Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaz yaz canım kitap çıkart ortaya iyi ya dr dan güzel bi test tarifi yapalım bakalım

hımm ilginç arz-talep meselesi gibi bişi yani

hımmmm enteresannnn kendiminkini yaparımda eşimden nasıl isteyeyim yahuuu
bahar temizliği yapıyorum kocişim de sil süpür işte

..... yine yeni mesaj tekrarı .....

Son düzenleme:

ok begendim canım yaaa içim sızladı okurken gözlerim doldu:2::2::2: inşallah olacak bizimde yaaa inşallahhh

merhaba şifa özel mesaj yazamıyorum malesef bende ramazan sonrası tüp bebk düşünüyorum sorunum tüplerimin ikiside kapalı iki kes dış gebelik geçirdim ve artık eşim tüp bebek deniyelim diyor kayseride bu konuda gelişmişmi gelişmemişmi bilemıyorum o yüzde araştırıyorum canım ilk defa yaptırıcam turgut bey kayseri tüp bebek merkezinde de calışıyo sanırım bide bihter hanım tavsiye ettiler sevgi hastanesinde....

canım merhaba olsun şunun şurasında ramazan ayına ne kaldı ki geç olsun güç olmasın inşallah peki laparoskopi ameliyatı olmadın sanırım :26: tüpler kapalı olduğuna göre geçirmiş olduğun dış gebelikler için büyük geçmiş olsun tatlım Rabbim bu kez kucağına almayı nasip etsin inşallah sen yakın ildesin herhalde canım tabiki tüm arkadaşlarımızın tavsiyelerini dinle ama tavsiye olunan dr larla bizzat git tanış , şartlarını filan hangisi size mantıklı gelirse orda devam edersiniz

kayseride oturuyorum canım laparoskopi oldum aralık ayında biay sonra hamile kaldım oda dış gebelik oldu laparoskopide açılmadı tüperim doktorum zeki yılmaz dı saol canım bu arada güzel dileklerin için inşallah hepimiz en yakın zamanda kavusuruz bebişlerimize rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

anladım canımm laparoskopiye rağmen açılmayan tüplerde oluyormuş demekki ama laparoskopiden 1 ay sonra hamilelik fakat dış gebelik inşalah canım Rabbim o çektiğin sıkıntılarını bebekle müjdelendirsin inşallah

Son düzenleme:

saol canım amin inşallah cümlemize ama demekki biraz acılmış yoksa imkansız hamile kalmam senin sorunun ne

hoş buldum iyim çok şükür
sen nasılsın geçmişi tam anlamıyla okumadım ama sanki eşin hastaymış gibi anladım hayırdır ciddi bişey değildir inşallah

iyiyim canım evet eşim belinden rahatsızlandı yumurtlama günleri kaçtı gitti anlıcann ama şimdi iyi bir dahaki yumurtlamalara artık önce sağlıgımız iyi olsunda

aman yapmaz ooo peşinde dolaşıp söke söke almam lazım

gerekirse 1 gece nöbet tut o uyurkene hani
kızlar çok yaşayın emi Allahda sizi güldürsün. çok güldüm...
canım merhaba çok geçmişler olsun öncelikle. Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah. canım kayserideki doktorlar kime göre iyi kime göre kötü. biri memnunken diğeri olmayabiliyor. ama şuda bi gerçekki kayseride seçenekler sınırlı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrr
günaydıııınnnn nasılsınnn canım
merhaba kayserinin güzel hatunları
maşallah sayfalar almış gitmiş başını
merhaba canım hoşgeldin. sık sık uğramayınca sayfalar ilerliyo daha sık uğra özletme kendini

slm arkadaşlar 2 ay sonra tekrar başlamaya karar verdi inşallah bi deişiklik olmazsa sizce bu ara iyimi 3 ay dinlenmiş oluyorum:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…