Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Gül yüzünüz hiç solmasın
Kazancınız bol bereketli olsun.
Geleceğiniz sağlık sıhhatli olsun.
Geceniz gündüz gibi aydınlık olsun.
Yolunuz açık gönlünüz pak olsun.
Her gününüz bol bereketli şen olsun.
Yüreğiniz ferah,ilhamınız bol olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
Melekler daima duacınız olsun.
Kabriniz gülistanlı bir bahçe olsun.
Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.
Akibetiniz Mizanında ağır olsun.
Sorgu sualde hesabınız kolay olsun.
Resulallah (s.a.v.) şefaatçiniz olsun.
Kur'an ve iman yoldaşınız olsun.
Sekiz cennet size müştak olsun.
Hakk'ın cemalini görmek nasip olsun.
Bu dualar size hediyem olsun.
ALLAH'ın selamı üzerinize olsun Efendimiz(S.A.V.) rüyanızda ziyaretçiniz olsun ( Amin inşaALLAH )

canım daha kan almadılar yani gerek duymadılar.ama yarın tekrar kontrolum var.şu an herşey normal dediler.yarın daha çok belli olacak.hayırlısı olsun bakalım

canım nasılsın neler yapıyosun.ben gün saymaya başladım.belki karşılaşırız merkezde gerçi karşılaşsakta tanımayız birbirimizi.:))

canım nasılsın neler yapıyosun.ben gün saymaya başladım.belki karşılaşırız merkezde gerçi karşılaşsakta tanımayız birbirimizi.:))

napalım canım tedaviyle uğraşıyorum.salı gece yumoşlarım toplanacak :)) hem çok seviniyorum hemde çok korkuyorum.kızlar dualarınıza ihtiyacım var.evet inşş tanışmayı çok isterdim.eğer herşey yolunda giderse pazar günüde transferim var.inşşş allah hepimizin bu mübarek günlerde muradını verir.

gece miii ??? allah allah çok şaşırdım.yani genelde gecemi toplanıyorki ??inşallah herşey yolunda gider canım benim.hayırlı haberlerini bekliyorum.hakkında hayırlısı neyse o olsun.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

salı gece gece yumoş sadece sende mi toplanacak ki neyse sonuçta kaliteli kaliteli yumoşların bol bol olsun bir güzel döllenmiş ve bölünmüş olarak transferin nasip olsun tatlım

evet canım iyi fikir :))))
:13:

evet bende ilk defa fuydum gece gece yumoş toplama işlemini belki gündüz dr un önemli bi işi gücü varsa ondandır büyük ihtimal :26::44: neyse sonu güzel bitsin tedavilerinizin inşallah ben dua ediyrum ikinizede

evet cnm bende çok şaşırdım ama son bir karar değişikliği ile çarşamba öğlen 12 de toplanacak.az önce çatlatma iğnemi vurdum şifacım bu çatlatma iğnesini yaparken bir damlası aktı o bir sorun yaratırmı ( yani bir damlası ziyan oldu bu arada sen tedaviye başladınmı?

hadi hayırlısı olsun bakalım demek gündüze geçtiniz hayırlı-uğurlu olsun tüm dualarım senin ve eda için inşallah test günlerinizde müjdelerinizle yüzümüz güler inşallah maşallah

yok canım 1 damladan bişi olmaz hepimizde oldu sağa sola kaç damlacıklar gitti havaya korkma tatlım rahat ol bol bol dua et hatta opu öncesi abdestli olmaya bak salavat getir sürekli Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah çok dua ediyorumm

inşallah canım bende senin için dua ediyorum.allah hepimizin yüzünü güldürsün göbeklerimizi bebekle doldurur inşallah :)))benim için en zoru yumurta toplama aşaması onuda inşş atlatırsam rahatlıcam :))

aslında zor gibi geliyor ama ben koşa koşa giderim heralde opuya en zoru transferden test gününe kadar bekleyiş bence aslında mümkün olduğunca kendini sitrese sokmamaya çalış inşallah test günleriniz süper olacak duaların için ALLAH razı olsun bu arada

inşallah canım sen tedaviye ne zaman başlaıyorsun?hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz.artık bana dışarıdan senin neden çocuğun olmuyorsa sözlerine hamileyim diyerek karşılık vermek istiyorum.içim o kadar doluki şu andada duygulandım allah hepimizin yardımcısı olsun

canım yarın cevap vereyim ben tedavim hakkında bilgiyi aynen canım bizi biz anlarız inşallah yaa işte kapak olsun cevaplarımız o çatlak meraklılara

aynen bende hissediyor ve inanıyorum

canım bu arada karnımda müthiş bir şişlik var.özellikle yumurtalıklarımın olduğu bölgede sanki bir ağırlık var normal demi bunlar birde yumurta toplama işleminden önce önereceğin bilgilerin varsa söylermisin canım

şişlik normal tatlım hatta test gününe kadar devamdı bende şişlik bence normal iğnelerin etkisinde ve yumoşlar büyüyo içerde şişiyoz her türlü işte aklıma gelen abdestli ol ve bol dua oldu zaten yarın gece 12 den sonra yeme içme yasak bunu söylemiştir hemşire filan ama yazayım dedim aklıma bişi gelmediğine göre mesajımı yollayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…