canım benimm oğlunun kulağına çok fısıldadın Şifa teyzesi için hep hissettim hep bahsettin ALLAH razı olsun canım benim
2. tüp bebek tedavimi yine Turgut beyde oldu tedavim ama hep tedavi her an iptal de olabilirdi bu yüzden sessiz sessiz yaşamış oldum ee haliyle gizlenmiş olduşükürler olsun bebeğim benimle Rabbim tüm isteyen özleyen bekleyen dostlarıma nasip etsin inşallah çok dua ediyorum hepsi için
canım benim yaaaa demek tedavi aylarımızla benzerliğimiz olmuş bileaşk olsun kırıldım dermişim çok sevindim ben geçen sene bu aylarda tedavim oldu yine çok mutlu olmuştu o günü yaşattın bana bebeğin sana inşallah hep huzur verir benimki öyle veriyorki ona bakınca huzur doluyodu içime ve aklıma hep sen geliyordun gönülden bir dua ile istedim çok şükür Allah tamamına erdirir hayırlı sı ile...... ohhhhhhhhhhh ortalık bebiş kokuyo ne güzel darısı diğer arkadaşlara inşallah
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
canım benim çok sağol ALLAH razı olsun aminnn inşallah sen neler yaptın doğuma az kaldı mı nasıl gidiyor hayatçok sevindim rabbim tamamına erdirir inşallah
canım merhaba aramıza hoş geldinarkadaşlar merhaba,acıbademde doktorunuz kim, ben de geçen ay başladım tedaviye doktorum mesut beydi,ancak ben pek memnun kalmadım,pco luyum,yumurta takibi yapılacak doktorun müsait olduğu zamanı bekliyorum garip bir durum yani doktordan çok elektirikte alamadım soğuk biraz. sizlerin bana tavsiye edebileceği kimse varmı, yardımlarınızı bekliyorum.
canım malesef hepimiz yaşadık dr değiştirmelerbende yarın ona gitmeyi düşünüyorum.il dışından geldiğim için zor oluyor biraz.ancak aklım karışık doktor değiştirmekten nefret ediyorum,önce aksarayda doktora gittim.bazı yanlış uygulamalrı oldu. sonra mesut beye gittim dediğim gibi yumurta takibi yapılacak adamın müsait olduğu zamanı bekliyorum. şimdide nurettin bey kaan bey ve turgut bey arasında kararsızım bu son olsun doktoruma güvenmek inanmak istiyorum
size birşey daha sormak istiyorum,ben pco luyum 3 aylık serophene + ovitrelle tedavisi gördüm acıbademe gelince mesut bey direk aşılama yapıcaz dedi. sizde de süreç böyle hızlımı ilerledi.
bende yarın ona gitmeyi düşünüyorum.il dışından geldiğim için zor oluyor biraz.ancak aklım karışık doktor değiştirmekten nefret ediyorum,önce aksarayda doktora gittim.bazı yanlış uygulamalrı oldu. sonra mesut beye gittim dediğim gibi yumurta takibi yapılacak adamın müsait olduğu zamanı bekliyorum. şimdide nurettin bey kaan bey ve turgut bey arasında kararsızım bu son olsun doktoruma güvenmek inanmak istiyorum
size birşey daha sormak istiyorum,ben pco luyum 3 aylık serophene + ovitrelle tedavisi gördüm acıbademe gelince mesut bey direk aşılama yapıcaz dedi. sizde de süreç böyle hızlımı ilerledi.
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah memnun kalırsınteşekkür ederim arkadaşlar, allah hepimize yardımcı olsun. çok zormuş dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş. yarın turgut beyden randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah.
ikeban canımm hoş geldin demek bebişin yaramazlık yapıyor göbiştemerhaba arkadaşlar.uzun zamandır yazamadım.bulantı,halsizlik derken kendime geldim şükür.ilk tedavimde çooook şükür hamile kalmıştım.şimdi oğlum karnımdaki 24. haftasını tamamladı.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
mrb ikeban hayırlı olsun hamileliğin. senin rahatsızlığın neydi. tüp bebeklemi hamile kaldın?
canım evet çok faydası oldu kk ve kk da tanışıp sonra buluşmak çok desteğin duan var ve olacak birbirimize bol bol buluşmak görüşmek üzerecanım şifam bende seninle tanıştığıma çok mutluyum arkadaşlığımız çok güzel devam ediyor maşallah
canım benim kaç gündür güzel haberlerini alamadık büyük ihtimal transferin gerçekleşmiştir bilecanımmm şimdi merkezden aradılar üç yumurtamda döllenmiş ama yarınki süreç çok önemli dediler belki yarın transfer yapacaklarını söylediler canım inşşş bir aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım
ben yazdım ama kaç kişi var hem adaş hem soyadaşbeni ekle faceden.eda ergün yaz ben gelirim :)))
canım merak ettim Turgut beyle görüşmen nasıl geçtiteşekkür ederim arkadaşlar, allah hepimize yardımcı olsun. çok zormuş dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş. yarın turgut beyden randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah.
makay tatlım neler yaptın görüşmeyeliMERHABA susukun1373 sen hangi dr gidiyorsun problem neydi sende?
canım benimm...kızlar face adresimi verecem ama özleden mesaj atamıyorum.nasıl yapsakki?? ben yarım saat kadar yattım ama hiç korktuğum gibi değilmiş şükürler olsun.sakın sende korkma,canım ben zaten zayıfım kiloyada ihtiyacım var ama ilaçlar kilo yapmadı.inşşş canım bir an önce başlarsın tedavine kızlar ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var.inşş yarına kadar bir problem çıkmaz
canım evet çok faydası oldu kk ve kk da tanışıp sonra buluşmak çok desteğin duan var ve olacak birbirimize bol bol buluşmak görüşmek üzere
canım benim kaç gündür güzel haberlerini alamadık büyük ihtimal transferin gerçekleşmiştir bilebolca dinlen inşallah test gününde müjdeni alıcazzz çok dua ediyorum sitresten uzak durmaya bak
ben yazdım ama kaç kişi var hem adaş hem soyadaş:44: bi buluşamadık gitti seninde tedavi yaklaşıyor demi tatlım inşallah ilk ve son olacak
canım merak ettim Turgut beyle görüşmen nasıl geçtikararın nasıl oldu haberini bekliyorum
makay tatlım neler yaptın görüşmeyelidr kararın kim oldu
tamam canım şansımı bi daha deneyeceğimcanım kıvırcık saçlı bir kız yanıdanda yakışıklı kumral bi bey göreceksin.face profil resmimde.bi bankta oturuyoruz :)))))))))))
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?