ayyy çok sevindim.çok korkuyordun sen.turgut bey ayrıldı diye biliyordum.hakkımızda hayırlısı canım.rabiim hayırlıysa kısmet etsin.bizim gibi isteyen herkesin gönlüne göre versin allahım.bende bu ara biraz kafam karışık.acaba tedaviyi ertelesemmi diyorum.eylüle ...
bende öptüm canım bol dua edicem sende lütfen kafanı bulandırıp keyfini bozma sabah ola hayrola diyelimmutlaka yarın güzel haberini bekliycemm iyi geceler canım
ayyy çok sevindim.çok korkuyordun sen.turgut bey ayrıldı diye biliyordum.hakkımızda hayırlısı canım.rabiim hayırlıysa kısmet etsin.bizim gibi isteyen herkesin gönlüne göre versin allahım.bende bu ara biraz kafam karışık.acaba tedaviyi ertelesemmi diyorum.eylüle ...
daha önce öyle buluşmalar yaşandımıki? evet yaaa çok güzel olur.yada facedende tanışabiliriz :))AMİN CANIM İNŞALLAHHH
inşşş canım allah isteyen herkese evlat nasip etsin.şimdi merkezden aradılar 3 yumurtamda döllenmişler belki yarın transfer yapabiliriz dediler canım çok heyecanlıyım.bence erteleme canım sende kavuş bir an önce bebişine
ayy allahım sana şükürler olsun senin stresinden bende etkilendim bekliyorum haber 3 yumurta ne durumda diye.seni opudan sonra hastanede yatırdılar mı?? bide iğne kaç gün kullandın kilo aldın mı ben temmuzun 3 ünde adetimin ilk günü gidecem bakalım.işyeri çok yoğun bi yedeğimde yok.patronlarım belki dua ediyolardır gitmesin tedaviye diye bilmiyorum canım.ama bir an önce kavuşmak istiyorum bende
evet ben papatya_özmen ve pingulale arkadaşlarla tanıştımiyiki tanışmışım çok seviyorum ama herkesle buluşmayı çok istiyorum
canım benimm...kızlar face adresimi verecem ama özleden mesaj atamıyorum.nasıl yapsakki?? ben yarım saat kadar yattım ama hiç korktuğum gibi değilmiş şükürler olsun.sakın sende korkma,canım ben zaten zayıfım kiloyada ihtiyacım var ama ilaçlar kilo yapmadı.inşşş canım bir an önce başlarsın tedavine kızlar ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var.inşş yarına kadar bir problem çıkmaz
canım benimm...kızlar face adresimi verecem ama özleden mesaj atamıyorum.nasıl yapsakki?? ben yarım saat kadar yattım ama hiç korktuğum gibi değilmiş şükürler olsun.sakın sende korkma,canım ben zaten zayıfım kiloyada ihtiyacım var ama ilaçlar kilo yapmadı.inşşş canım bir an önce başlarsın tedavine kızlar ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var.inşş yarına kadar bir problem çıkmaz
merhaba canım yazılarını okudum bihter hanıma gideceğini söylemişsin ben bir daha düşün derim ben kendisi ile olduğum tedaviden hiç memnun kaldım zaten sonucuda negatif oldu 3tane birinci kalitede olan emriyolarım tutunmadı malesef yaptırdığın tahlillerle başka doktora gidip görüşebilirsin ayının gecikeceğini sanmıyorum ben bi daha düşün derim son pişmanlık fayda etmez kendisinden azcıkda olsa memnun kalmadım
SLM MAKAY
bihteri boşver acıbadem turgut ve ya kayseri tüp bebek merkezinden nurettin beye git. Tabi özel hastaneye gideceksen.sgk destekliyorsa erciyes üniversitesine de gidebilirsin. Ama bihter olmaz
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
MERHABA susukun1373 sen hangi dr gidiyorsun problem neydi sende?
canım benimm oğlunun kulağına çok fısıldadın Şifa teyzesi için hep hissettim hep bahsettin ALLAH razı olsun canım benimcanımmmmmmmmmmmm çok sevindim gözün aydın nasıl oldu bu mucize ay yerimde duramıyorum inan oğlum uyansın ona sarılıp şükredecem Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?