canım nasılsın ya aklım hep sende yumoşlar toplandı mı durumun ne ağrı var mı çok merak ediyorum.inşallah ağrısız sızısız olmuştur.çoğu gitti azı kaldı bebişlerimiz gelsin artık göbüşümüze demi ama :)))
canım merhabacanım bende endometrioma yumurtalıklarımda daha önce ameliyat geçirdim ancak tekrarladı şu an 2 tane fhs degerim yüksek çıkıyor
bende bihter hanımla görüştüm temmuz ayında tüp bebek tedavisi olacam
sevgi hastanesinin başarısından emin misin iyi düşün derim
allah iyilerle karşılaştırsın
evet Turgut bey den çokkkk memnunum benbencedee acıbademde turgut bey var onada çok iyi diyorlar
sevgi hastanesini kimseden duymadım
canım senin tedavin şu an ne aşamadacanım nasılsın ya aklım hep sende yumoşlar toplandı mı durumun ne ağrı var mı çok merak ediyorum.inşallah ağrısız sızısız olmuştur.çoğu gitti azı kaldı bebişlerimiz gelsin artık göbüşümüze demi ama :)))
canım hoş geldin aminn inşallah hadi bakalım görüşme güzel geçmiştir umarım hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin ve test günün müjdeli olsun canım benimTedavi gören arkadaşlar inşallah bebeklerinize kavuşursunuz. Bende Temmuz başı gibi randevu alacam inşallah ön görüşme için. Kısmet bi görüşelim bakalım. Allah herkese kolaylıklar versin.
ohhh şükürler olsun aynen yazdığım gibi demi ama işte ilk olunca ne kadar bizleri dinlesende tedirgin gergin olacağını tahmin etmiştimevet canım toplantı sadece şunu diyorum benim adet sancım bile bundan daha ağrılı çok kolay bir işlem canım sakın korkma.ben bugun orada korkudan ağladım :))) ama hiç korkulacak bişey yokmuş yumurtalarımı turgut bey topladı oda çok harika bir doktor,nurettin bey yarın geliyor 15 yumurtadan sadece 3 tanesi olgun yarın haber verecekler inşşş bebeklerim döllenirler çok merak ediyorum
canım merhabapapatya özmen arkadaşıma tamamen katılıyorum sevgi hastanesi ve dr u hakkında pek olumlu yorumlar yok başarı hikayeleride yok malesef peki Bihter hanım size ne kadar fiyat belirtti eğer sen karar verdiysen herhalde indirim yapmıştır da mecburen orda yaptıracakmışsın gibi geldi canım Turgut beyin hastasıyım ve çok memnunum ısrarla tavsiye ederim ama Nurettin beyde çok iyi ve başarılı ikisinde birini seçsen süper olacak çünkü benimde fsh yüksekti e akabinde yumurta rezerv azlığı vardı canım bi daha düşün derim ben
evet Turgut bey den çokkkk memnunum benama Nurettin beylede tanışmıştık oda çok iyi bir dr
canım senin tedavin şu an ne aşamada
canım hoş geldin aminn inşallah hadi bakalım görüşme güzel geçmiştir umarım hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin ve test günün müjdeli olsun canım benim
ohhh şükürler olsun aynen yazdığım gibi demi ama işte ilk olunca ne kadar bizleri dinlesende tedirgin gergin olacağını tahmin etmiştimneyseki işin bu aşamasınıda aştın şimdi 3 yumurtan mı toplandı hadi yarın telefonla bilgilndirilirsin ayyyy onlar şimdi aşk yaşıyolar ki embriolaya dönüşecekler
canım benim hiç üzülme ben sana yazdım benden sadece 1 adet toplanmıştıinşallah canım ama 3 tane olgun yumurta var ama azmı?? ne biliyim yaaa şimdide buna kafayı taktım.daha hiç haber vermediler yarın verecekler ama çok heyecanlıyım kalbim dışına çıkacak sanki
canım benim hiç üzülme ben sana yazdım benden sadece 1 adet toplanmıştıoda döllenmişti bölünmüştü ve transfer bile nasip olmuştu tabi nasipte yokmuş negatifi gördüm ama şunu unutma sadece tek embrioyla bile müjdesini veren çok kişi var hiç üzülme Rabbim hakkımızda hayırlı olanı sıkıntısızca nasip etsin canım benim ya evet yarın haber verirler :102::116:
gelecek tatlım güzel düşünelim ki güzel olsuninşallah canım allah emeklerimizi ziyan etmesin.inşş banada hayırlı haberler gelir.umutla bekliyorum
inşallah canım dualarım sizlerle
gelecek tatlım güzel düşünelim ki güzel olsunRabbime emanetiz hepimiz özellikle embriolarımız onun dileğiyle gerçekleşecek inşallah amin canım benim ama lütfen sen bugünden itibaren hep pozitif ol çok işe yarayacak hem yarın güzel haberi alınca moralin heyecanın bomba gibi olacak
bak halaaa sitresin dibine dibine inmişsincanım merhaba bugun yumurtalarım toplantı 3 tane olgun yumurtam varmış yarın haber edecekler.canım sende polikistik overliydin senin ne kadar olgun yumurtan vardı?? 3 tane azmı yaaa bilmiyorum allah korktuğuma uğratmaz inşşşş
evet canım benim Turgut bey muhteşem bir drinşşşş canım benimmm turgut bey süper bir seçim harika bir doktor inşşş seninde bu sefer yüzün gülecek bu yaşadıklarımızı gülerek anlatacağız inşallahhh
bak halaaa sitresin dibine dibine inmişsinkime diyorumm ki ben canım bol dua ve moral lazım bundan böyle
canım benim o senin güzel gönlünden kaynaklanıyorevet canım benim yaa çok iyisin yaaaa ben seninle konuştuğum zzaman gerçekten motive oluyorum.gerçektede tanışmayı çok isterdim.allah gönlüne göre versin
canım benim o senin güzel gönlünden kaynaklanıyorbir işe yarıyorsam ne mutlu bana tabiki canım tanışalım buluşalım ben çok seviyor ve istiyorum Kayseri buluşmasını amin canım hepimizin hasreti sona ersin inşallah
evet ben papatya_özmen ve pingulale arkadaşlarla tanıştımdaha önce öyle buluşmalar yaşandımıki? evet yaaa çok güzel olur.yada facedende tanışabiliriz :))AMİN CANIM İNŞALLAHHH
evet ben papatya_özmen ve pingulale arkadaşlarla tanıştımiyiki tanışmışım çok seviyorum ama herkesle buluşmayı çok istiyorum
canım mesaj sayın şu an 60 olmuş toplam 100 adet olunca özel mesaj gönderme hakkın olacakcanım seni ekleyemedim ben sana neden mesaj gönderemiyorum yada mesajımı aldınmı
canım mesaj sayın şu an 60 olmuş toplam 100 adet olunca özel mesaj gönderme hakkın olacakbu yüzden mesajın gelmedi bana neyse 100 e bişi kalmadı sonra haberleşiriz
bende öptüm canım bol dua edicem sende lütfen kafanı bulandırıp keyfini bozma sabah ola hayrola diyelimtamam canımm o zaman öpüyorum seniii mucuxxxx yarın haber ederim
canım merhabaPapatya özmen arkadaşıma tamamen katılıyorum Sevgi hastanesi ve dr u hakkında pek olumlu yorumlar yok başarı hikayeleride yok malesef Peki bihter hanım size ne kadar fiyat belirtti Eğer sen karar verdiysen herhalde indirim yapmıştır da mecburen orda yaptıracakmışsın gibi geldi Canım turgut beyin hastasıyım ve çok memnunum ısrarla tavsiye ederim ama nurettin beyde çok iyi ve başarılı Ikisinde birini seçsen süper olacak çünkü benimde fsh yüksekti e akabinde yumurta rezerv azlığı vardı Canım bi daha düşün derim ben
Evet turgut bey den çokkkk memnunum benAma nurettin beylede tanışmıştık oda çok iyi bir dr
Canım senin tedavin şu an ne aşamada
Canım hoş geldin aminn inşallah hadi bakalım görüşme güzel geçmiştir umarım hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin ve test günün müjdeli olsun canım benim
Ohhh şükürler olsun aynen yazdığım gibi demi ama işte ilk olunca ne kadar bizleri dinlesende tedirgin gergin olacağını tahmin etmiştimNeyseki işin bu aşamasınıda aştın şimdi 3 yumurtan mı toplandı Hadi yarın telefonla bilgilndirilirsin Ayyyy onlar şimdi aşk yaşıyolar ki embriolaya dönüşecekler
evet canım toplantı sadece şunu diyorum benim adet sancım bile bundan daha ağrılı çok kolay bir işlem canım sakın korkma.ben bugun orada korkudan ağladım :))) ama hiç korkulacak bişey yokmuş yumurtalarımı turgut bey topladı oda çok harika bir doktor,nurettin bey yarın geliyor 15 yumurtadan sadece 3 tanesi olgun yarın haber verecekler inşşş bebeklerim döllenirler çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?