Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ederim canım gerçektede hepinizle tanışmayı çok isterdim.yumurta toplama işlemi 10 dak.sürüyormuş zaten ben uyanmadanda ağrı kesici iğne yapıyorlarmış doktor bana adet sancısı gibi sancın olur dedi bende içimden hadi bakalım inşallah dedim ama çok tırsıyorum :) belkide ilk defa deneyeceğim için bilmiyorum rahim filmi kadar zormu acaba?aynı ağrımı

çok fazla yumurtası toplananların fazla sancısı olduğunu biliyorum canım bende 1 adet yumoş toplanmıştı (zaten şiddetli adet sancısı çekenlerdenim ) ağrı sızı çok koymadı hafifti iğne bile yapma gereğinde bulunmadılar ki bana canım benim zaten iğne yaparlar ve etkisiyle rahat geçer ağrı sızı belki minik minik yoklar ama dayanılmaz değildir eminim hiç korkma tatlım evet ilk deneyen herkeste korku sitres heyecan endişe çok fazla bende öyleydim ama 2. ye gayet tecrübeli oldum hazırlıklıyım yani hepsine ilk ve son tedavin olacak inşallah herşey bebişlerimiz için böyle düşün her daim

inşallah canım zaten hemen yazarım burdan :) seninde öyle ilk ve son tedavin olur inşallah bana rüyamda kenzul arş duasını gösterdiler,araştırdım çocuğu olmayan bayanların okuması gerekli dualardanmış.sende oku ben hamiş olursam sizin için okuyacağım inşallahh

inşallah canım amin amin evet kenzl arş duası çok etkiliymiş bolca okuyalım inşallah Rabbim kabul buyursun inşallah canım yaa kabul olsun tüm dilek dualarımız

çok teşekkür ederiz canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

mrb kızlar nasılsınızz? hayırlı haberlerinizi bekliyoruz dört gözleeee hamilelerimiz nasıllar bakalımm

arlakadşlar günaydınn dün bihter hanımla görüştüm onunla devam edeceğim inşallah temmuz ayında tüp bebek yaptıracağız deneyimi olan arkadaşlar nasıl beslenmeliyim faydası olan şeyler varmı birde benim yumurta sayım az onu çogaltacak bir yol biliyormusunuz bitkisel olabilir umutluyum rabbim inşallah kısmet eder hayırlısı olsunn:)

arkadaşlar dualarınızı bekliyorum senin için bir başkası dua ettiğinde kabul olurmuş bende dualarımda hepinize yer vereceğim Allah kabul etsin :)

canım mrb.
kayseri tüp bebek merkezi nurettin beyin hastasıyım bende.sende sorun ne ???

canım bende endometrioma yumurtalıklarımda daha önce ameliyat geçirdim ancak tekrarladı şu an 2 tane fhs degerim yüksek çıkıyor
bende bihter hanımla görüştüm temmuz ayında tüp bebek tedavisi olacam

merhaba canım ben kayseri tüp bebek merkezinde nurettin türktekinin hastasıyım.

canım nasılsın ya aklım hep sende yumoşlar toplandı mı durumun ne ağrı var mı çok merak ediyorum.inşallah ağrısız sızısız olmuştur.çoğu gitti azı kaldı bebişlerimiz gelsin artık göbüşümüze demi ama :)))

Tedavi gören arkadaşlar inşallah bebeklerinize kavuşursunuz. Bende Temmuz başı gibi randevu alacam inşallah ön görüşme için. Kısmet bi görüşelim bakalım. Allah herkese kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…