yaz yaz canım kitap çıkart ortayaevet canım eşimle ben yaptık birimizin yapıştı birimizin yapışmadı. birimizin ki birbirinden ayrılmayacak şekilde yapıştı öteki neredeyse yapışmadı sayılır. bu bilgiyi tanıdığımız bir doktordan edindim. ara ara yapmamızı tavsiye etti. kullandığımız şeylerin fayda edip etmediğini öğrenebilirsiniz diye.
valla bunu ben bulmadım ama o kadar çok araştıyorum ki yakında kitap yazabiliri m
hımm ilginçproblem varsa yapışmıyo. yapıştığı zaman iyi demek oluyo. biraz fazla açık olucak ama aslında bu test kadın ve erkekteki sıvıların biribirini çekip birbirine yapışıp yapışmadığını test ediyor.
hımmmm enteresannnn kendiminkini yaparımda eşimden nasıl isteyeyim yahuuu
gerekirse 1 gece nöbet tutaman yapmaz ooo peşinde dolaşıp söke söke almam lazım
yaz yaz canım kitap çıkart ortayaiyi ya dr dan güzel bi test tarifi yapalım bakalım
hımm ilginçarz-talep meselesi gibi bişi yani
bahar temizliği yapıyorum kocişim de sil süpür işte
gerekirse 1 gece nöbet tuto uyurkene hani
aman yapmaz ooo peşinde dolaşıp söke söke almam lazım
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
canım merhaba olsun şunun şurasında ramazan ayına ne kaldı kimerhaba şifa özel mesaj yazamıyorum malesef bende ramazan sonrası tüp bebk düşünüyorum sorunum tüplerimin ikiside kapalı iki kes dış gebelik geçirdim ve artık eşim tüp bebek deniyelim diyor kayseride bu konuda gelişmişmi gelişmemişmi bilemıyorum o yüzde araştırıyorum canım ilk defa yaptırıcam turgut bey kayseri tüp bebek merkezinde de calışıyo sanırım bide bihter hanım tavsiye ettiler sevgi hastanesinde....
kayseride oturuyorum canım laparoskopi oldum aralık ayında biay sonra hamile kaldım oda dış gebelik oldu laparoskopide açılmadı tüperim doktorum zeki yılmaz dı saol canım bu arada güzel dileklerin için inşallah hepimiz en yakın zamanda kavusuruz bebişlerimize rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahcanım merhaba olsun şunun şurasında ramazan ayına ne kaldı kigeç olsun güç olmasın inşallah peki laparoskopi ameliyatı olmadın sanırım :26: tüpler kapalı olduğuna göre geçirmiş olduğun dış gebelikler için büyük geçmiş olsun tatlım Rabbim bu kez kucağına almayı nasip etsin inşallah sen yakın ildesin herhalde canım tabiki tüm arkadaşlarımızın tavsiyelerini dinle ama tavsiye olunan dr larla bizzat git tanış , şartlarını filan hangisi size mantıklı gelirse orda devam edersiniz
anladım canımm laparoskopiye rağmen açılmayan tüplerde oluyormuş demekkikayseride oturuyorum canım laparoskopi oldum aralık ayında biay sonra hamile kaldım oda dış gebelik oldu laparoskopide açılmadı tüperim doktorum zeki yılmaz dı saol canım bu arada güzel dileklerin için inşallah hepimiz en yakın zamanda kavusuruz bebişlerimize rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
anladım canımm laparoskopiye rağmen açılmayan tüplerde oluyormuş demekkiama laparoskopiden 1 ay sonra hamilelik fajat dış gebelik inşalah canım Rabbim o çektiğin sıkıntılarını bebekle müjdelendirsin inşallah
merhaba kayserinin güzel hatunları
maşallah sayfalar almış gitmiş başını
hoşgeldin şekerim nasılsın?
hoş buldum iyim çok şükür
sen nasılsın geçmişi tam anlamıyla okumadım ama sanki eşin hastaymış gibi anladım hayırdır ciddi bişey değildir inşallah
aman yapmaz ooo peşinde dolaşıp söke söke almam lazım
yaz yaz canım kitap çıkart ortayaiyi ya dr dan güzel bi test tarifi yapalım bakalım
hımm ilginçarz-talep meselesi gibi bişi yani
bahar temizliği yapıyorum kocişim de sil süpür işte
kızlar çok yaşayın emi Allahda sizi güldürsün. çok güldüm...gerekirse 1 gece nöbet tuto uyurkene hani
canım merhaba çok geçmişler olsun öncelikle. Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah. canım kayserideki doktorlar kime göre iyi kime göre kötü. biri memnunken diğeri olmayabiliyor. ama şuda bi gerçekki kayseride seçenekler sınırlı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.merhaba şifa özel mesaj yazamıyorum malesef bende ramazan sonrası tüp bebk düşünüyorum sorunum tüplerimin ikiside kapalı iki kes dış gebelik geçirdim ve artık eşim tüp bebek deniyelim diyor kayseride bu konuda gelişmişmi gelişmemişmi bilemıyorum o yüzde araştırıyorum canım ilk defa yaptırıcam turgut bey kayseri tüp bebek merkezinde de calışıyo sanırım bide bihter hanım tavsiye ettiler sevgi hastanesinde....
günaydıııınnnn nasılsınnn canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrr
merhaba canım hoşgeldin. sık sık uğramayınca sayfalar ilerliyo daha sık uğra özletme kendinimerhaba kayserinin güzel hatunları
merhaba kayserinin güzel hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?