canım evet çok faydası oldu kk ve kk da tanışıp sonra buluşmak çok desteğin duan var ve olacak birbirimize bol bol buluşmak görüşmek üzere
canım benim kaç gündür güzel haberlerini alamadık büyük ihtimal transferin gerçekleşmiştir bilebolca dinlen inşallah test gününde müjdeni alıcazzz çok dua ediyorum sitresten uzak durmaya bak
ben yazdım ama kaç kişi var hem adaş hem soyadaş:44: bi buluşamadık gitti seninde tedavi yaklaşıyor demi tatlım inşallah ilk ve son olacak
canım merak ettim Turgut beyle görüşmen nasıl geçtikararın nasıl oldu haberini bekliyorum
makay tatlım neler yaptın görüşmeyelidr kararın kim oldu
çok sevindim rabbim tamamına erdirir inşallah
arkadaşlar merhaba,acıbademde doktorunuz kim, ben de geçen ay başladım tedaviye doktorum mesut beydi,ancak ben pek memnun kalmadım,pco luyum,yumurta takibi yapılacak doktorun müsait olduğu zamanı bekliyorum garip bir durum yani doktordan çok elektirikte alamadım soğuk biraz. sizlerin bana tavsiye edebileceği kimse varmı, yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
SLM MAKAY
bihteri boşver acıbadem turgut ve ya kayseri tüp bebek merkezinden nurettin beye git. Tabi özel hastaneye gideceksen.sgk destekliyorsa erciyes üniversitesine de gidebilirsin. Ama bihter olmaz
neden sen tedavi oldun mu bihter hanımda şimdi ben tekrar bir dr gitsem zaman kayberdersem diye korkuyorum bende kist ver fsh hormonum yükseliyor off allah sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver
neden sen tedavi oldun mu bihter hanımda şimdi ben tekrar bir dr gitsem zaman kayberdersem diye korkuyorum bende kist ver fsh hormonum yükseliyor off allah sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver
arkadaşım bak burda kaç kişi seni uyardık daha iyi bir dr. daha iyi bir merkeze gitmen için
hiçte zaman filan kaybetmezsin sen yarın gitsen adetine göre ilk adetle başlar zaten sana turgut veye nurettin bey
bizler yaşadıklarımız yada duyumlarımız doğrultusunda seni uyardık sen bilirsin tabii verecek olan rabbim belki bihteri sana vesile kılmıştır hakkında hayırlısı olsun
SEVLK cümartesi günü bende turgut beyin ordaydım herkese dikkatlice baktım aceba hangisi diye hatta 2 kişiye sordum kk yazışıyormusunuz diye acayip bişey söylüyormuşum gibi şaşırdılar en son karı koca biri oturdu yanıma(heralde eşiydi)baktım en endişeli çift o heralde bunlardır dedim tabii bu sefer ses etmedim iyce garipsemesinler beni diye umarım muaynen verimli geçmiştir hakkında hayırlısı olsun
canım evet çok faydası oldu kk ve kk da tanışıp sonra buluşmak çok desteğin duan var ve olacak birbirimize bol bol buluşmak görüşmek üzere
canım benim kaç gündür güzel haberlerini alamadık büyük ihtimal transferin gerçekleşmiştir bilebolca dinlen inşallah test gününde müjdeni alıcazzz çok dua ediyorum sitresten uzak durmaya bak
ben yazdım ama kaç kişi var hem adaş hem soyadaş:44: bi buluşamadık gitti seninde tedavi yaklaşıyor demi tatlım inşallah ilk ve son olacak
canım merak ettim Turgut beyle görüşmen nasıl geçtikararın nasıl oldu haberini bekliyorum
makay tatlım neler yaptın görüşmeyelidr kararın kim oldu
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
slm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşallah gülom nerelerdesin sende kayboluyorsun artık
slm canm şükürler olsun iyiyiz biz yaramaz bir durum yok. sen nasılsın oglusumuz nasıl... ewet canm artık fazla giremiyorum nette, elimden geldiği kadar takip etmeye calışıyorum ama... aeo kib
inşşş canım allah isteyen herkese evlat nasip etsin.şimdi merkezden aradılar 3 yumurtamda döllenmişler belki yarın transfer yapabiliriz dediler canım çok heyecanlıyım.bence erteleme canım sende kavuş bir an önce bebişine
iyi olmana sevindim çok şükür.oğluşum iyi teyzesi yaramaz sürünmeye çalışıyo dönüyo artık yatakda çabuk büyüyorlar.baktımda takvimine 29. haftadasın maşallah hazırlıklarını yaptınmı valizini hazırla artık bak ben 37. haftaya girerken doğum yaptım sende benim gibi ani yakalanma az kalmış Allah bir avazda kurtarır inşallah doğumda bizlerede dua et unutma olurmu
canım merhaba benim transferim yapıldı.çok heyecanlıyım sende ilk hamilelik belirtileri ne idi? :))
canım o ağrılar bugun hiç yok.bazen diyorlarki tutunca lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş.bende öyle bir kanama olmadı ilaçlardanmı bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum.birde iştahım açıldı belkide psikolojik olarak :))
canım hayırlı olsun transferincanım o ağrılar bugun hiç yok.bazen diyorlarki tutunca lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş.bende öyle bir kanama olmadı ilaçlardanmı bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum.birde iştahım açıldı belkide psikolojik olarak :))
canım hayırlı olsun transferintest günün müjdeli olsun ama sen pc den uzak dur sitresin katlanacak bak benden söylemesi tedavide olduğunu mümkün olduğunca unut belirti arama kendinde çünkü ben nerdeyse belirtisiz müjdemi aldım ya da belirti sandığımız durumları ilaçların yan etkisi olarak algılayalım hem şartlanmamış ta oluruzz lütfenn canım meşguliyetler bul sitresten uzak dur dinlen bolca
iyiyim hamdolsun suskunum 3 gündür hafif de olsa kahverengi lekem var iğne oluyorum tedbir amaçlı cumaya kadar :94: cumartesi kısmetse kese görmeye gidicezzşifacım nasılsın.bendede hiç belirti olmamıştı hatta bende bi ara strese girdim üşütmüş gibi üzüntüden vücudum kırıldı nereme dokunsam ağrıyordu bunları takmamak gerekiyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?