canım nasılsın kan verdin mi son durumun ne??? kanı niye almışlar.
canım daha kan almadılar yani gerek duymadılar.ama yarın tekrar kontrolum var.şu an herşey normal dediler.yarın daha çok belli olacak.hayırlısı olsun bakalım
yakanıza kırmızı karanfil takarsınız nolcak kicanım nasılsın neler yapıyosun.ben gün saymaya başladım.belki karşılaşırız merkezde gerçi karşılaşsakta tanımayız birbirimizi.:))
canım nasılsın neler yapıyosun.ben gün saymaya başladım.belki karşılaşırız merkezde gerçi karşılaşsakta tanımayız birbirimizi.:))
yakanıza kırmızı karanfil takarsınız nolcak ki
napalım canım tedaviyle uğraşıyorum.salı gece yumoşlarım toplanacak :)) hem çok seviniyorum hemde çok korkuyorum.kızlar dualarınıza ihtiyacım var.evet inşş tanışmayı çok isterdim.eğer herşey yolunda giderse pazar günüde transferim var.inşşş allah hepimizin bu mübarek günlerde muradını verir.
salı gece gece yumoş sadece sende mi toplanacak ki neyse sonuçta kaliteli kaliteli yumoşların bol bol olsun bir güzel döllenmiş ve bölünmüş olarak transferin nasip olsun tatlımnapalım canım tedaviyle uğraşıyorum.salı gece yumoşlarım toplanacak :)) hem çok seviniyorum hemde çok korkuyorum.kızlar dualarınıza ihtiyacım var.evet inşş tanışmayı çok isterdim.eğer herşey yolunda giderse pazar günüde transferim var.inşşş allah hepimizin bu mübarek günlerde muradını verir.
:13:evet canım iyi fikir :))))
evet bende ilk defa fuydum gece gece yumoş toplama işlemini belki gündüz dr un önemli bi işi gücü varsa ondandır büyük ihtimal :26::44:gece miii ??? allah allah çok şaşırdım.yani genelde gecemi toplanıyorki ??inşallah herşey yolunda gider canım benim.hayırlı haberlerini bekliyorum.hakkında hayırlısı neyse o olsun.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
salı gece gece yumoş sadece sende mi toplanacak ki neyse sonuçta kaliteli kaliteli yumoşların bol bol olsun bir güzel döllenmiş ve bölünmüş olarak transferin nasip olsun tatlım
:13:
evet bende ilk defa fuydum gece gece yumoş toplama işlemini belki gündüz dr un önemli bi işi gücü varsa ondandır büyük ihtimal :26::44:neyse sonu güzel bitsin tedavilerinizin inşallah ben dua ediy rum ikinizede
hadi hayırlısı olsun bakalım demek gündüze geçtiniz hayırlı-uğurlu olsun tüm dualarım senin ve eda için inşallah test günlerinizde müjdelerinizle yüzümüz güler inşallah maşallahevet cnm bende çok şaşırdım ama son bir karar değişikliği ile çarşamba öğlen 12 de toplanacak.az önce çatlatma iğnemi vurdum şifacım bu çatlatma iğnesini yaparken bir damlası aktı o bir sorun yaratırmı( yani bir damlası ziyan oldu bu arada sen tedaviye başladınmı?
hadi hayırlısı olsun bakalım demek gündüze geçtiniz hayırlı-uğurlu olsun tüm dualarım senin ve eda için inşallah test günlerinizde müjdelerinizle yüzümüz güler inşallah maşallah
yok canım 1 damladan bişi olmazhepimizde oldu sağa sola kaç damlacıklar gitti havaya korkma tatlım rahat ol bol bol dua et hatta opu öncesi abdestli olmaya bak salavat getir sürekli Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah çok dua ediyorumm
aslında zor gibi geliyor ama ben koşa koşa giderim heralde opuyainşallah canım bende senin için dua ediyorum.allah hepimizin yüzünü güldürsün göbeklerimizi bebekle doldurur inşallah :)))benim için en zoru yumurta toplama aşaması onuda inşş atlatırsam rahatlıcam :))
aslında zor gibi geliyor ama ben koşa koşa giderim heralde opuyaen zoru transferden test gününe kadar bekleyiş bence aslında mümkün olduğunca kendini sitrese sokmamaya çalış inşallah test günleriniz süper olacak duaların için ALLAH razı olsun bu arada
canım yarın cevap vereyim ben tedavim hakkında bilgiyiinşallah canım sen tedaviye ne zaman başlaıyorsun?hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz.artık bana dışarıdan senin neden çocuğun olmuyorsa sözlerine hamileyim diyerek karşılık vermek istiyorum.içim o kadar doluki şu andada duygulandım allah hepimizin yardımcısı olsun
canım yarın cevap vereyim ben tedavim hakkında bilgiyiaynen canım bizi biz anlarız inşallah yaa işte kapak olsun cevaplarımız o çatlak meraklılara
inşallah canım benim aminn hamileler listesinde topiğinde olalım bundan böyle inşallah hepimzhadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
inşallah canım benim aminn hamileler listesinde topiğinde olalım bundan böyle inşallah hepimz
aynen bende hissediyor ve inanıyoruminşallah :))) çok güzel olur ben inanıyorum yaa rabbim bunu bize yaşatacak
aynen bende hissediyor ve inanıyorum
şişlik normal tatlım hatta test gününe kadar devamdı bende şişlikcanım bu arada karnımda müthiş bir şişlik var.özellikle yumurtalıklarımın olduğu bölgede sanki bir ağırlık var normal demi bunlar birde yumurta toplama işleminden önce önereceğin bilgilerin varsa söylermisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?