meliss heyecanla msjını bekliyorum canım benimmm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: malesef bittiiiiiiiiiiiiiiiii:2::2::2::2::2::2::2:
evet degerim 13.1 e düşmüş:2::2::2:
allah sabır versin güç versin belki bu ay kendiliginden gelir bebişim benim bi arkadaşım vardı durumları yoktu zar zor borç harc buldular yaptırdılar hamile diye sevindik ilk ölçümde sonra bebegin rahme deilde tüplere tutundugunu söylediler yıkıldı kızcazz 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldı rabbim en hayırlısını bilir verir üzülme lütfen nasipte kısmet dee
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: Malesef bittiiiiiiiiiiiiiiiii:2::2::2::2::2::2::2:
inşallah canım allah razı olsun yaa haliyle çok üzüldüm yaaa elimde deil
canımmm yaaa çokkk üzüldümmdilerim diğer aya Rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah
üzülmemek elde değil tabi canım ama koyverme inşallah Yüce Rabbim bol sabır bahşetmiş biz özel kullarınabol dua ve bol sabır ile çokkk yakında yeni ve kocamann bir umutla aramızda göreceğiz
benim Kayseri bilgim hiç yok :26: senden duydum inşallah ALLAH tan korkan bir dr dur
canım gülomm hepimiz ayrı ayrı terapi gibiyiz birbirimizeYüce Rabbim tez zamanda tüm hasret çekenleri mutlu sona erdirsin inşallah dualarına kocamann aminn diyorummm
ablacığımmmçokkkk geçmiş olsun yaaa çokk üzüldüm çokkk ne diyeceğimi bilemiyorummm yine tekrarlıyorum Yüce Rabbim hepimizin karşısına ALLAH tan korkan , kuldan utanan dr larla insanlarla karşılaştırsın inşallah
canlarım kader arkadaşlarım.hepinizde çok saolun beni en iyi siz anlarsınız.hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.inşallah sizlerin yüzü güler.güzel haberler verirsiniz.
hepimizin gülecek seninde benimde herkesin yeterki tevekkülü elden bırakmayalımm merkezi aradınmı? ne dediler
amin canımm aminn tüm çektiğimiz sıkıntılara dr sıkıntısı eklenmeden bu badireleri atlatıp mutlu sona ulaşalım hepimiz inşşş inşşş canımm valla sık sık uykum oluyoo canım (uykum geldikçe yatıyorum ) yoksa çokda dikkat etmiyorum vee bazen negatif geliveriyor aklımaaminn şifacımmm çok dogru diyosunn bazıları varkı ne hissettigimizi anlamadan oyalayıp duruyoo ugradıgımız hayal kırıklıklarıda cabasıı allahım iyi doktorlarla karsılaştırsın ne diyelimm sen nasılsın cnm ama dikkat et kendine hayırlı haberleri bi alalımm inş.
canımm benimm durmak yıkılmak yok bizim kitabımızdacanlarım kader arkadaşlarım.hepinizde çok saolun beni en iyi siz anlarsınız.hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.inşallah sizlerin yüzü güler.güzel haberler verirsiniz.
aynen canım tevekkül etmeliyiz daimahepimizin gülecek seninde benimde herkesin yeterki tevekkülü elden bırakmayalımm merkezi aradınmı? ne dediler
amin canımm aminn tüm çektiğimiz sıkıntılara dr sıkıntısı eklenmeden bu badireleri atlatıp mutlu sona ulaşalım hepimiz inşşş inşşş canımm valla sık sık uykum oluyoo canım (uykum geldikçe yatıyorum ) yoksa çokda dikkat etmiyorum vee bazen negatif geliveriyor aklıma:44: bazende içimdeki huzur hep varolduğu için yeniden umutlanıp heyecanlanıp şafak sayıyorum son günlerde
canımm benimm durmak yıkılmak yok bizim kitabımızdayola devam hemde daha güçlü daha umutluca
aynen canım tevekkül etmeliyiz daimainşallah tez zamanda sıralanacağız burda hamişlik müjdelerimizle
aradım haftaya bekliyor doktor tekrar gel dedi fazla konuşamadım zaten canım:2:
evvel allahın izni ile inş.. canımm
hımm haftaya hayırlı haberlerin olsun inşşşaradım haftaya bekliyor doktor tekrar gel dedi fazla konuşamadım zaten canım:2:
demi valla yaaa Yüce Rabbim inşallah mucize nasip ederdur bakalım gün dogmadan neler dogar ne mucizelere sahit olduk hayırlısı hakkımızda
tamam canm ben bi aksam sorayım. benm arkadas erciyes has. calısıyor hümada bi kac arkadası var sorsun bi ona bakım. hber gelince yazarım ben sana. erciyestede ii drlar var orayı neden düşünmüyorsun. canm sen tüp bebek yaptırmısmıydın hiç. hani vucut yüksek doza alısıyor ya klomene cvp verirmi die.canım ya o sart deil ilgili bi doktorda olabilir regl 3 günü şu hormon tahlillerimi yenilicemm onun için birde klomen denemek istiyorumm bakalım
evet degerim 13.1 e düşmüş:2::2::2:
arkadaşlar merhabalar içimi boşaltmak için buradayım ben bir Turgut Aydın mağduruyum 46 yaşındayım menopozda olduğumu bile bile bana 3 kez tüp bebek uyguladı.
sonra ankarada 2 ayrı profesöre gittim turgut bey ilk baktığında fsh denen hormonum 90 mış. bu menopoz demekmiş. çocuk olazmış. Bu adam beni 1 yıl boyunca kandırmış.
biz cahil insanlarız ne bilelim. sonradan böyle çok hastanın o merkezde kandırıldığını duydum.sırf onlara hasta göndersinler diye doktorlara paralar verildiğini duydum.hakkımı helal etmiyorum bu adamlara. Allahım ıslah etsin inşallah bunlar doktor değil hasta tüccarı.....
tamam canm ben bi aksam sorayım. benm arkadas erciyes has. calısıyor hümada bi kac arkadası var sorsun bi ona bakım. hber gelince yazarım ben sana. erciyestede ii drlar var orayı neden düşünmüyorsun. canm sen tüp bebek yaptırmısmıydın hiç. hani vucut yüksek doza alısıyor ya klomene cvp verirmi die.
offf canm benm ya inan cok üzüldümne diecegimi bilemiyorum ama belki bunda da vardr be canm bi hayır. demekki rabbim bunu uygun görmüş. ben cok inanmıstım yükselecegine ((( ne olur üzülme biliyorum hiç kolay deil ama elden gelen bişey yok ama peste etme durumun el verdiği sürece sansını dene.
ablacıgım öncelikle gecmiş olsun diecek bişey bulamıyorum gercekten cok sasırdım allahım yardımcınız olsun ve herzaman ii insanlarla karsılastırsın neden böle bişey yaptılar aklım almıyor olmayacagını bile bile umut vermek gercekten büyük günah ama yinede ben kendi adıma ordan memnun ayrıldım hem maddi hem manevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?