2 saatim kaldı sonuca aradaşlar.heyecenlıyım. birde aklıma takılan benim sonucum21.5.başka topiklerde okudum hep 50nin üzeri ilk test sonuçları benimki bana çok düşük gelmeye başladı:2::2:
sizcede düşükmü nasıl benim sonucum?
günaydın canm iyiyiz cok şükür sen nasılsın. ins melis ii haberlerle gelecek. darısı en yakın zamanda sana ins.
hadi hayırlısı canm. ben inanıyorum ki ii cıkacak sonucun... merakla bekliyoruz...
canm sen takma öle seyleri kafana. belki senin tutunman gec olmustur. bu degerler herkeste cok farklı cıkıyor. hayırlıssıyla ii haberler vereceksin ins. canm bide sen testi nerde yaptırıyorsun
gulomm sence nasıl sonucum 11.gün 21.5
çok takıldı kafama doktor güzel demişti ama kafam karıştı işte.burda devlet hastanesinde verdim bugünkünü.ilkkinide saglık ocagında aile hekiminden istemiştim.
2 saatim kaldı sonuca aradaşlar.heyecenlıyım. birde aklıma takılan benim sonucum21.5.başka topiklerde okudum hep 50nin üzeri ilk test sonuçları benimki bana çok düşük gelmeye başladı:2::2:
sizcede düşükmü nasıl benim sonucum?
günaydın canm iyiyiz cok şükür sen nasılsın. ins melis ii haberlerle gelecek. darısı en yakın zamanda sana ins.
hadi hayırlısı canm. ben inanıyorum ki ii cıkacak sonucun... merakla bekliyoruz...
bu aradada kasık agrım dün çok fazlaydı. hafifte akıntıyla beraber kan oldu.şimdide kahverengimsi leke oluyor az az.benimde tam adetimin başlama zamanım.bu yüzden tedirgin oldum .sonucu alınca doktoru arayınca soracam normalmi bakalım hayırlısı.
bu aradada kasık agrım dün çok fazlaydı. hafifte akıntıyla beraber kan oldu.şimdide kahverengimsi leke oluyor az az.benimde tam adetimin başlama zamanım.bu yüzden tedirgin oldum .sonucu alınca doktoru arayınca soracam normalmi bakalım hayırlısı.
ama canım keşke aynı yerde yaptırsaydın testleri degerler farklılaşabiliryormuş ayrı ayrı yerlerde yaptırınca akılını karıştıracak bi sonuç çıkarsada aile hekiminde yeniden yaptırırsın
aminnn kurban oldugum mevlamdan suanki tek dilegimmm
insallah canm seninde rabbim yüzünü güldürecek hiç umutsuzluga kapılma bak benmde 3 denememde tuttu ancak, hiç bi sorun olmadıgı halde. nice hastalar var 6. 7. denemelerinde tutan. rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin kimseciklerin kucagını bos bırakmasın (amin)
bildigim kadarıyla aynı labaratuvarda yapılıyor birbirine çok ykın yerde hastane ve sağlık ocagı.
ama canım keşke aynı yerde yaptırsaydın testleri degerler farklılaşabiliryormuş ayrı ayrı yerlerde yaptırınca akılını karıştıracak bi sonuç çıkarsada aile hekiminde yeniden yaptırırsın
kızlar bide hümaya yeni gelen doktor tarık demirdağ hiç duydunuzmu nasıl bir doktor acaba
ozaman sorun yok tatlımm bak suracıkta ne kaldı hemen bizede yaz sonucuu
arkadaslar benm cıkmam gerek kendinize ii bakın meliscim ii haberlerini bekliyoruz insallah rahat ol olurmu bak surda ne kaldı aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?