Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım toplantı sadece şunu diyorum benim adet sancım bile bundan daha ağrılı çok kolay bir işlem canım sakın korkma.ben bugun orada korkudan ağladım :))) ama hiç korkulacak bişey yokmuş yumurtalarımı turgut bey topladı oda çok harika bir doktor,nurettin bey yarın geliyor 15 yumurtadan sadece 3 tanesi olgun yarın haber verecekler inşşş bebeklerim döllenirler çok merak ediyorum

canım merhaba papatya özmen arkadaşıma tamamen katılıyorum sevgi hastanesi ve dr u hakkında pek olumlu yorumlar yok başarı hikayeleride yok malesef peki Bihter hanım size ne kadar fiyat belirtti eğer sen karar verdiysen herhalde indirim yapmıştır da mecburen orda yaptıracakmışsın gibi geldi canım Turgut beyin hastasıyım ve çok memnunum ısrarla tavsiye ederim ama Nurettin beyde çok iyi ve başarılı ikisinde birini seçsen süper olacak çünkü benimde fsh yüksekti e akabinde yumurta rezerv azlığı vardı canım bi daha düşün derim ben

sevgi hastanesinin başarısından emin misin iyi düşün derim
allah iyilerle karşılaştırsın

bencedee acıbademde turgut bey var onada çok iyi diyorlar
sevgi hastanesini kimseden duymadım
evet Turgut bey den çokkkk memnunum ben ama Nurettin beylede tanışmıştık oda çok iyi bir dr

canım senin tedavin şu an ne aşamada

Tedavi gören arkadaşlar inşallah bebeklerinize kavuşursunuz. Bende Temmuz başı gibi randevu alacam inşallah ön görüşme için. Kısmet bi görüşelim bakalım. Allah herkese kolaylıklar versin.
canım hoş geldin aminn inşallah hadi bakalım görüşme güzel geçmiştir umarım hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin ve test günün müjdeli olsun canım benim

ohhh şükürler olsun aynen yazdığım gibi demi ama işte ilk olunca ne kadar bizleri dinlesende tedirgin gergin olacağını tahmin etmiştim neyseki işin bu aşamasınıda aştın şimdi 3 yumurtan mı toplandı hadi yarın telefonla bilgilndirilirsin ayyyy onlar şimdi aşk yaşıyolar ki embriolaya dönüşecekler

inşallah canım ama 3 tane olgun yumurta var ama azmı?? ne biliyim yaaa şimdide buna kafayı taktım.daha hiç haber vermediler yarın verecekler ama çok heyecanlıyım kalbim dışına çıkacak sanki

inşallah canım ama 3 tane olgun yumurta var ama azmı?? ne biliyim yaaa şimdide buna kafayı taktım.daha hiç haber vermediler yarın verecekler ama çok heyecanlıyım kalbim dışına çıkacak sanki
canım benim hiç üzülme ben sana yazdım benden sadece 1 adet toplanmıştı oda döllenmişti bölünmüştü ve transfer bile nasip olmuştu tabi nasipte yokmuş negatifi gördüm ama şunu unutma sadece tek embrioyla bile müjdesini veren çok kişi var hiç üzülme Rabbim hakkımızda hayırlı olanı sıkıntısızca nasip etsin canım benim ya evet yarın haber verirler :102::116:

inşallah canım allah emeklerimizi ziyan etmesin.inşş banada hayırlı haberler gelir.umutla bekliyorum

inşallah canım allah emeklerimizi ziyan etmesin.inşş banada hayırlı haberler gelir.umutla bekliyorum
gelecek tatlım güzel düşünelim ki güzel olsun Rabbime emanetiz hepimiz özellikle embriolarımız onun dileğiyle gerçekleşecek inşallah amin canım benim ama lütfen sen bugünden itibaren hep pozitif ol çok işe yarayacak hem yarın güzel haberi alınca moralin heyecanın bomba gibi olacak

inşşşş canım benimmm turgut bey süper bir seçim harika bir doktor inşşş seninde bu sefer yüzün gülecek bu yaşadıklarımızı gülerek anlatacağız inşallahhh

bak halaaa sitresin dibine dibine inmişsin kime diyorumm ki ben canım bol dua ve moral lazım bundan böyle

inşşşş canım benimmm turgut bey süper bir seçim harika bir doktor inşşş seninde bu sefer yüzün gülecek bu yaşadıklarımızı gülerek anlatacağız inşallahhh
evet canım benim Turgut bey muhteşem bir dr inşallah güzel haberler hepimizin olacak

bak halaaa sitresin dibine dibine inmişsin kime diyorumm ki ben canım bol dua ve moral lazım bundan böyle

evet canım benim yaa çok iyisin yaaaa ben seninle konuştuğum zzaman gerçekten motive oluyorum.gerçektede tanışmayı çok isterdim.allah gönlüne göre versin

evet canım benim yaa çok iyisin yaaaa ben seninle konuştuğum zzaman gerçekten motive oluyorum.gerçektede tanışmayı çok isterdim.allah gönlüne göre versin
canım benim o senin güzel gönlünden kaynaklanıyor bir işe yarıyorsam ne mutlu bana tabiki canım tanışalım buluşalım ben çok seviyor ve istiyorum Kayseri buluşmasını amin canım hepimizin hasreti sona ersin inşallah

daha önce öyle buluşmalar yaşandımıki? evet yaaa çok güzel olur.yada facedende tanışabiliriz :))AMİN CANIM İNŞALLAHHH

daha önce öyle buluşmalar yaşandımıki? evet yaaa çok güzel olur.yada facedende tanışabiliriz :))AMİN CANIM İNŞALLAHHH
evet ben papatya_özmen ve pingulale arkadaşlarla tanıştım iyiki tanışmışım çok seviyorum ama herkesle buluşmayı çok istiyorum

canım seni ekleyemedim ben sana neden mesaj gönderemiyorum yada mesajımı aldınmı
canım mesaj sayın şu an 60 olmuş toplam 100 adet olunca özel mesaj gönderme hakkın olacak bu yüzden mesajın gelmedi bana neyse 100 e bişi kalmadı sonra haberleşiriz

tamam canımm o zaman öpüyorum seniii mucuxxxx yarın haber ederim
bende öptüm canım bol dua edicem sende lütfen kafanı bulandırıp keyfini bozma sabah ola hayrola diyelim mutlaka yarın güzel haberini bekliycemm iyi geceler canım

şifa merhaba ben daha önce zeki bey e gidiyordum en son tavrı hiç hoşuma gitmedi o yapacaktı normalde tüp bebek sonra ablamın komşusu önerdi bihter hanımı onunda problemi vardı tüp bebek ile çocuk sahibi olmuş
benim çevremde kimse yok yaptıran bu konuda gerçekten bilgim yok drlar hep farklı şeyler söylüyorlar ben bende fhs 22 yumurta rezervimde azmış dr pek umutlu değil ama ben umutluyum allah verecek sonuçta kısmet olursa rabbim inşallah bana ve tüm isteyenlere kısmet eder fiyatı hiç sormadım inan moralim çok bozuktu dr gittiğimde bihter hanım daha anlayışlı yaklaştı bana benim şu ana başka bir dr gitmem 1 ay kaybettirmez mi benim hormonum sürekli yükseliyor senin bu konuda deneyimin varsa bilgi verebilirmisin allah hepimize acil şifalar versin hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

ayyy çok sevindim.çok korkuyordun sen.turgut bey ayrıldı diye biliyordum.hakkımızda hayırlısı canım.rabiim hayırlıysa kısmet etsin.bizim gibi isteyen herkesin gönlüne göre versin allahım.bende bu ara biraz kafam karışık.acaba tedaviyi ertelesemmi diyorum.eylüle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…