Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aşk olsun kırıldım dermişim çok sevindim ben geçen sene bu aylarda tedavim oldu yine çok mutlu olmuştu o günü yaşattın bana bebeğin sana inşallah hep huzur verir benimki öyle veriyorki ona bakınca huzur doluyodu içime ve aklıma hep sen geliyordun gönülden bir dua ile istedim çok şükür Allah tamamına erdirir hayırlı sı ile...... ohhhhhhhhhhh ortalık bebiş kokuyo ne güzel darısı diğer arkadaşlara inşallah

canım benim yaaaa demek tedavi aylarımızla benzerliğimiz olmuş bile inşallah canım aynen bebek demek eve neşe demek huzur demek inşallah tüm arkadaşlarımızla hepimiz tadarız bu annelik duygusunu

arkadaşlar merhaba,acıbademde doktorunuz kim, ben de geçen ay başladım tedaviye doktorum mesut beydi,ancak ben pek memnun kalmadım,pco luyum,yumurta takibi yapılacak doktorun müsait olduğu zamanı bekliyorum garip bir durum yani doktordan çok elektirikte alamadım soğuk biraz. sizlerin bana tavsiye edebileceği kimse varmı, yardımlarınızı bekliyorum.

çok sevindim rabbim tamamına erdirir inşallah
canım benim çok sağol ALLAH razı olsun aminnn inşallah sen neler yaptın doğuma az kaldı mı nasıl gidiyor hayat

canım merhaba aramıza hoş geldin benim dr um Turgut bey acıbadem de ve gerçekten mükemmmel bir dr tavsiye ederim inşallah sende memnun kalacaksın Rabbime emanet ol gel arada haberdar et bizleri dualarımdasın ve ben dün müjdemi paylaştım burda 2. tüp bebek tedavimle bebğim göbişimde sonsuz şükürler olsun Turgut bey gerçekten çok başarılı

bende yarın ona gitmeyi düşünüyorum.il dışından geldiğim için zor oluyor biraz.ancak aklım karışık doktor değiştirmekten nefret ediyorum,önce aksarayda doktora gittim.bazı yanlış uygulamalrı oldu. sonra mesut beye gittim dediğim gibi yumurta takibi yapılacak adamın müsait olduğu zamanı bekliyorum. şimdide nurettin bey kaan bey ve turgut bey arasında kararsızım bu son olsun doktoruma güvenmek inanmak istiyorum
size birşey daha sormak istiyorum,ben pco luyum 3 aylık serophene + ovitrelle tedavisi gördüm acıbademe gelince mesut bey direk aşılama yapıcaz dedi. sizde de süreç böyle hızlımı ilerledi.

canım malesef hepimiz yaşadık dr değiştirmeler bende çok il dışından geldim gittim çok iyi bilirim yol sıkıntılarını kolaylıklar bol sabır diliyorum valla canım Kaan beyi tanımıyorum Turgut bey kendi dr um ama Nurettin beyle de tanışma fırsatım oldu oda çok iyi bir dr evet tatlım Nurettin bey dede turgut beydede tanışıp konuştuğumuzda sıradaki adetimle randevu alıp gitmemi istediler ve bende tercihimi Turgut beyden yana kullanıp ertesi ay tedavi olduk benimde sorunum tüpler tenbel ve yumurta rezerv azlığı canım açıkcası ilk muayenede az-çok belli oluyor tedavimizin hangi aşamalı ilerleyeceği haberleşelim yine merak ederim seni inşallah işin rast gider çok sıkıntı tedavi yaşamadan bebeğine kavuşursun

merhaba canım bende pkoluyum aynı süreçleri yaşadık ben nurettin beye gittim her gün yumurta takibim oldu nerdeyse aşılama yapılacakdı ama pkoluda fazla yumurtlama yüzünden tedavim olumsuz oldu iki defa tüp bebek yaptırdık ikincide tuttu çok şükür bence ya turgut beye yada nurettin beye git aynı gün ikisiylede konuş hangisi içine sinerse onla başla derim

teşekkür ederim arkadaşlar, allah hepimize yardımcı olsun. çok zormuş dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş. yarın turgut beyden randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah.

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır yazamadım.bulantı,halsizlik derken kendime geldim şükür.ilk tedavimde çooook şükür hamile kalmıştım.şimdi oğlum karnımdaki 24. haftasını tamamladı.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

mrb ikeban hayırlı olsun hamileliğin. senin rahatsızlığın neydi. tüp bebeklemi hamile kaldın?

teşekkür ederim arkadaşlar, allah hepimize yardımcı olsun. çok zormuş dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş. yarın turgut beyden randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah.
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah memnun kalırsın

ikeban canımm hoş geldin demek bebişin yaramazlık yapıyor göbişte bulantılı halsizce zamanlar geçirmişsin geçmiş olsun ama bunlar tatlı şikayetler demi sıkıntısızca kucağına almak nasip olsun amin canım darısı tüm isteyen bekleyen özleyen arkadaşlarımın başına olsun inşallah çok arayı açma arada bir uğra canım öptüm seni ve bebişini

canım şifam bende seninle tanıştığıma çok mutluyum arkadaşlığımız çok güzel devam ediyor maşallah
canım evet çok faydası oldu kk ve kk da tanışıp sonra buluşmak çok desteğin duan var ve olacak birbirimize bol bol buluşmak görüşmek üzere

canım benim kaç gündür güzel haberlerini alamadık büyük ihtimal transferin gerçekleşmiştir bile bolca dinlen inşallah test gününde müjdeni alıcazzz çok dua ediyorum sitresten uzak durmaya bak

beni ekle faceden.eda ergün yaz ben gelirim :)))
ben yazdım ama kaç kişi var hem adaş hem soyadaş :44: bi buluşamadık gitti seninde tedavi yaklaşıyor demi tatlım inşallah ilk ve son olacak

canım merak ettim Turgut beyle görüşmen nasıl geçti kararın nasıl oldu haberini bekliyorum

MERHABA susukun1373 sen hangi dr gidiyorsun problem neydi sende?
makay tatlım neler yaptın görüşmeyeli dr kararın kim oldu

canım nerelerdesin transferin yapıldı mı çok merak ediyorum seni.inşallah bi aksilik çıkmamıştır.

canım kıvırcık saçlı bir kız yanıdanda yakışıklı kumral bi bey göreceksin.face profil resmimde.bi bankta oturuyoruz :)))))))))))

.... mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
SEVLK cümartesi günü bende turgut beyin ordaydım herkese dikkatlice baktım aceba hangisi diye hatta 2 kişiye sordum kk yazışıyormusunuz diye acayip bişey söylüyormuşum gibi şaşırdılar en son karı koca biri oturdu yanıma(heralde eşiydi)baktım en endişeli çift o heralde bunlardır dedim tabii bu sefer ses etmedim iyce garipsemesinler beni diye umarım muaynen verimli geçmiştir hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…