şişlik normal tatlım hatta test gününe kadar devamdı bende şişlikbence normal iğnelerin etkisinde ve yumoşlar büyüyo içerde şişiyoz her türlü işte aklıma gelen abdestli ol ve bol dua oldu zaten yarın gece 12 den sonra yeme içme yasak bunu söylemiştir hemşire filan ama yazayım dedim aklıma bişi gelmediğine göre mesajımı yollayım
çok fazla yumurtası toplananların fazla sancısı olduğunu biliyorum canım bende 1 adet yumoş toplanmıştıçok teşekkür ederim canım gerçektede hepinizle tanışmayı çok isterdim.yumurta toplama işlemi 10 dak.sürüyormuş zaten ben uyanmadanda ağrı kesici iğne yapıyorlarmış doktor bana adet sancısı gibi sancın olur dedi bende içimden hadi bakalım inşallah dedim ama çok tırsıyorum :) belkide ilk defa deneyeceğim için bilmiyorum rahim filmi kadar zormu acaba?aynı ağrımı
çok fazla yumurtası toplananların fazla sancısı olduğunu biliyorum canım bende 1 adet yumoş toplanmıştı(zaten şiddetli adet sancısı çekenlerdenim ) ağrı sızı çok koymadı hafifti iğne bile yapma gereğinde bulunmadılar ki bana canım benim zaten iğne yaparlar ve etkisiyle rahat geçer ağrı sızı belki minik minik yoklar ama dayanılmaz değildir eminim hiç korkma tatlım evet ilk deneyen herkeste korku sitres heyecan endişe çok fazla bende öyleydim ama 2. ye gayet tecrübeli oldum hazırlıklıyım yani hepsine ilk ve son tedavin olacak inşallah herşey bebişlerimiz için böyle düşün her daim
inşallah canım amin amin evet kenzl arş duası çok etkiliymiş bolca okuyalım inşallah Rabbim kabul buyursun inşallah canım yaa kabul olsun tüm dilek dualarımızinşallah canım zaten hemen yazarım burdan :) seninde öyle ilk ve son tedavin olur inşallah bana rüyamda kenzul arş duasını gösterdiler,araştırdım çocuğu olmayan bayanların okuması gerekli dualardanmış.sende oku ben hamiş olursam sizin için okuyacağım inşallahh
salı gece gece yumoş sadece sende mi toplanacak ki neyse sonuçta kaliteli kaliteli yumoşların bol bol olsun bir güzel döllenmiş ve bölünmüş olarak transferin nasip olsun tatlım
:13:
evet bende ilk defa fuydum gece gece yumoş toplama işlemini belki gündüz dr un önemli bi işi gücü varsa ondandır büyük ihtimal :26::44:neyse sonu güzel bitsin tedavilerinizin inşallah ben dua ediy rum ikinizede
rica ederim tatlım amin inşallah test günleriniz müjdeli olacakçok teşekkür ederiz canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
arkadaşlar bende kayserideyim tüp bebek yaptırmam gerekiyor dr ve önerilerinizi bekliyorum
merhaba canım ben kayseri tüp bebek merkezinde nurettin türktekinin hastasıyım.
slm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşallah gülom nerelerdesin sende kayboluyorsun artık
inşallah canım zaten hemen yazarım burdan :) seninde öyle ilk ve son tedavin olur inşallah bana rüyamda kenzul arş duasını gösterdiler,araştırdım çocuğu olmayan bayanların okuması gerekli dualardanmış.sende oku ben hamiş olursam sizin için okuyacağım inşallahh
arkadaşlar dualarınızı bekliyorum senin için bir başkası dua ettiğinde kabul olurmuş bende dualarımda hepinize yer vereceğim Allah kabul etsin :)
arkadaşlar bende kayserideyim tüp bebek yaptırmam gerekiyor dr ve önerilerinizi bekliyorum
merhaba canım yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım
canım mrb.
kayseri tüp bebek merkezi nurettin beyin hastasıyım bende.sende sorun ne ???
merhaba canım ben kayseri tüp bebek merkezinde nurettin türktekinin hastasıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?