Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşşş canım allah isteyen herkese evlat nasip etsin.şimdi merkezden aradılar 3 yumurtamda döllenmişler belki yarın transfer yapabiliriz dediler canım çok heyecanlıyım.bence erteleme canım sende kavuş bir an önce bebişine

bende öptüm canım bol dua edicem sende lütfen kafanı bulandırıp keyfini bozma sabah ola hayrola diyelim mutlaka yarın güzel haberini bekliycemm iyi geceler canım

canımmm şimdi merkezden aradılar üç yumurtamda döllenmiş ama yarınki süreç çok önemli dediler belki yarın transfer yapacaklarını söylediler canım inşşş bir aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım

canım çok sevindimdim inşallah bebeğin bu ay gelir ,eedaa sende bence erteleme bir an önce başla çünkü zaman aleyhimize oluyor bazen rabbim isteyen herkese hayırlısı ise versinn

ayy allahım sana şükürler olsun senin stresinden bende etkilendim bekliyorum haber 3 yumurta ne durumda diye.seni opudan sonra hastanede yatırdılar mı?? bide iğne kaç gün kullandın kilo aldın mı ben temmuzun 3 ünde adetimin ilk günü gidecem bakalım.işyeri çok yoğun bi yedeğimde yok.patronlarım belki dua ediyolardır gitmesin tedaviye diye bilmiyorum canım.ama bir an önce kavuşmak istiyorum bende

canım benimm...kızlar face adresimi verecem ama özleden mesaj atamıyorum.nasıl yapsakki?? ben yarım saat kadar yattım ama hiç korktuğum gibi değilmiş şükürler olsun.sakın sende korkma,canım ben zaten zayıfım kiloyada ihtiyacım var ama ilaçlar kilo yapmadı.inşşş canım bir an önce başlarsın tedavine kızlar ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var.inşş yarına kadar bir problem çıkmaz

rabbim dualarını kabul etsin inşallah güzel haberler alırsın yarın müjdeli haberlerini bekliyorum :)

canım herşeyden önce hayırlı olsun diyorum kendini strese sokma inşallah güzel haberlerini alacağız önemli olan yumurta sayın değil kalitesi zaten ve sonuçta olacak kaliteli embriyolar kafan hiç bir şey takma. benim 18 yumurtam toplandı bunlardan 17 tanesi olgun çıktı 12tanesi döllendi 9 embriyo oldu ama 2tanesi transfer gününe kadar geldi o günde kala kala bir tanesi kaldı tutundu çok şükür gördüğün gibi çok olmasıda iş değil dua et embriyoların güzel güzel gelişsinler önemli olan onlar zaten

merhaba canım yazılarını okudum bihter hanıma gideceğini söylemişsin ben bir daha düşün derim ben kendisi ile olduğum tedaviden hiç memnun kaldım zaten sonucuda negatif oldu 3tane birinci kalitede olan emriyolarım tutunmadı malesef yaptırdığın tahlillerle başka doktora gidip görüşebilirsin ayının gecikeceğini sanmıyorum ben bi daha düşün derim son pişmanlık fayda etmez kendisinden azcıkda olsa memnun kalmadım

bütün kalbimle dua ediyorum canım benim.bende 48 kiloyum bu sayede alırım diyordum :)))

beni ekle faceden.eda ergün yaz ben gelirim :)))

beni ekle faceden.eda ergün yaz ben gelirim :)))

MERHABA susukun1373 sen hangi dr gidiyorsun problem neydi sende?

arkadaşlar ben bihter hanıma gidecektim ama kafam karıştı yorumlardan sonra stresss oldum bende fsh hormonu yüksek 22 ayrıca yumurtalıklarımda kist var 2 adet ayrıca yumurta rezerv azlığı var durum böyle benim gibi olupda dr dan memnun olan varsa lütfen cevap versin temmuz ayında karar verdik allah nasip ederse hormonlarımda problem çıkmazsa tedavi başlayacak rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin 2 aydır kendimde değillim stress oluyorum ilk denemem olcakk önerileri belkiyorummm...

kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM

MERHABA susukun1373 sen hangi dr gidiyorsun problem neydi sende?

slm canım ben nurettin beye gittim şimdi 4 aylık bir oğlum var çok şükür ben pkoluyum eşimdede spermde hareket problemi sorunu vardı çok uzun uğraşlardan sonra geçen sene nurettin beyle tanıştık ve iyikide gitmişim önce Allahın sayesinde sonra nurettin beyin sayesinde oğluşuma kavuştum

canımmmmmmmmmmmm çok sevindim gözün aydın nasıl oldu bu mucize ay yerimde duramıyorum inan oğlum uyansın ona sarılıp şükredecem Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile
canım benimm oğlunun kulağına çok fısıldadın Şifa teyzesi için hep hissettim hep bahsettin ALLAH razı olsun canım benim

2. tüp bebek tedavimi yine Turgut beyde oldu tedavim ama hep tedavi her an iptal de olabilirdi bu yüzden sessiz sessiz yaşamış oldum ee haliyle gizlenmiş oldu şükürler olsun bebeğim benimle Rabbim tüm isteyen özleyen bekleyen dostlarıma nasip etsin inşallah çok dua ediyorum hepsi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…