Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canm sen takma öle seyleri kafana. belki senin tutunman gec olmustur. bu degerler herkeste cok farklı cıkıyor. hayırlıssıyla ii haberler vereceksin ins. canm bide sen testi nerde yaptırıyorsun

günaydın canm iyiyiz cok şükür sen nasılsın. ins melis ii haberlerle gelecek. darısı en yakın zamanda sana ins.

hadi hayırlısı canm. ben inanıyorum ki ii cıkacak sonucun... merakla bekliyoruz...

gulomm sence nasıl sonucum 11.gün 21.5

canm sen takma öle seyleri kafana. belki senin tutunman gec olmustur. bu degerler herkeste cok farklı cıkıyor. hayırlıssıyla ii haberler vereceksin ins. canm bide sen testi nerde yaptırıyorsun

çok takıldı kafama doktor güzel demişti ama kafam karıştı işte.burda devlet hastanesinde verdim bugünkünü.ilkkinide saglık ocagında aile hekiminden istemiştim.

gulomm sence nasıl sonucum 11.gün 21.5

canm benmde dier topiklerden baktıgım kadarıyla biraz düşük gibi ama öle cok düşükte deil. dediğim gibi bazılarında gec tutunmadan dolayı düşük cıkabiliyormus degerler. merkezdende ii demişler sonucta biz onlardanda daha ii bilecek deiliz ya.hem sen takmasana kafana rahat ol biraz ii olacak hersey...

çok takıldı kafama doktor güzel demişti ama kafam karıştı işte.burda devlet hastanesinde verdim bugünkünü.ilkkinide saglık ocagında aile hekiminden istemiştim.

bu aradada kasık agrım dün çok fazlaydı. hafifte akıntıyla beraber kan oldu.şimdide kahverengimsi leke oluyor az az.benimde tam adetimin başlama zamanım.bu yüzden tedirgin oldum .sonucu alınca doktoru arayınca soracam normalmi bakalım hayırlısı.

herkesinki farklı kuzucuk sen takılmaa mevzu 25 50 deil mevzu iki kat artmasıı anladınmıı önemli olan buu alcak saat 2 güzel haberleri allahın izni ile

günaydın canm iyiyiz cok şükür sen nasılsın. ins melis ii haberlerle gelecek. darısı en yakın zamanda sana ins.

hadi hayırlısı canm. ben inanıyorum ki ii cıkacak sonucun... merakla bekliyoruz...

aminnn kurban oldugum mevlamdan suanki tek dilegimmm

mutlaka sor canm ihmal etme ama umarım iiye işarettir çünkü cogu kişide biliyorsun tutunma kanamaları oluyor leke seklinde. fazla ayakta kalma yat dinlen kendini yoracak işler yapma ne olur ne olmaz

ama canım keşke aynı yerde yaptırsaydın testleri degerler farklılaşabiliryormuş ayrı ayrı yerlerde yaptırınca akılını karıştıracak bi sonuç çıkarsada aile hekiminde yeniden yaptırırsın

kızlar bide hümaya yeni gelen doktor tarık demirdağ hiç duydunuzmu nasıl bir doktor acaba

bildigim kadarıyla aynı labaratuvarda yapılıyor birbirine çok ykın yerde hastane ve sağlık ocagı.

aminnn kurban oldugum mevlamdan suanki tek dilegimmm

insallah canm seninde rabbim yüzünü güldürecek hiç umutsuzluga kapılma bak benmde 3 denememde tuttu ancak, hiç bi sorun olmadıgı halde. nice hastalar var 6. 7. denemelerinde tutan. rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin kimseciklerin kucagını bos bırakmasın (amin)

aminnn cümlesine inş.....

canm saglık ocaklarıda devlete gönderiyor tahlilleri. oyüzden öleden sonra kan tahlili yapılmıyor hiç bir sağlık ocagında. sadece kan sayımı gibi basit seyleri kendi içlerinde yapıyorlar.

kızlar bide hümaya yeni gelen doktor tarık demirdağ hiç duydunuzmu nasıl bir doktor acaba

hiç duymadım canm valla. benim zaten o hümaya hiç içim atmıyor bende iki kere gittim hamile kaldıktan sonra doktor tanıdık die bi dahada gitmeyecem. canm ben aksam bi arkadaslara sorim doktoru yarına ancak haber veririm sana olurmu

arkadaslar benm cıkmam gerek kendinize ii bakın meliscim ii haberlerini bekliyoruz insallah rahat ol olurmu bak surda ne kaldı aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…