Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya o sart deil ilgili bi doktorda olabilir regl 3 günü şu hormon tahlillerimi yenilicemm onun için birde klomen denemek istiyorumm bakalım

melisscim biliyorum demesi kolay ama lütfen yıpratma kendini hakkımızda hayırlısını istemiyomuyuz hep gör bak mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler hayırlısı böylemiş demekki

evet degerim 13.1 e düşmüş:2::2::2:

allah sabır versin güç versin belki bu ay kendiliginden gelir bebişim benim bi arkadaşım vardı durumları yoktu zar zor borç harc buldular yaptırdılar hamile diye sevindik ilk ölçümde sonra bebegin rahme deilde tüplere tutundugunu söylediler yıkıldı kızcazz 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldı rabbim en hayırlısını bilir verir üzülme lütfen nasipte kısmet dee

inşallah canım allah razı olsun yaa haliyle çok üzüldüm yaaa elimde deil

inşallah canım allah razı olsun yaa haliyle çok üzüldüm yaaa elimde deil

anlıyorum senii ama her serde vardır bir hayırrr elbette üzülür insan okadar umut caba harcanan para zaman ama bizimde yüzümüz gülcekk allahım bizede nasip edicek merkezi aradınmıı? bişe dedilermi eminim donmuş embriyolar varsa daha düşük fiyata yeniden yapalım diceklerr

aminn şifacımmm çok dogru diyosunn bazıları varkı ne hissettigimizi anlamadan oyalayıp duruyoo ugradıgımız hayal kırıklıklarıda cabasıı allahım iyi doktorlarla karsılaştırsın ne diyelimm sen nasılsın cnm ama dikkat et kendine hayırlı haberleri bi alalımm inş.

canlarım kader arkadaşlarım.hepinizde çok saolun beni en iyi siz anlarsınız.hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.inşallah sizlerin yüzü güler.güzel haberler verirsiniz.

canlarım kader arkadaşlarım.hepinizde çok saolun beni en iyi siz anlarsınız.hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.inşallah sizlerin yüzü güler.güzel haberler verirsiniz.

hepimizin gülecek seninde benimde herkesin yeterki tevekkülü elden bırakmayalımm merkezi aradınmı? ne dediler

amin canımm aminn tüm çektiğimiz sıkıntılara dr sıkıntısı eklenmeden bu badireleri atlatıp mutlu sona ulaşalım hepimiz inşşş inşşş canımm valla sık sık uykum oluyoo canım (uykum geldikçe yatıyorum ) yoksa çokda dikkat etmiyorum vee bazen negatif geliveriyor aklıma :44: bazende içimdeki huzur hep varolduğu için yeniden umutlanıp heyecanlanıp şafak sayıyorum son günlerde

canımm benimm durmak yıkılmak yok bizim kitabımızda yola devam hemde daha güçlü daha umutluca

hepimizin gülecek seninde benimde herkesin yeterki tevekkülü elden bırakmayalımm merkezi aradınmı? ne dediler
aynen canım tevekkül etmeliyiz daima inşallah tez zamanda sıralanacağız burda hamişlik müjdelerimizle

evvel allahın izni ile inş.. canımm

canım ya o sart deil ilgili bi doktorda olabilir regl 3 günü şu hormon tahlillerimi yenilicemm onun için birde klomen denemek istiyorumm bakalım
tamam canm ben bi aksam sorayım. benm arkadas erciyes has. calısıyor hümada bi kac arkadası var sorsun bi ona bakım. hber gelince yazarım ben sana. erciyestede ii drlar var orayı neden düşünmüyorsun. canm sen tüp bebek yaptırmısmıydın hiç. hani vucut yüksek doza alısıyor ya klomene cvp verirmi die.

evet degerim 13.1 e düşmüş:2::2::2:

offf canm benm ya inan cok üzüldüm ne diecegimi bilemiyorum ama belki bunda da vardr be canm bi hayır. demekki rabbim bunu uygun görmüş. ben cok inanmıstım yükselecegine ((( ne olur üzülme biliyorum hiç kolay deil ama elden gelen bişey yok ama peste etme durumun el verdiği sürece sansını dene.

ablacıgım öncelikle gecmiş olsun diecek bişey bulamıyorum gercekten cok sasırdım allahım yardımcınız olsun ve herzaman ii insanlarla karsılastırsın neden böle bişey yaptılar aklım almıyor olmayacagını bile bile umut vermek gercekten büyük günah ama yinede ben kendi adıma ordan memnun ayrıldım hem maddi hem manevi.

kayseri okadar küçükki ve benim etrafımda okadar çok hamile varki kimselerle karsılaşmak istemiyorum zaten yeterince etrafımda bu konu için baskı yapılıyo birde orda karsılaşıp insanlara dert anlatmak istemiyorum açıkcası yok cnm ben henüz hiç tedavi görmedim bana klomen bile vermedi doktorum sadece bekle dedii testlerimizi yaptık hsg çektirdim bekledimm öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…