Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dr bihter hanım olcak sanırım yani çok dr gittim dr gitmek bile istemiyorum çalışıyorum üstelik izin al git gel hepsi bir başka söylüyorum rabbim dularımızı kabul etsin inşallah

merhaba mesut beye bende gittim tavsiye üzerine ama memnun kalmadım benden kan tahlili istedi sonuç için aradım dr ile görüşemedim üstelik ca125 51 çıkmıştı stres oldum ve beni sekreter dahiliye ye sevk ettiğini söyledi çok korktum neden diye ama dr la görüşüp bir cevap aladım bir daha o dr gitmem dr a her an ulaşabilmelisin ilgisiz zaten hemde ne alaka dahiliye başka dr gittim oda dahiliye ile alakası yok dedi kadın doğumla alakalı dedii drlarda tuhaf artık

mrb papatya özmen, canım randevum fena değildi.yalnız o gün çok doluydu doktor, bende hızlı bir şekilde anlattım derdimi, çatlatma iğnesi yaptı. bir daha ki ay iğne tedavisi ve aşılama olcak, hayırlısı bakalım. doktor endometriumun çok ince olduğunu söyledi.onca doktora gittim bunuda ilk defa duydum. işin tuhafı 3 gün önce gittiğim doktor 7,5 mm derken bu 4,5mm ölçtü.
canım ben cts günü eşimle değil bi arkadaş ile geldim.

mrb şifacım, alakan için teşekkür ederim canım. cts günü gittim turgut beye şöyle söyleyim, en azından güleryüzlü hoş sohbet bir adam, hastanın rahatlaması açısından bu çok önemli bence. önümüzdeki ay aşılamaya geçicez yalnız şöyle bir sıkıntı var; endometrium çok ince dedi bana, bunu ilk defa duydum. ilaçlarda yapabiliyormuş. bu aydan aya değişen bir durum mu anlamadım açıkcası. bundan önceki doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti. yeni bir şey daha öğrendim yani...

kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM

canım benm cok sevindimmmm öle güzel bi haber verdin ki rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsunnn.... darısı tüm isteyen arkadaslarımıza insallah....
sağlıcakla kucagına alırsın insalllahhh.... için içine sıgmıyordur şimdi rabbim herkese yasatsın bu duyguları.... öpüyorum kocaman tekrardan gözün aydın olsun

slm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşallah gülom nerelerdesin sende kayboluyorsun artık

slm canm şükürler olsun iyiyiz biz yaramaz bir durum yok. sen nasılsın oglusumuz nasıl... ewet canm artık fazla giremiyorum nette, elimden geldiği kadar takip etmeye calışıyorum ama... aeo kib

slm arkadaşlar bende 2.tedavime başladım nurettin beyle yine çok memnunum 4.ignemi olcam bugün ve kısa protokol uyguluyor inşallah bu defa yüzümüz güler isteyen herkeze nasip etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin

slm canm şükürler olsun iyiyiz biz yaramaz bir durum yok. sen nasılsın oglusumuz nasıl... ewet canm artık fazla giremiyorum nette, elimden geldiği kadar takip etmeye calışıyorum ama... aeo kib

iyi olmana sevindim çok şükür.oğluşum iyi teyzesi yaramaz sürünmeye çalışıyo dönüyo artık yatakda çabuk büyüyorlar.baktımda takvimine 29. haftadasın maşallah hazırlıklarını yaptınmı valizini hazırla artık bak ben 37. haftaya girerken doğum yaptım sende benim gibi ani yakalanma az kalmış Allah bir avazda kurtarır inşallah doğumda bizlerede dua et unutma olurmu

kızlarrr herkese merhaba uzun süredir giremiyorum annemde kalıyorum.bugun transferimin 4 üncü günü şifacımmmm yardımına çok ihtiyacım var.bu transferde gebelik testini beklerken hamilelik belirtileri yaşanoyormu?? çok merak ediyorum.3 embriyo transferi yaptılar.inşşşş tutunurlar.kızlar çok heyecanlıyım

canım merhaba benim transferim yapıldı.çok heyecanlıyım sende ilk hamilelik belirtileri ne idi? :))

canım merhaba benim transferim yapıldı.çok heyecanlıyım sende ilk hamilelik belirtileri ne idi? :))

canım öncelikle hayırlı olsun strse girme hamilelik belirtisi pek yok adet sancısı gibi ağrıların oluyo ben geçi tutmayandada yaşadım ikiside aynıydı sen bunlara takılma hayırlısı ile gününü bekle bu tür şeylerde strese girdiriyo

canım o ağrılar bugun hiç yok.bazen diyorlarki tutunca lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş.bende öyle bir kanama olmadı ilaçlardanmı bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum.birde iştahım açıldı belkide psikolojik olarak :))

canım o lekelenmeler bazılarında oluyo bende hiç olmadı ben çok normaldim diyorum ya bellli olmuyo kişiden kişiye değişiyo herhalde sen gönlünü ferah tut

canım hayırlı olsun transferin test günün müjdeli olsun ama sen pc den uzak dur sitresin katlanacak bak benden söylemesi tedavide olduğunu mümkün olduğunca unut belirti arama kendinde çünkü ben nerdeyse belirtisiz müjdemi aldım ya da belirti sandığımız durumları ilaçların yan etkisi olarak algılayalım hem şartlanmamış ta oluruzz lütfenn canım meşguliyetler bul sitresten uzak dur dinlen bolca

şifacım nasılsın.bendede hiç belirti olmamıştı hatta bende bi ara strese girdim üşütmüş gibi üzüntüden vücudum kırıldı nereme dokunsam ağrıyordu bunları takmamak gerekiyor aslında

iyiyim hamdolsun suskunum 3 gündür hafif de olsa kahverengi lekem var iğne oluyorum tedbir amaçlı cumaya kadar :94: cumartesi kısmetse kese görmeye gidicezz öptüm seni ve oğluşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…