lalecim iyi akşamlar
Iyi akşamlar :)
nasılsın?
Ne var ne yok?
iyim bişey olduğu yok herzamankigibi
sen nasılsın çalışıyordun demi?
Evdeyim bir süredir ücretsiz izin gibi yapmak istediğim tek şey bebek çünkü
rabbim kavuştursun inşallah
bizde kısmet olursa acıbademde turgut beyle nisan ayında düşünüyoruz
Inşallah olur. Neden nisanı bekliyorsun?
Ben 3 adet beklicekmişim
bu arada yumurta ve hormon takibi yaptırsam mı diyorum ?
canım sorununuz ne bilmiyorum ama ben enson tedavimi 1sene önce yaptırmıştım
tüp bebek yaptırmadığım dönemde bende basit yumurtlatma tedavileri görsemmi aceba diye doktora gittim dr.tüpbebek tedavisinde kullandığımız yüksek doz ilaçlardan sonra o basit ilaçlara yumurtalığımın cevap vermeyeceğini söylemişti yani sende bildiğim 2 kez tüp bebek tedavisi gördün boşa bir uğraş olur galiba ama yinede sen bilirsin.
tedavide niye nisanı bekliyorsun demişsin cesaret edemediğim için erteliyorum ama elim mahkum mecbur birgün tekrar aynı tedaviyi görmek zorundayım belkide mayısa sarka bilir çünkü adetlerim düzensiz
şifacım iyi akşamlar canım nasılsın kaç gündür görüşmedik
Hayırlısı olsun senin için inşallah
ben yumurtlama tedavisi için değil normal yumurta adet ölçü vs ve belli hormonların takibi için düşünüyorum böylece normalde nasılım onu bileceğim bana tüp bebek ilaçları fayda etmiyormu sonramı gösteriyor etkisini anlamadım .
Ilaca olumlu cevap vermiyorum
tan olarak ne yaptıracağını anlamadım
adetiyin 3.günü hormon tahlili yaptırmak istiyorsun heralde:26:
rabbim yardımcın olsun senin fsh değerin kaç söylermisin merak ettim
Ortalama 7 gibi
Burda mesajlaşmak çok zor ya sıkıldım ben kaçıyorum
ozaman değerin iyi demek oluyor erken menapoz gibi bir durum yok demek oluyor bildiğim kadarıyla inşallah nedenini öğrene bilirsin
neden cevap vermediğinin
canlarım çarşaf kadar mesaj yazarken ne çabuk yazışmışsınızgüle güle görüşürüz
canlarım çarşaf kadar mesaj yazarken ne çabuk yazışmışsınızdualarım sizlerle inşallah papatyam nisan ayına kesinleştirdiğine çokk sevindimm lalem inşallah takiplerle ilaç etkisi anlaşılıcakk
olsun inşallah tedavi olcan en geç mayıs ta inşallah adetinde yoluna girecek az sözünü tutsun adetin bu aralarmaşallah dünyanın alıntısını yapmış bide başarıyla cevap vermişsin seni tebrik ediyorum
kesinleşen bişey yok canım nisan sonu mayıs başı rabbim kısmet ederse tedavide olacam inşallah
ama biliyorsun adetlerim düzensiz bakalım zaman ne gözterecek tarih konusunda
görümcende allahtan çok durmamış ne zor olmuştur çaktırmamak inşallah sonucun pozitif olur bidahaki geldiğinde nazlanırsın
olsun inşallah tedavi olcan en geç mayıs ta inşallah adetinde yoluna girecek az sözünü tutsun adetin bu aralarhayırlısıyla müjden olacak seninde canım yaaa zaten çok dikkat etmiyomki kendime sadece gün içinde uyku çok bastırıyor uyku için yatıyom yatağa inşallah yaaa yaa müjde veremezsem :18:
haklısın canım aynen dünyanın sonu değil ama işte nedense sadece negatife hazırlıklıyım sadeceveremessende verme dünyanın sonu değil ki(tabii inşallah böyle bişey olmaz rabbim nasip eder inşallah)
sağol canım nazar diyelim sıyrılalım bu iştenşifacım geçmiş olsun eminim nazardır
kaç gündür görüşmüyorduk senle mesajlaşmak iyi geldi
ama şimdi çıksam iyi olacak kanepeleri sileceğim allaha emanet ol görüşürüz yine
canm yaptırdınmı testi nasıl sonuc...
canımm korkma ve üzülme bak bebişin seninle veee bunu hepimiz müjdenle öğrendiksonuç 21.5 cıkmıştı yarın 2.ciyi yaptıracam ama bugün ögleden sonra çok kısık agrım var.azcıkta kahverengimsi leke oldu.korktum normalmidir sizce.banyo yapmıştım aceba ondan dolayımı arttıki agrılarım diye düşünüyorum.
canımm korkma ve üzülme bak bebişin seninle veee bunu hepimiz müjdenle öğrendiktransferden sonra sık sık kramplarımızı ağrılarımızı bahsettik bence bu ağrında o ağrılardan biri yarın göreceksin zaten değerin katlanmış olarak tekrar müjdeleyeceksin bizleri dualarımdasın biliyorsun
günaydınnnn canlarım nasılsınız melisss güzel haberlerle senlendir bizi canımm böyle haberler alınca umudum artıyo ve çok seviyorumm rabbim hepimizin kucaklarını doldursunnn
günaydın canım kan verdim geldim bakalım nasıl olacak sonuç.aminnnn bu arada inşallah kimsenin kucagı boş kalmaz
günaydınnnn canlarım nasılsınız melisss güzel haberlerle senlendir bizi canımm böyle haberler alınca umudum artıyo ve çok seviyorumm rabbim hepimizin kucaklarını doldursunnn
günaydın canım kan verdim geldim bakalım nasıl olacak sonuç.aminnnn bu arada inşallah kimsenin kucagı boş kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?